foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Definitivament s’instal·laran mòduls adaptats al camp de La Riera


La junta directiva del Futbol Club Palau ha optat definitivament per la instal·lació de mòduls adaptats (barracons) com a vestidors per al camp de futbol de La Riera i com a fórmula provisional desprès que els vestidors i altres dependències pròpies del camp quedessin assolades pel incendi.

Aquesta decisió l’ha pres la junta de l’entitat esportiva desprès de realitzar diverses gestions per tal de saber els preus reials del cost dels barracons adaptats provisionals que, sembla ser, difereix força del preu avançat pel regidor d’esports, el convergent Albert Font que havia apuntat la xifra d’entre 2.500 i 3.000 euros mensuals, mentre que la quantitat amb les que negocien des de la junta amb les potencials empreses proveïdores és similar a aquella, però per tot el que manca de temporada. És a dir, una xifra mensual similar a la que apuntaven els pares (170 euros per mòdul) a la reunió celebrada al centre recreatiu i que van suggerir com a resposta a l’oferta de l’Ajuntament, concretament del regidor Font, de desplaçar els nanos a les instal·lacions públiques de Can Falguera. Aquesta era una proposta municipal que va rebre el rebuig de la majoria dels assistents, mentre que el suggeriment o via dels mòduls adaptats també fou desestimada pel regidor per considerar-la cara.
Malgrat que encara cal saber si la pòlissa de l’assegurança de l’Ajuntament cobreix les despeses que es poden generar per poder seguir amb el servei i/o activitat, aspecte que es va comprometre el regidor a estudiar immediatament, des de la junta ja han decidit tirar endavant la idea dels mòduls, la qual cosa desencalla la situació esportiva que s’havia tornat tensa i que, si s’optava per la via del desplaçament al camp de terra de Can Falguera, podria haver generar un rosari de potencials baixes de fitxes.
Des de la junta ja pensen en la possibilitat que els mòduls estén muntats abans del cap de setmana, la qual cosa permetria jugar el corresponent partit de lliga al camp de la Riera.
Per altra banda, el partit que s’havia de jugar contra el Sant Cugat el diumenge posterior a l’incendi i que en principi estava previst que es jugaria aquests dijous passat, s’ha tornat a suspendre precisament per la instal·lació dels mòduls prevista, la qual cosa permetria jugar ja al camp de gespa , en principi, el pròxim dijous, dia 26

data de la notícia: 19-03-2009


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5