foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Comunicat En Comú Podem


Diumenge 26 de juny, 10.891 persones estaven convocades a les escoles de Palau a les votacions per triar qui ens ha de governar els propers quatre anys a l'estat espanyol, amb la importància que això comporta, doncs ens jugàvem acabar amb les polítiques d'austeritat, fer fora governants corruptes, modificar el Senat, aconseguir un referèndum, acollir les persones refugiades i tants altres canvis necessaris i urgents.

Finalment varen ser 7.322 les persones que van respondre a la convocatòria (67,23%) van votar al Congrés i 7.017 (64,43%) al Senat.

A Catalunya i a Palau la força més votada, a l'igual que a les eleccions de fa quatre mesos, va ser En Comú Podem, la coalició conformada a Catalunya per Podemos, ICV, EUiA i En Comú. En total 2.020 vots (27,83%), resultat que torna a ser molt bo al nostre poble i, evidentment, a la resta de Catalunya.

En Comú Podem de Palau-solità i Plegamans volem agrair a totes les persones que amb el seu vot van donar-nos recolzament i informar que els companys i companyes de totes les formacions que integrem En Comú Podem hem iniciat un treball conjunt per defensar les polítiques d'esquerres al nostre poble

EN COMÚ PODEM DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

data de la notícia: 18-07-2016


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5