foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Rajoy visita la Mango i es reuneix amb empresaris a Palau


imatge rajoymini.png

Mariano Rajoy

El president estatal del Partit Popular, Mariano Rajoy va realitzar a principis de mes una visita per Catalunya per tal de sondejar el sentir del mon empresarial català i va triar per iniciar els seus contactes amb els empresaris per una multinacional amb seu a Palau-solità i Plegamans. L’empresa que va triar el partit conservador ha estat la palauenca Mango que és pot considerar com una de les que millor coneixement de la situació econòmica mundial i catalana en particular pot tenir, ja que la firma que presideix Isak Andic és una de les punteres de l’Estat espanyol i també d’arreu.

L’elecció d’aquesta empresa com a punt de partida del seu periple a Català ho ha estat gratuïta, ja que aquesta multinacional és present amb la seva cadena de botigues a més d’un centenar de països d’arreu del món i ha superat fins ara la crisi econòmica gràcies a la seva aposta decidida pel disseny i la innovació.
En la seva gira per tal de conèixer de primera ma quina és la situació, Rajoy va seguir les seves trobades amb altres industrials de la demarcació especialment amb la junta d’industrials dels polígons de l’àrea entre Santa Perpètua i Palau. Empresaris i/o Executius de firmes tant significatives com Yamaha, Basf, Elman, Fervik, etc. També el líder popular acompanyat de la màxima dirigent dels populars a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho i el regidor del PP a Palau, David Zambrana es va reunir amb una representació del comerciants de Palau (la reunió fou conjunta) a les dependències de la masia de Can Cortés.
Segons fonts del PP, la intenció del dirigent popular era la de escoltar els problemes que poguessin manifestar i fer-les arribar el missatge de que tenen en el PP un interlocutor davant la crisi economia. Així mateix des del PP català diuen que, la visita del president popular culmina els contactes iniciats per la presidenta del PP català, Sánchez Camacho i que havia iniciat des de la seva arribada al càrrec.

data de la notícia: 17-02-2009


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5