foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

L’Ajuntament repararà enguany les filtracions de la coberta del pavelló


Finalment i desprès d'anys patint les filtracions d'aigua al pavelló Maria Victor, l'Ajuntament de Palau acaba d'iniciar el camí per posar una "solució definitiva" al greu problema que afecta la instal·lació, traient a exposició pública el Projecte de reparació de la impermeabilització de la coberta.
Segons afirma el regidor d'Equipaments, David Abascal, les obres podrien iniciar-se a mitjans del mes de novembre i suposarà “la reparació definitiva dels problemes de filtracions i humitats que pateix la nau nova del pavelló des de fa força anys”.
Malgrat la decisió política de fer-ho i de recollir-lo al pressupost d'enguany, no s'havia donat aquest pas, perquè calia la dotació pressupostaria, és a dir, no s'ha donat el pas fins que l'Ajuntament no ha disposat dels diners que arriben, ja que és una inversió que es fa amb finançament de la Diputació de Barcelona”, explica David Abascal. “No estàvem disposats a comprometre l’economia municipal abans que arribés la certesa de la disponibilitat dels diners”, afegeix.
El regidor explica que les deficiències es generen a la teulada de la instal·lació, concretament en els desguassos i en la manca d’estanquitat de les lluernes del sostre. Al obturar-se els desguassos, l'aigua s'estanca, es filtre i cau a les parets i a la pista, afectant al parquet, la qual cosa pot suposar un perill reial per als que utilitzin la pista.
Des d'urbanisme de l'Ajuntament asseguren que amb aquesta iniciativa que tindrà una despesa de 140.000€, es posarà una solució definitiva, després que "els darrers anys s’hagin fet actuacions provisionals que no han impedit que les filtracions tornessin a aparèixer”.

data de la notícia: 16-09-2012


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5