foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Bona actuació del patinatge artístic palauenc a la Final Comarcal


imatge foto255.jpg

Les patinadores del CP Palau que van participar a la Final Comarcal

De bona es pot qualificar en el seu conjunt la participació dels equips de patinatge de Palau-solità i Plegamans, que van prendre part a la Final Comarcal de Patinatge Artístic, que es va desenvolupar el 17 d’abril al Pavelló d’Esports Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans, si bé els resultats definitius es van fer públics a finals d’abril. Amb el C.P. Palau de Plegamans hi van prendre part al campionat el CP Sant Quirze, el CEIP Catalunya i el CPA Sabadell.

Malgrat que la final es va celebrar a mitjans de mes, els resultats no s’han fet públics fins a finals del passat mes, els quals confirmen aquesta bona actuació. En el nivell B, les patinadores palauenques van copar els primers llocs a la categoria de pre-benjamí amb Lia Jordi en primer lloc, Noelia Rincón en cinquè i Berta Cuyàs, Ainara Comadran i Judith Martino a la vuitena, novena i dècima posició.
A la categoria de benjamí, les joves palauenques, Anna Alava i Tania Caballero, es van fer amb el segon i tercer lloc, respectivament, mentre que Maria Velazquez fou la desena classificada.

Quan al Nivell A i a la categoria de Benjamí, els quatre primers llocs foren ocupats per patinadores del CP Palau amb Gemma Cuyàs, Anna Fernàndez, Genis Jordi i Nuria Felez, amb primer, segon, tercer i quart lloc, respectivament. Paula Andrés va assolir la sisena posició.
A la categoria Aleví, els sis primers llocs foren ocupats per patinadores del C.P. Palau de Plegamans amb Mónica Catalan, Nuria Godoy, Patricia Lopez, Miriam Coello, Gala Sandoval i Carla Ortiz, de primera a la sisena posició, respectivament.
Els llocs novè, desè i onzè foren assolits per les palauenques Judith Costajussà, Julia Medina i Laia Viaplana, respectivament.
Mentre que a la categoria infantil no va haver-hi cap representant palauenca, a la categoria de Cadet-Juvenil, una altre vegada es va imposar la palauenca Gemma Catalan, mentre que Aida Tous i Marta Marín ho van fer a la quarta i a la sisena posició.

data de la notícia: 19-05-2010


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5