foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Primera reunió informativa de la situació del POUM


El passat divendres, dia 14 es va dur a terme la primera reunió informativa de la regidoria d’urbanisme, per explicar la situació actual del desenvolupament del POUM, que van prometre tres mesos desprès d’accedir al govern municipal. Fins al divendres 14, totes les vegades que havien informat quelcom respecte al POUM, s’havia dit que s’estava corregint el que, segons el regidor d’urbanisme, havia fet malament l’anterior govern municipal, però mai havien mostrat cap pla nou, ni cap proposta de futur realitzada per l’actual govern.
Ara, degut a que volen dividir les sessions informatives per aspectes, tampoc han mostrat com serà el Palau del futur, fins on arribarà el municipi, com quedarà, quans habitants tindrà, ni..., únicament van avançar les comunicacions i/o infraestructures viàries del municipi futur. Molts dels presents a l’acte informatiu celebrat al Centre Recreatiu no van quedar satisfets amb les explicacions, encara molt minses. I és que prenent de base informacions com que la futura variant desdoblada anirà a parar al quart cinturó, que l’avinguda Catalunya serà una via cívica amb una línia regular d’autobusos (ja ho és ara), que la Carrerada es connectarà amb la cantonada de Can Cladellas, que es desenvoluparà el Camí del Molí, etc., es poden preveure conclusions certes que ja estaven recollides en el pla rebutjat per la majoria de membres de l’actual govern (CiU i ERC). I el més significatiu és que (segons les explicacions) l’actual govern pren com a base el projecte que presentava l’anterior govern, ja que, també es pot dir que defensen el quart cinturó, que s’urbanitzarà la zona de Can Cladellas, que l’actual carretera ja te una línia regular d’autobusos, etc.
Per altra banda, des de la regidoria d’urbanisme es proposa una via de tren que vindria a creuar Palau a l’alçada de la carretera de Sabadell-Granollers per un viaducte elevat. La proposta és una alternativa a la línia orbital del govern de la Generalitat, que preveu passar pel mig del polígon Riera de Caldes.
Amb aquesta idea i partint de la base que està previst el futur arranjament de la citada carretera, el barri de Can Parera quedaria totalment segregat del poble, si algun dia es fan les citades línies viàries. De totes maneres, amb la informació lliurada, encara és aviat per fer-se una idea global del tot. Una idea que sembla que no volen avançar per saber quin Palau del futur proposen.

data de la notícia: 19-05-2010


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5