foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Palau celebra el dia del Medi Ambient


imatge 138_01.jpg

Les galledes de brossa composta de regal

Un nodrit grup de persones va gaudir dissabte passat, dia10 de juny de la Festa del Medi Ambient que va tenir lloc al Parc de l’Hostal del Fum i que, una edició mes, organitzava la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palau.
A la festa es van apropar bàsicament famílies amb nens petits, ja que al Parc es van desenvolupar al llarg del mati del citat dissabte tot un ventall d’activitats i jocs enfocats a explicar als més petits "la importància de tenir cura del medi ambient en aspectes com la separació dels residus per al seu reciclatge o la importància de l’estalvi energètic". Això ho diuen responsables de la regidoria, al cap davant de la qual hi ha el regidor, Pedro Sànchez. Sànchez diu que aquests esdeveniments es potencien per tal d'inculcar i fomentar aquells hàbits que siguin respectuosos amb el Medi Ambient i afegeix que malgrat el moment actual, malgrat que era la primera vegada que es desplaçava fins l'Hostal del Fum, la resposta de la gent fou positiva, ja que, diu, va haver-hi una bona participació, la qual cosa demostra, en opinió del regidor, que la gent està sensibilitzada amb aquests temes.
El Parc del Fum és un espai verd municipal i, per tant públic, un espai natural de 28 hectàrees idoni per fer festes d'aquest tipus. L’Ajuntament, a més, va promoure que la gent hi acudís en bicicleta a través de la Ronda Verda de la Riera o utilitzant l’autobús llançadora gratuït que permetia arribar a aquesta festa des del centre de la població i a la inversa de forma fàcil, còmoda i sostenible.
Al llarg de tot el matí també van funcionar el trens de l’Associació Cultural d’Amics del Ferrocarril, un dels grans atractius de l’Hostal del Fum.

data de la notícia: 18-06-2012


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5