foto de la revista núm. 209
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2018
núm 209
imatge opinio3.png

Les coses, com son...Els veïns de la AA.VV. de CAN CORTÈS, lamentem la informació sesgada que ha publicat tant l'equip de govern municipal actual com el PSC en particular a les revistes locals referent a les obres del c/ Folch i Torres.

A diferencia d'ells, nosaltres informem a la població de que segons és va acordar amb ells en reunions dels dies 6/06; dia 18/06 i dia 27/06 entre delegació de 4 veïns amb regidora de la via pública Sra. Carme Sanz i cos tècnic encapçalat per l'arquitecte Sr. Jordi i 2 tècnics mes, és va acordar que la totalitat del c/ Foch i Torres, malgrat les obres que ningú ha demanat i ben poca falta feien, seguiria sent de un únic sentit de circulació com està ara degut al augment de la perillositat vial que aquesta doble circulació representaria per tots.

Ahir dia 8/10 però, en nova reunió, s'han desdit del tot del promès i ens apliquen l'excusa que si no fan ni que sigui un petit tros del carrer de doble sentit, s'arrisquen a perdre una suposada subvenció de la Diputació, cosa que de ser certa, suposaria que l'Ajuntament posa els interessos de la diputació per endavant dels interessos i la seguretat dels veïns.

Ja veiem que entenen aquests senyors per «processos participatius»

No és cert doncs, que tècnics i regidora pactessin amb nosaltres fer el tram que va des de la Carrerada fins l'entrada de l'aparcament de doble sentit, això és una decisió unilateral presa posteriorment i en contra de la voluntat dels veïns.

Entenem com legítim que tot equip de govern municipal,i mes en any electoral,vulgui vendre a la població la seva tasca de govern com un mèrit que avali les seves aspiracions a repetir mandat, però el triomfalisme, s'ha de fer explicant les coses tal com son i no com a alguns els agradaria que fossin.


Veïns de Can Cortès

CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5