foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge ultimahora3.png

Ja era hora!!!


imatge fotoportada.png

Han passat, justament ara, 8 anys, des de que va sortir el núm. 0 de la revista L'Alzina. A partir del proper mes de setembre, entrarem a l'any 9è de la mateixa, però amb un vano més ampli de possibilitats, ja que per fi tenim la nostra web.
Paral·lelament a la revista impressa, cada mes penjarem el mateix contingunt de la revista a la web.
A més a més, durant el mes, si es produeix una notícia important, serà penjada ràpidament sense esperar a la propera publicació impressa.
També hi ha un apartat de comentaris, tipus blog, on anirem exposant una sèrie de temes, als quals, els usuaris podran afegir-hi el seu comentari.
Els usuaris també podran exposar un tema per a penja al nostre web, això si, no directament: el tema, activant el vincle, serà enviat via mail a la nostra redacció i, si el tema proposat per l'usuari és d'interés per a L'Alzina i/o el poble de Palau, en poc temps serà publicat a la pàgina web.
Tot just començarem aquesta nova aventura, esperem amb l'ajut dels palauencs que creuen en la llibertat d'expressió i de pensament, sense censures pseudo-polítiques i sense amagar informació, amb ganes de continuar informant de tot el que succeeix a la nostra ciutat.

Salutacions,
L'equip d'Edicions L'Alzina.

data de la notícia: 14-08-2008


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5