foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Detinguts 5 palauencs en una plantació amb 2500 plantes de marihuana


imatge 8c3e2791ed031e62ed1a53057dca01a5.jpg

• Part de la marihuana trobada a la plantació.

El passat dia 26 de maig, el cos de la Guardia Civil amb una dotació de tres cotxes va detenir cinc persones a una nau de l'Avinguda carrer Navarra, ja que segons ha pogut saber aquesta revista i com es pot apreciar a la fotografia, també es dedicaven a cultivar marihuana.

La intervenció dels efectius e la Guardia Civil es va saldar amb la detenció de cinc persones. Una d'elles és un palauenc conegut i fil també d'una empresària. En principi, aquest jove, M.L.B., és el responsable de l'empresa a redera de la qual s'amagava tot el dispositiu pel cultiu de les plantes. Després de la detenció i de passar a disposició judicial, les detinguts continuaven en presó preventiva, a l'espera del desenvolupament de tot plegat, ja que és un cas encara obert que continua sota secret i en plena investigació...

En el moment en que van interrompre els membres de la comitiva de la Guardia Civil, a la nau hi havia plantades al voltant de 2.500 plantes, les quals estaven en un estat de desenvolupament que abraça tot el cicle vegetatiu, és a dir, des de planters recent plantades, fins a plantes ja cultivades i a punt per tallar. Segons fons consultades per aquesta revista, el preu final de mercat d'aquesta plantació podria situar-se entre els 5 i els 7 milions d'€, en funció del país en que es volgués colocar el producte. Sembla ser que «els potencials receptors o grans distribuïdors» del mercat espanyol son dels que menys paguen pel producte final i que en aquest cas es situaria en els 5 milions.

Destaca l'estat de la nau que estava perfectament equipada i adaptada amb sistemes de reg, d'iluminació i de temperatura. La inversió que s'havia fet en ella és altament elevada, ja que, com dèiem estava dotada de quasi tots els sistemes sofisticats per dur endavant l'objectiu perseguit.

data de la notícia: 13-06-2016


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5