foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Delegacions de La Seu i d'Olot visiten l'Espai Jove de Palau


imatge foto146.jpg

L'Espai Jove de Palau

Per tal de conèixer el sistema de funcionament que s'aplica a l'espai jove de l'Escorxador, dues delegacions dels ajuntaments de la Seu d'Urgell i d'Olot han visitat aquest espai de Palau la passada setmana. Aquestes dues visites s'afegeixen així a una altra, la de la delegació de l'Ajuntament de Tàrrega que, encapçalada per l'Alcaldessa Rosa Maria Perelló, va venir també a Palau el passat mes de setembre. Totes tres volien conèixer de primera ma l'equipament i el model que s'aplica a Palau que és un model de cogestió en el que la pressa de les decisions participen el consistori i les entitats juvenils.

Aquest model està considerat per la Secretaria de Joventut de la Generalitat com un model a imitar i és per això que des del citat organisme de la Generalitat, el model palauenc es presenta com una bona pràctica i un model a imitar. I és que el model de cogestió de l'Escorxador implica els joves en les decisions que tenen a veure amb l'ús de l'equipament i amb l'organització de les activitats que s'hi fan, des de les festives, lúdiques o esportives, fins a les educatives o laborals, diu el tinent d'alcalde d'Ensenyament i de Joventut, Joan Carles Tinoco. Els joves i les entitats juvenils hi participen mitjançant l'associació la Descoordinadora.
Les dues delegacions foren rebudes per responsables de la gestió de l'escorxador que van explicar el funcionament general de l'equipament i detalls concrets dels diversos serveis. Els membres de les expedicions es van interessar pels bucs d'assaig per a grups musicals, l'anomenat Galliner, així com l'espai de trobada, l'aula ciber, la sala d'estudis i hemeroteca, la sala tallers i la part de l'equipament que utilitzen les entitats juvenils de forma autònoma.

El regidor va afegir que "el model de cogestió permet que els joves s'impliquin en les iniciatives enfocades al col·lectiu i es facin seu l'espai a més de potenciar l'associacionisme i la participació".

data de la notícia: 14-02-2013


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5