foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Laura Puigdueta amb la selecció espanyola d'hoquei


imatge 35e647b87697871fcba92fd0d2a292b1.jpg

Laura Puigdueta

La jugadora del Club Pati Palau de Plegamans, Laura Puigdueta, ha estat novament seleccionada per participar en una competició internacional. Ara ha estat cridada pel seleccionador nacional femení, l’asturià Alberto Mazón, per a formar part de la selecció espanyola absoluta de hoquei amb la finalitat de disputar el pròxim Campionat d’Europa. El torneig es disputarà a la població alemanya de Wuppertal i la competició es desenvoluparà entre els dies 25 i 29 d’octubre.
Aquesta és la primera vegada que la jugadora palauenca està cridada per participar en un campionat amb la selecció absoluta. L’aposta del seleccionador per la Laura ha sorprès una mica en el món del hoquei, donada la seva joventut. I és que, malgrat haver participat amb la selecció espanyola sots 19, amb la que és campiona d’Europa, la diferència d’edat amb les companyes de la selecció absoluta encara és superior. Malgrat tot, Mazon ha apostat per ella.
Puigdueta, ja ha participat en els entrenaments en els que estava també preseleccionada la seva companya del Palau, la Berta Busquets. Ara, la Laura estarà acompanyada per dues noies del Voltregà, dues més de l’Igualada, i per una component del Girona, Cerdanyola, Reus, Gijón i Vilanova. La selecció espanyola de hoquei intentarà reeditar el campionat, títol que ja ostenta a l’actualitat.

data de la notícia: 18-10-2011


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5