foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Plantada d’arbres per celebrar els dies mundials dels Boscos i de l’Aigua


El pròxim dissabte, dia 23 es celebrarà una festa commemorativa del dia mundial dels boscos i de l'aigua i per a celebrar l'efemèride es durà a terme la tradicional plantada d'arbres que cada any impulsa la regidoria de Medi Ambient i en la que es convida a participar als familiars dels nens i nenes que van néixer durant l'any 2018.
De fet, aquell dissabte hi haurà una festa popular oberta a tothom amb jocs i xocolatada. S'iniciarà a les 11.00h a la zona verda del carrer Arbúcies, al barri de Can Duran. Posteriorment s’hi farà la plantada. Els arbres que es plantaran són originaris de la zona o ben adaptats. La gestió dels espais verds segueix criteris de jardineria sostenible per aconseguir que siguin més naturals i resistents.
Durant el 2018 van néixer a Palau un total de 106 nens i nenes i es convida a les seves famílies a plantar un arbre en el seu nom. Per fer la reserva de l’arbre, cal confirmar l’assistència a mediambient@palauplegamans.cat o al telèfon 93 864 80 56 abans del 15 de març.
“Ens fa molta il·lusió compartir l’alegria que suposa l’arribada d’un nou membre a la família i al poble amb aquesta activitat que simbolitza una iniciació al respecte pels valors naturals”, explica Luisa Fernández, regidora de Medi ambient.

data de la notícia: 15-03-2019


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5