foto de la revista núm. 212
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBRER
MARÇ
2019
núm 212
imatge noticies3.png

Avança a bon ritme la construcció del nou skate park


imatge 212_SKATE

• Els regidors i els joves consultant els plànols del nou skate park.


Les obres de construcció del nou equipament per a joves, el nou skate park, avancen al ritme que els responsables municipals havien previst abans de l'inici de les obres de les quals informàvem la darrera revista de l'Alzina.

Durant aquest primer mes des de l'inici dels treballs ja s'han fet els murs de formigó i s'han configurat els primers elements patinables del recinte. En les setmanes vinents es preveu executar la resta d'elements patinables i el paviment de formigó, segons manifesta el regidor de Joventut, Marc Sanabria. Sanabria, el regidor d'Urbanisme, Miquel Rovira i els tècnics responsables dels treballs, conjuntament amb representants de la comunitat de patinadors que han intervingut en el procés participatiu d'aquest nou equipament, van realitzar la setmana passada una visita al recinte per veure i comprovar «in situ» l'estat de les obres del nou equipament, un nou skate part ubicat just davant on estava l'antic. Concretament, entre els carrers de la Indústria i Maria Aurèlia Capmany, al polígon industrial Can Cortès Sud. A la pista que tindrà gairebé 800 m² de superfície es construeixen diferents elements, concretament, quatre mòduls i conjunts de rampes diferents que permetran la pràctica de diferents esports urbans, com ara skate, roller, BMX i scooters.

Segons Sanabria, aquest equipament forma part del futur projecte de transformació urbana i paisatgística de la zona i de la Ronda Verda, la qual preveu l'ordenació de terrenys amb zones d'esbarjo, lleure i passeig amb un nou carril bici. Amb tot, el regidor de joventut sosté que el nou equipament serà la culminació d'un projecte «molt reivindicat pels joves de la nostra vila, els quals podran disposar d'una pista nova, de qualitat i segura».

El projecte neix d'un procés participatiu iniciat el 2017 on els joves van poder decidir com volien aquest nou espai en substitució del skate park antic, el qual havia quedat obsolet, segons Sanabria.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5