foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Reunió entre PIMEC i l’Ajuntament per a potenciar el comerç local


imatge 132_PIMEC_fmt.jpg

Carles Gironès, amb Teresa Padròs i Miquel Rovira

El president del Consell del Vallès de PIMEC Comerç, Carles Gironès, s’ha reunit aquest 14 de desembre amb l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el regidor de Comerç, Miquel Rovira, a la Casa de la Vila. A banda d’enfortir les relacions institucionals entre l’Ajuntament i PIMEC, Carles Gironès ha explicat que la reunió ha servit “per establir taules de treball i endegar un projecte interessant per fomentar el comerç local, a partir d’un procés de debat i de converses amb els comerciants i l’Ajuntament”.

Fruit d’aquesta primera trobada, el regidor Rovira ha especificat que, entre les accions previstes, “es vol coordinar les associacions i els comerciants que no pertanyen a cap d’elles per posar en comú idees, treball i estratègies amb la voluntat de potenciar el comerç local”. Tot plegat sense perdre de vista la situació econòmica actual, ja que Rovira ha detallat que “no es tracta de posar-hi diners, sinó de crear xarxa i unir esforços per aconseguir el que ens interessa a tots: el bon funcionament del comerç local”.

Per la seva banda, Carles Gironès, ha afegit que es tracta de “treure el màxim profit de les experiències i iniciatives i conscienciar la societat sobre la qualitat i els avantatges del comerç local”. “Aquesta estratègia ja està donant fruits en altres municipis”, ha continuat Gironès, qui, a més, ha recordat que “el comerç local és clau per tenir un municipi dinàmic i amb vida als seus carrers”.

PIMEC Comerç va crear la Plataforma Comerç al Vallès a l’any 2010. La plataforma agrupa associacions de comerciants, cambres de comerç i patronals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental. El seu objectiu és ser un punt de trobada entre comerciants i administració pública, on dissenyar i compartir projectes i dur a terme accions de suport al comerç. Precisament, Palau-solità i Plegamans va ser el municipi escollit per presentar aquesta plataforma el maig del 2010.

data de la notícia: 15-12-2011


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5