foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Palauencs i calderins preparen la pujada a Montserrat


Una nova edició de la caminada/pujada conjunta des de Palau i Caldes a Montserrat s'està organitzant per al pròxim dia vuit d'Abril. Els centres excursionistes de Palau i el de Caldes de Montbui (CECMO) fa dies que treballen en l'organització de la que serà la XVIII edició conjunta prevista per al segon dissabte del pròxim mes d'Abril, és a dir, una setmana després del Mercat Medieval de Palau.
Els organitzadors que evidentment volen que tant els palauencs com els calderins s'apuntin a l'excursió lúdic esportiva, deixen la possibilitat de fer-ho fins dos dies abans, fins el dia sis d'abril. El període d'inscripcions es tancarà abans si es superen les 150 places previstes. Segons els organitzadors, no s'acaptaran inscripcions el mateix dia de la caminada. S'ha fitxat aquest nombre de participants, perquè un nombre superior de persones eleven els problemes de logística i organització. Amb tot, l'any passat hi van prendre part 167 persones, un centenar de Caldes i 67 de Palau.
El cost de d'inscripció és de 15€ i 18€ per als socis i no socis, respectivament. El preu inclou sis avituallaments, el trasllat de la motxilla i la tornada a Caldes o Palau en autocar.

data de la notícia: 17-03-2017


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5