foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge noticies3.png

La gent gran omple novament el pavelló en el dinar anual de germanor


imatge 216_GENT_GRAN

• El pavelló ple de gom a gom al dinar de germanor de la Gent Gran.


Pavelló d'Esports, recinte esportiu en el qual es va desenvolupar la trobada de la gent gran que cada any organitza la Regidoria del mateix nom, al capdavant de la qual estava aleshores la regidora Carme Sanz.

Més de 800 persones van participar el dissabte dia 18 de juny a la Festa de la Gent Gran al Durant la festa que és farcida d'actes i un dinar per a tothom, també s'aprofita per dur endavant un homenatge especial a les persones més veteranes del municipi. Es tracta de 43 homes i dones que tenen més de 90 anys. Dues d'elles superaven el segle de vida, amb 101 i 102 anys. Totes les persones majors de 90 anys que van poder assistir-hi van rebre una placa commemorativa.

La celebració es complementava amb les actuacions de l'actriu i còmica Lloll Bertran i d'un espectacle de varietats amb The Little Night Cabaret.

Vestits de paper
El Diumenge 19 va tenir lloc, al mateix pavelló, la tradicional desfilada de vestits de paper, confeccionats per l'alumnat dels tallers de costura en paper del Casal de la Gent Gran de Palau i de diverses entitats d'altres poblacions que també es dediquen a aquest art. Es van mostrar una trentena de creacions.

Un centenar de persones participen en les jornades esportives de la Gent Gran


Sota el lema «Connecta't amb alegria, Allibera les teves emocions i Connecta't amb la força de la vida», les jornades esportives de la Gent Gran d'enguany van tenir una gran acollida. Més d'un centenar de persones es van donar cita a la pista exterior del pavelló municipal el dia 14 del passat mes. Durant poc més d'una hora, els animadors/res, complementats amb coreografies amb músiques conegudes, van conduir els i les participants perquè connectessin i expressessin les seves.

L'acte va comptar amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Luisa Fernández i el regidor d'Esports, Miquel Rovira, aquest últim fent la cloenda va aprofitar per acomiadar-se i va encoratjar als assistents a seguir practicant esport en el seu dia a dia.

Al final de l'acte els regidors van repartir una cantimplora a les persones assistents a les jornades esportives.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5