foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

La policia agafa in fraganti uns lladres al restaurant 177


La passada setmana, concretament durant la nit del dijous al divendres 17, la policia local de Palau va detenir quatre persones que intentaven robar en el bar restaurant l'1 se7 se7 d'en Josep, ubicat a l'Avinguda Catalunya amb la cantonada de la Baixada de Can Cortés.
Els homes, tots ells veïns d'Igualada i dos amb antecedents penals, foren sorpresos per la policia a l'interior del local al voltant de les dues de la matinada del divendres. El local a les hores estava tancat i amb els sistemes de seguretat en marxa. Precisament fou aquest sistema d'alarma, connectat amb els Mossos d'Esquadra, que va enviar la senyal a prefectura en detectar moviment a l'interior del local. Els Mossos van avisar la policia local que es va desplaçar al restaurant. Hi van trobar tres homes dintre i un quart que els esperava fora.
Segons la regidora de seguretat ciutadana, Àngels Marcuello, és possible que els individus portessin inhibidors de freqüència per tal d'evitar que saltés l'alarma. A banda dels inhibidors també portaven d'altres estris per poder cometre robatoris.

data de la notícia: 17-09-2013


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5