foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

La Zona Blava deixa de funcionar durant el mes d’agost


imatge foto140_1.jpg

Senyal d'estacionament de Zona Blava

Durant el mes d’agost, els conductors palauencs ja hauran vist que poden deixar aparcat el seu cotxe a la zna blava sense necesitat de deixar visible l’hora en que ha deixat el seu vehicle i que tampoc és necessari complir la normativa fins ara vigent, ja que des de principi de mes ha quedatsuspessa la normativa que regula les limitacions d’aparcament a la Zona Blava. És a dir, durant el mes d’agost no hi haurà cap limitació horària d’aparcament.
Segons determinació del govern municipal, la suspensió es limita al període que va de l’1 al 31 d’agost (ambdós inclosos). Per tant, a partir de l’1 de setembre tornarà a aplicar-se la normativa que regula l’aparcament a la Zona Blava.

La zona blava al munici palauenc és gratuïta, però fixa el temps màxim en què un vehicle pot estar-hi estacionat, que és 1 hora i 30 minuts. La limitació és vigent de dilluns a dissabte laborables, de 9 a 13h i de 16 a 20h. El conductordel vehicle està obligat a indicar de forma visible l’hora d’inici de l’estacionament, a través d’un rellotge o apuntant-ho en un paper. L’incompliment d’aquesta normativa pot comportar sancions. Amb aquest compliment d’hararis es potencia la rotació de vehicles per millorar la mobilitat i les probabilitats de trobar aparcament a les àrees del municipi on es concentren comerços, serveis i equipaments, segons fons del govern municipal.

data de la notícia: 01-08-2012


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5