foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Gran i esperançador torneig de futbol amb els equips que portin la senyera com equipació


imatge ab9add67a3e10a29473b015b9be652e9.jpg

• El cartell del torneig.

Les seleccions de Catalunya , FC Barcelona, Girona, Lleida, Sant Andreu, Manlleu, Vilafranca, Argentona, Tordera, Tona, Sant Sadurní Atlètic, Sant Pau de l’Ordal, Vallirana, Callús, Arbeca, Bellpuig, Calldetenes, Sant Pere Vilamajor, Molins de Rei, Sant Esteve Sesrovires, La Galera, etc, son entitats esportives que els seus equips tinguin o llueixin com indumentària la samarreta quatribarrada groga i vermella. I totes elles amb els seus equips han estat convidades a participar en el primer torneig denominat "Senyera Cup" que organitza el F.C. Palau i que es desenvoluparà al llarg del pont de la Constitució, és a dir, els dies 6,7 i 8 de desembre al camp de la Riera.
Tot i que al dia d'avui encara no se sap amb exactitud el nombre de club o entitats esportives que respondran afirmativament, els organitzadors calculen que al llarg dels tres dies en que es desenvoluparà el torneig, es podrien arribar a disputar uns 50 partits. Clar que s'ha de tenir present que son varies les categories i que seran varis els equips que hi participaran per cada entitat que accepti participar-hi. Les categories a les que es dirigeix son des de Debutants fins a Infantils, passant per Benjamis, Prebenjamins i Alevins.
Els partits es jugaran en base a normes de futbol set i tindran una durada de cada partit serà d' una sola part de 25 minuts.

data de la notícia: 19-11-2014


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5