foto de la revista núm. 203
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

ABRIL
MAIG
2018
núm 203
imatge noticies3.png

Obert el període d'inscripció d'educació infantil, primària i secundària també a Palau


imatge 203_ESCOLA

• Tornada a l'escola [Foto d'arxiu: setembre 2016].


Des del divendres 13 ja es pot realitzar la preinscripció als centres públics i concertats d'educació infantil (segon cicle), primària i secundària pel curs escolar 2018-19. Les sol·licituds es poden realitzar fins al dia 25 d'abril, data límit per presentar la documentació necessària.

A Palau hi ha cinc escoles d'educació infantil i primària (Escola Can Cladellas, Escola Can Periquet, Escola Josep M. Folch i Torres i Escola Palau), una de les quals és concertada (Escola Marinada). Pel que fa als estudis d'educació secundària obligatòria, els Instituts Ramon Casas i Carbó i Can Periquet són públics i l'Institut Marinada és concertat. Les inscripcions s'han de fer al centre que es tria en primera opció.

Pels alumnes de nova incorporació al segon cicle d'educació infantil i a l'educació secundària obligatòria, el curs 2018-19 oferirà, al municipi, cinc línies públiques de P3 i una de concertada i set línies de 1r d'ESO: quatre a l'Institut Ramon Casas i Carbó, una a l'Institut Marinada i dues a Can Periquet. En aquest darrer centre, els alumnes de l'Escola Can Periquet tenen preferència a l'hora d'accedir als estudis d'educació secundària obligatòria en aquest institut.

Tot i que per a l'educació secundària hi ha una zona única, el mapa de zones escolars de Palau indica quin centre d'educació infantil i primària correspon a cada alumne segons el lloc de la seva residència. En el cas de l'educació primària i l'ESO, tenen preferència els alumnes que procedeixen de centres i ensenyaments adscrits al centre sol·licitat. En el cas que la demanda sigui major que l'oferta dels centres, la distribució de places es farà seguint els criteris de prioritat. (germans escolaritzats al centre, pares o tutors treballant al centre, proximitat del lloc de residència...)

El període de matriculació pel segon cicle d'educació infantil, primària i 1r d'ESO serà del 21 al 27 de juny. Per a la resta de cursos (2n, 3r i 4t d'ESO), serà del 25 al 29 de juny. A la pàgina específica sobre preinscripcions i matrícules escolars del web municipal es pot consultar el calendari complet del procés.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5