foto de la revista núm. 201
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBER
MARÇ
2018
núm 201
imatge noticies3.png

La Policia Local i els Mossos desmantellen una plantació de marihuana al centre de Palau


imatge 201_DROGA

• Tot i els signes evidents de la plantació, quan la policia va entrar al local, la collita ja estava feta.


A principi de mes, la policia local de Palau en col·laboració amb la Unitat especial d'Investigació dels Mossos d'Esquadra (UIMC) va desmuntar una plantació de més de 2.000 plantes de marihuana en uns locals del centre del municipi palauenc.

Tot es va iniciar a causa de les queixes realitzades pels veïns propers als locals que estan situats al costat de la seu d'una entitat cultural de Palau.

Malgrat l'interès per saber que es cuinava dintre, la policia local no va poder entrar-hi immediatament i després de diverses gestions en combinació amb la Unitat d'Investigació Criminal (UIC) dels Mossos, finalment van aconseguir una ordre judicial que va permetre els cossos policials l'accés al local d'uns 300 metres quadrats.

En aquest temps que va passar des que es van iniciar els primers passos fins que van entrar, els «llogaters» no van perdre el temps. Probablement, en aquest espai de temps van realitzar la collita, ja que en el moment de la intervenció policial, el local ja estava vuit, però es pot apreciar clarament que estava adaptat per al cultiu de la plantació. Al local únicament quedaven les instal·lacions necessàries per dur endavant i mantenir la plantació i les restes de les plantes tallades.

Segons ha pogut saber aquesta revista, a l'interior hi havia una sofisticada instal·lació elèctrica i al voltant d'un centenar de punts/focus de llum punxats ala la xarxa elèctrica. Per aquest motiu, es van precintar els locals per frau de fluït elèctric.

Es calcula que el producte allà produït podria tenir un valor entre 150 i 200.000€, en funció del mercat en el que es comercialitzés la mercaderia.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5