foto de la revista núm. 208
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2018
núm 208
imatge noticies3.png

Es busquen les «Paraules boniques»


El Servei Local de Català i l'Ajuntament de Palau han engegat la campanya «Paraules boniques», una iniciativa per buscar les paraules en català que més agraden als palauencs i palauenques. Pot prendre part tothom. Només s'ha d'escriure la paraula en una de les butlletes que trobareu als equipaments municipals i dipositar-la a les capses que s'hi han instal·lat a la recepció de la Masia de Can Cortès, a la Biblioteca Municipal, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, a l'Espai Jove L'Escorxador, a l'Escola d'Adults, a l'Escola Municipal de Música i al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. Es poden omplir tantes butlletes com es vulgui i també es poden escriure paraules pròpies de la vila.

El temps per fer-ho finalitza el mes de desembre. Després s'organitzarà una exposició amb un recull de les «Paraules boniques» dels palauencs i palauenques.

Aquesta iniciativa la va posar en marxa la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat a les xarxes socials fa uns mesos i s'emmarca dins les activitats de l'Any Fabra. Més de 10.000 persones hi van participar. «Xiuxiuejar», «aixopluc» i «caliu» van ser algunes de les paraules triades.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5