foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Bon Vent guanya el 10è Concurs de Música Jove


imatge 9659778207512e687efa2845c8039a9f.jpg

• Actuació del grupa Fantactels.

El grup musical de Canet, Bon Vent ha guanyat el primer premi del 10è Concurs de Música Jove de Palau que es va desenvolupar durant les nits dels dies 21 i 22 de novembre a la sala polivalent, que van atreure a un públic format per unes 150 persones, segons dades fetes públiques pels organitzadors.
Aquest primer premi permetrà al grup del Maresme gravar una maqueta a la Bucbonera Records, de Caldes de Montbui. Així podran plasmar el seu "peix salat" que és com denominen el seu estils els components del grup i que es composa d'una interpretació potent amb originalitat i també amb una bona musicalitat.
El segon premi ha estat pel grup Un Gos Robant de Vilassar de Mar. El premi els permetrà gaudir d'un abonament gratuït als bucs d’assaig el Galliner, de l'Espai Jove l'Escorxador. Aquest conjunt interpreta i proposa cançons d'estil reggae/ska.
El grup palauenc Fantactels s'ha emportat l’accèssit al millor directe. Aquest grup d'estil two tones/ska tindrà l'oportunitat de tornar a mostrar la seva destresa dalt l’escenari en un altre concert que es programarà al municipi. ës el premi que han assolit.
Els altres grups finalistes, que van mostrar un molt bon nivell als concerts del concurs van ser Sabubu (rock), de Palau ; AYAMs (rock espacial/progressiu), de Barcelona; Antojete (cantautor rumba/pop), de Cerdanyola del Vallès; Härte (pop salat), de Ripollet i Barcelona; i Alquimia (pop/rock), de Barcelona i Caldes de Montbui.

data de la notícia: 18-12-2014


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5