foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

La deixalleria reparteix de franc compost per adobar la terra


Els ciutadans de Palau que tinguin necessitat adob per abonar el seu hortet o per a les plantes del seu jardinet, poden demanar-ho i obtenir-ho de manera totalment gratuïta a la deixalleria municipal ubicada l polígon Riera de Caldes. Així ho fa saber l'Ajuntament que posa a l'abast dels ciutadans palauencs, el compost que s’ha obtingut mitjançant la recollida selectiva de matèria orgànica. Els ciutadans que vulguin recollir el seu compost han d’anar a la deixalleria Municipal amb un recipient i emportar-se’n fins a 50 litres per persona i dia.
El compost és el resultat final del tractament dels residus del municipi que conjuntament amb la majoria dels residus dels municipis de la comarca es tracten a la Planta de Biometanització de Can Barba, on es genera biogàs a partir d'ells. Amb aquest combustible es produeix energia elèctrica per abastir més de 1.300 llars de la comarca. A més del biogàs, la planta produeix 3.000 tones de compost apte per a l’agricultura i l’ús domèstic.
La Deixalleria Municipal de Palau es troba al carrer Santa Margarida de Boada Vell, 16 del Polígon Riera de Caldes. L’horari d’obertura, de dimarts a dissabte, és de 9.30 a 13.30h i de 16.00 a 19.00h. Els diumenges, de 9.00 a 14.00h.

data de la notícia: 15-03-2012


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5