foto de la revista núm. 198
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2017
núm 198
imatge noticies3.png

Foc i crema de contenidors al camp de futbol


imatge 198_TEMA2

• Moment de l’incendi a les instal·lacions del camp.


El passat diumenge vuit de novembre quan els palauencs/palauenques començaven a recollir-se a casa —ja s'havia fet de nit—, les flames van començar a superar la tanca que envolta el camp de futbol Francesc Serracanta. Probablement uns brètols van considerar que fent foc al grup de contenidors en els que es recullen les escombraries del cap de setmana, «feien la seva gracieta del dia».

El cert és que el foc que allà es va generar fou certament cridaner, perquè les flames foren significatives. Tot i la presència dels bombers que es van personar a la instal·lació esportiva, es van cremar sis contenidors que allà estaven agrupats i el quadre elèctric de les instal·lacions.

Malgrat que ningú pot assegurar amb rotunditat quina ha estat la causa originària de l'incendi, els responsables del FC Palau i també des de l'Ajuntament opinen que probablement tot és producte d'alguna bretolada duta a terme per joves que ja, en més d'una ocasió, han entrar a les instal·lacions. Aquests joves aprofiten que no hi ha ningú al camp de futbol per saltar la tanca i muntar allà dintre els seus entreteniments. De totes maneres, el foc a les instal:lacions esportives del camp de futbol no és la primera ni la segona vegada que es produeix. Fins i tot hi ha alguna vegada que el foc ha estat espectacular i ha tingut efectes realment important. A tall d'exemple, el foc de la matinada del 5 de març de l'any 2009 que es va dur per endavant tots els objectes que hi havia sota les grades, els equipatges, fitxes, històries, vestidors i despatxos, electrodomèstics, etc. Fins i tot va malmetre tota la graderia que va estar inutilitzada durant mesos.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5