foto de la revista núm. 213
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

MARÇ
ABRIL
2019
núm 213
imatge portada3.png

L'afluència de patinadors/res aconsella obrir el nou SkateParc quasi abans de finalitzar les obres


imatge 213_PORTADA


El passat divendres, dia vuit de març, l'Ajuntament de Palau va optar per retirar les tanques perimètriques que envoltaven el nou SkateParc que està construint als voltants de la Riera de Caldes, al costat del carrer M. Aurèlia Cammany, i deixar l'accés lliure a les dependències del nou equipament.

Els responsables municipals no pensaven obrir el nou equipament fins a acabar totalment les obres que, en principi, estava previst pel dia 15. De fet, són petits els serrells que encara manquen, petits detalls com la il·luminació de l'espai i l'entorn de jardineria, però donada l'afluència de gent i de nous usuaris que no han dubtat en retirar part de les tanques que ara barraven l'entrada, els tècnics municipals han optat per obrir la instal·lació i acabar aquestes petites mancances durant els dies de la setmana en què l'afluència és menor.

El nou Skate ocupa una superfície de gairebé 800 m² amb diferents elements per a la pràctica esportiva. té un total de quatre mòduls i conjunts de rampes diferents, les quals permeten la pràctica de diferents esports urbans, com ara skate, roller, BMX i scooters. L'equipament està ubicat just davant de l'antic Skate, al polígon industrial Can Cortès Sud, entre els carrers de la Indústria i Maria Aurèlia.

Continua a Notícies

CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5