foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Palau manifesta el seu pesar per la pèrdua sobtada de Francesc Marsal, president del Casal de la Gent Gran


imatge 7aabaef24550ece379aed21cb5dbbd3e.jpg

• Francesc Marsal.

Una gran sorpresa va desencadenar la notícia de la mort sobtada d'en Sisco Marsal i no menor ha estat el sentiment que la pèrdua d'aquest palauenc ha despertat entre la comunitat del municipi. La mort es va produir el passat dia cinc i el funeral fou el sis de gener a l'església de Santa Maria de Palau plena, com ple havia estat el dia abans el tanatori de Palau en que s'havia vetllat el seu cos.
En Sisco s'havia prodigat molt, havia col·laborat amb quasi tot i havia viscut sempre a Palau des del seu naixement a Palaudàries. En conseqüència eren moltes, moltes les persones que coneixien aquesta gran persona i el seu tarannà obert, senzill i solidari. Per això foren moltes les persones, una gran multitud que va expressar el seu condol a la família d'aquest «gran amic i company». «L'estimàvem molt, aquí i fora d'aquí», manifesta Lluïsa Callado, vicepresidenta del Casal de la Gent Gran, entitat de la que en Marsal era actualment i des de fa anys el seu president. Era el puntal que cercava activitats, organitzava sortides i col·laborava amb aquells que demanaven o senzillament necessitaven dels serveis de l'entitat o dels seus personals, diuen del Sisco els seus companys.
La seva família els seus companys i tots en conjunt ho trobaran a faltar. Ha estat moltes les mostres de condol expressades públicament per entitats i a nivell personal. Des de l'Ajuntament, immediatament després de la mort d'en Francesc, a banda de transmetre a la seva família i amics el seu condol i tota la seva solidaritat, també lamentaven profundament la pèrdua de Francesc Marsal, president del Casal de la Gent Gran i molt actiu dins el món associatiu del municipi. «Era una excel·lent persona, molt mediador i un gran president del Casal», subratlla Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau . «Sempre estava a l'alçada de les circumstàncies, en totes les situacions, i col·laborava en tot i amb tothom, sense fer cap mena de distinció», afegeix l'Alcaldessa.«El trobaré molt a faltar», lamenta Carme Sanz, regidora de Gent Gran. «El Sisco és una de les millors persones que he conegut; educat, afable... Es feia estimar molt i mai tenia un 'no' per a ningú», continua Sanz.
«Ho ha fet tot molt gran i molt bé, estava sempre al tanto de tots els detalls, preocupant-se pels demés i col·laborant en tot», comenta la regidora. «Ahir mateix ens tranquil·litzava a tots». Sempre tenia una actitud encaminada a ajudar i tirar endavant el que calgués», manifestava Callado el dia següent a la seva mort.

data de la notícia: 18-01-2016


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5