foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

El Caliu, un bon restaurant que diu adéu


imatge 5bf974655fa3d205fc25adb80493b636.jpg

• Interior del restaurant El Caliu.

No ha estat possible. Les circumstàncies conjunturals, especialment les derivades de la forta crisi econòmica que ens envolta, han superat els esforços professionals que durant aquests darrers vuit mesos han posat a l'abast dels palauencs una oferta gastronòmica digna de qualsevol restaurant que vulgui ser-hi a l'alçada dels bons restaurants. Un restaurant que, sense cap mena de dubte, ha donat una oferta gastronòmica a l'alçada dels primers, també sense cap mena de dubte, la del Caliu ha estat la millor oferta gastronòmica que ha gaudit Palau durant aquest temps en que ha estat obert. Tan bona que, possiblement ha estat la millor oferta de la que ha pogut gaudir el municipi en la seva història gastronòmica.
Tot i ser-hi dallò mes bo, no ha pogut continuar. No ha pogut resistir. I és que, fins i tot, els millors també cauen pel camí. I no cauen per la qualitat dels seus plats, no. Cauen per altres circumstàncies. A tall d'exemple, també podem esmentar un dels millors restaurants de l'Estat amb un dels millors restauradors al seu cap davant, en Sergi Arola. Clar que a aquest últim l'han aplanat el camí i ja ha tornat a oferir la seva cuina, circumstància de la que no ha pogut gaudir l'America per al seu restaurant de Palau, el Caliu.
El mes trist de tot es que el camí d'en Caliu no s'ha trenat per la qualitat dels seus plats, perquè eren bons. Fins i tot, es pot dir que eren molt bons. I, malgrat tot, possiblement per la crisi econòmica, possiblement per la manca d'aparcament prop del local, possiblement perquè Palau no te un nombre de gent per omplir el local cada dia o possiblement perquè no era encara l'oportunitat que es mereixien l'Amèrica, el Francesc i/o en Perkins, han tancat i ens han dit adéu. Gràcies però a tots tres per aquests mesos de bona cuina al nostre municipi.

data de la notícia: 16-07-2013


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5