foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Un veí de Palau rep una ajuda social de 2000€ de la Mutua Asepeyo


La Comissió de Prestacions Especials de la Mútua Asepeyo ha atorgat una ajuda social per valor de 2.000 euros a un treballador que ha patit un accident laboral que li ha afectat la medul·la òssia i li ha provocat seqüeles físiques i psíquiques. La xifra lliurada se suma a dues ajudes més que el treballador va rebre l’any passat i es destina a l’adaptació d’un vehicle. En total, seran 6.347 euros en tres ajudes per conceptes diferents que tenen com a finalitat millorar, en la mesura del possible, la qualitat de vida del treballador accidentat.
La Comissió de Prestacions Especials és l’òrgan de participació de la Mútua que resol la concessió d’ajudes promou la integració social de les persones amb una minusvalidesa causada per un accident de treball o una malaltia professional. També la sensibilització i el suport professional mitjançant ajudes econòmiques. .
A Catalunya, durant l’exercici 2013, la Comissió de Prestacions Especials d’Asepeyo va atorgar 1.037 ajudes socials a treballadors que han patit un accident de treball o una malaltia professional. L’import total de les ajudes concedides l’any passat a Catalunya supera els 2,3 milions d’euros.

data de la notícia: 17-06-2014


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5