foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Esperança pels veïns del barri de Montjuïc


Dos dies desprès de la celebració del ple extraordinari al que feien referència a la notícia publicada el dia 28 en aquest mateix apartat d’última hora, i desprès d’un altra ple maratonià celebrat ahir dijous, dia 29, l’equip de govern va acabar acceptant la proposta de la regidora i portaveu d’CV-EUiA, Àngels Marcuello encaminada a cercar possibles solucions per als veïns del barri de Montjuïc, obligats per sentència judicial a pagar unes despeses que consideren injustes, ja que es deriven d’un procés urbanístic en el que s’han vist involucrats sense tenir-hi coneixement.

Aquesta mateixa proposta que comporta la paralització momentània de tot el procés, especialment el gir de les quotes a pagar pels veïns, ja l’havia presentat la regidora Marcuello a l’anterior ple extraordinari del dia 27, proposta que, a les hores, havia estat rebutjada pels membres del govern municipal format per CiU, ERC i PP.
La petició que el grup municipal d’ICV-EUiA feia en forma de moció, en principi, tampoc fou acceptada ahir en el decurs del ple ordinari. Fins i tot, fou el punt de l’ordre del dia que més temps va durar, ja que les postures d’uns i altres es mantenien inalterables. Mentre que des del govern, el regidor d’urbanisme, Josep M Serraviñals sustentava l’argumentació defensada des de fa dies que era la mateixa que defensava el dia del ple extraordinari, tot argumentant que la sentència obliga als veïns a pagar les despeses determinades pel jutge, des de l’oposició demanaven al govern “cintura política” i, com apuntava el regidor Valentí Soley, “imaginació política” per cercar i articular vies que fossin acceptades per totes les parts.

Aquesta discussió va durar més temps del normal, tot i que finalment, el govern municipal va acceptar iniciar la pròxima setmana reunions de tots els partits amb assessors urbanistes per tal de cercar vies que puguin arribar a una solució que satisfaci a administració i administrats.

Els veïns del barri de Montjuïc, que van aconseguir la presència d’un assessor urbanista que els representi a la reunió, van acabar la jornada una mica més esperançats que dos dies abans quan al ple extraordinari no havien aconseguit res. Ahir, dijous 29 començava el que pot ser-hi una nova etapa en tot l’afer urbanístic del seu barri. Abans de 15 dies ho sabran.

data de la notícia: 30-01-2009


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5