foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Els palauencs també van participar a la Via lliure


imatge 4c3c6f1e19f77a7872076bd9e622f925.jpg

• Participants a la Via Lliure, agafant l'autocar cap a Barcelona.

Al voltant d'unes 150 persones, palauencs i palauenques es van donar cita el passat onze de setembre als voltants dels pavellons municipals per, des d'allà, partir en els autobusos que havia organitzat l'ANC de Palau per participar a la Via lliure que es desenvolupava a la Meridiana de Barcelona.
La resposta general des palauencs no ha estat l'esperada inicialment, si bé ha estat en línia a la mitjana de Catalunya. També aquí ha estat inferior a la de l'any passat, ocasió en la qual es van donar cita més de 350 persones i es van flectar set autobusos. Enguany no passaven de 150 persones i foren tres els autocars que van sortir camí de Barcelona. Cal apuntar que aquestes persones eren les que s'havien apuntat a l'expedició que organitzava l'ANC de Palau i que altres (no sabem si moltes o poques) ho van fer per altres mitjans, segons ha tingut constància aquesta revista.
Entre les possibles raons que han pogut incidir-hi en la disminució del nombre de participants a l'expedició d'engany i segons algunes de les expressions fetes a aquesta revista,cal mencionar el cost del viatge que era de 13 euros. També la distància a realitzar des del lloc en que s'havien de situar a la manifestació fins on els esperava l'autobús una vegada finalitzat l'acte que era d'unes 25 travessies.
Aquestes fets van contrariar alguns dels viatgers que van manifestar a la presidenta de l'ANC de Palau, Núria Broto el seu disgust i fins i tot li van insinuar que els havia enganyat per segon any, acusació que va negar Broto apuntant que havia avisat d'aquesta circumstància via correu electrònic.
El viatge, la participació, la satisfacció d'haver-hi format part d'una iniciativa com aquesta, etc, van acabar superant el disgust inicial de tots els integrants de l'expedició.

data de la notícia: 18-09-2015


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5