foto de la revista núm. 208
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2018
núm 208
imatge noticies3.png

Augment d'usuaris del punt de recàrrega de vehicles elèctricsUn total de 145 recàrregues gratuïtes de cotxes elèctrics s'han efectuat durant aquests darrers cinc mesos, temps transcorregut d'ençà que l'Ajuntament va instal·lar el punt de recàrrega al carrer Folch i Torras, tot just al costat del pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor.

En realitat aquestes 145 operacions les han realitzat únicament una vintena d'usuaris/es, la qual cosa demostra que o bé no hi ha gaire coneixement de l'existència d'aquest punt de recàrrega gratuït per part de la població o que el nombre de palauencs/ques que utilitzen el cotxe elèctric al municipi és encara molt minso. Amb tot i malgrat les modestes xifres, des de l'Ajuntament continuen apostant per aquest servei en considerar que s'ha de potenciar el consum d'energia neta. La mateixa regidora de Medi Ambient, Lluisa Fernandez fa una valoració positiva del servei i d'aquests cinc mesos transcorreguts des de la seva posada en marxa. Des del govern municipal «volem promocionar el vehicle elèctric al municipi i millorar la qualitat de l'aire», apunta la regidora.

Durant aquests cinc mesos i segons les dades de què disposa l'Ajuntament, el consum total generat és de 2.273 kW, la qual cosa representa una despesa de 477 €. Aquest cost és assumit pel consistori.

El govern municipal no te previst fer aquest servei de pagament i, de moment, fins que no s'ampliï la xarxa de vehicles elèctrics al municipi, no s'instal·laran altres punts de recàrrega, ja que aquest ja cobreix la demanda del servei. Aquest punt de rrecàrrega actual dona perfecta cobertura a la demanda que es genera i està ubicat a una zona cèntrica, força concorreguda i compta amb espai per a dos vehicles. Funciona les 24 hores del dia i el seu ús és gratuït.CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5