foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

El govern municipal accepta celebrar la ja trist i famosa comissió informativa sobre el cas Montjuïc


El govern municipal de Palau-solità i Plegamans format pels partits de CiU, ERC i PP, ha acabat acceptant novament una proposta molt similar (en el fons, la mateixa) a la que ja havia presentat ( i s’havia acceptat) el passat mes de gener en el ple extraordinari primer i a l’ordinari, dos dies mes tard, la regidora d’ICV-EuiA, Àngels Marcuello. La moció aprovada preveu celebrar una comissió informativa encaminada a cercar possibles vies de sortida per al ja conegut de tots els palauencs com el cas Montjuïc i que tornava a presentar ICV-EUiA i també el PSC en el ple celebrat el darrer (ahir) dijous d’aquest mes de febrer.

Totes dues formacions polítiques havien optat per presentar una nova proposta, ja que la moció aprovada en el decurs del ple del mes de gener no va fructificar degut a que la, reunió política i/o comissió informativa, sembla ser, tant desitjada per totes les formacions polítiques que conformen el consistori, no s’ha celebrat en tot el mes de febrer. El que si va haver-hi, i així ho havia informat aquesta revista del passat 15 de febrer, foren unes reunions entre algunes parts del consistori i els veïns, per una banda, al Parlament de Catalunya i, per l’altra, a un despatx d’advocats de Barcelona. Dos reunions que no responien a la moció que havia aprovat el ple del mes de gener que no era altra que una reunió a l’ajuntament en la que estiguessin presents tots els grups municipals, una representació dels veïns sense veu i els tècnics pertinents de cada grup, així com l’assessorament jurídic adient.

Acord final
Desprès de retreure’s uns als altres el que no van fer i de deixar clar cadascú la seva postura, els grups van acceptar desenvolupar la tant “cacareada” reunió informativa, malgrat que també va quedar clara la postura de l’equip de govern de que no hauria cap canvi en la decisió presa i que no és una altra que el pagamanent de les quotes establertes. Per cert, segons va declarar la mateixa alcaldessa en el decurs del ple, ja s’ha iniciat el gir de les quotes, és adir, que ja ha donat l’ordre pertinent al departament encarregat de girar les quotes, circumstància que va col·laborar a pujar l’estat d’ànim dels veïns presents, alguns dels quals no van dubtar en increpar i contradir les opinions i manifestacions dels membres de l’equip de govern que s va mantenir en la seva postura que no existeix cap via legal per eximir als veïns del pagament de les quotes.

Per aquest motiu, i si el més passat ja eren poc optimistes, tot dient que el cas semblava un camí sense sortida, ara podem dir que no es veu la sortida del túnel, perquè, si la postura de l’equip de govern és l’expressada als ja tres plens celebrats, de res servirà una comissió informativa que faci canviar el seu discurs mantingut al llarg de tot l’afer. De totes maneres, hem de donar un petit percentatge d’esperança a la iniciativa i esperar a que aquesta trobada es desenvolupi, si és que finalment es porta a terme i no passa el mateix que va succeir al llarg de tots aquests dies (pràcticament un mes) en que no van trobar temps per dur endavant un mandat del ple municipal del mes de gener.

data de la notícia: 27-02-2009


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5