foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Es celebra la festa de Sant Isidre


imatge foto004.jpg

Una de les carrosses de la rua

El passat dia 24 i com ja és tradicional cada any, es va celebrar la no menys tradicional diada de Sant Isidre que cada any se celebra a Palau-solità i Plegamans amb una important assistència de públic als diferents actes que es desenvolupen al llarg d’aquell dia.
Tot i que els actes d’enguany ja es van iniciar el divendres amb un concert, el Palau Rythm & Sound, interpretat per alumnes de l’Escola Municipal de Música i van tenir continuació el dissabte amb la missa en honor del patró, fou el propi dissabte quan es va desenvolupar un dels actes culturals més significatius de l’edició d’enguany amb la representació al Teatre de la Vila i a càrrec del grup de teatre palauenc Farrigo-Farrago, el Festival de Primavera a un públic entusiasmat.
La cercavila tradicional del diumenge va posar color a una festa tradicional a Palau. Amb la desfilada de les diferents carrosses es va omplir el matí que s’havia encetat amb la tradicional botifarrada de cada edició. Al mig dia i desprès de la ja tradicional també ballada de sardanes, es va celebrar el dinar de germanor que enguany va aplegar a uns 150 comensals. Allà i després del citat àgape es va fer el relleu de la abanderada de la diada que ha passat de la Montse Estrada a la Núria Boada.

data de la notícia: 02-06-2009


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5