foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

L’Ajuntament posa a disposició dels joves un servei confidencial per consultes sobre salut, sexe, etc.


salutescorxa@palauplegamans.cat. Amb aquesta adreça electrònica, l’Ajuntament de Palau vol apropar-se als joves palauencs i els vol oferir el nou Servei d’assessorament sobre temes relacionats amb la salut i vivències personals.
El servei ho durà a terme i coordinarà una agent especialitzada i a ella podran dirigir-se i acudir els/les adolescents/tes i joves per exposar i aclarir dubtes i inquietuds sobre sexualitat, drogues, alimentació, relacions humanes i socials, autoestima, etc. El servei és totalment confidencial i fins i tot pot fer-se de manera totalment anònima.
L’assessorament també es pot rebre de manera presencial, ja que a banda del correu, es pot demanar cita prèvia al telèfon 93.864.51.18 i fer les consultes de forma presencial i obtenir l’assessorament en temes de salut.
Les visites es programen els dilluns, dimecres i divendres, de 16 a 20h, a l’Espai Jove l’Escorxador (pg. de la Carrerada, s/n). Es pot demanar més informació sobre aquest servei a l’adreça electrònica gomezma@palauplegamans.cat.

data de la notícia: 17-11-2011


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5