foto de la revista núm. 214
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

ABRIL
MAIG
2019
núm 214
imatge noticies3.png

L'Associació Pessebrista InformaUn cop encetada la temporada 2019-2020, el passat diumenge dia 17 de març vam organitzar la ja tradicional Calçotada Popular amb una assistència de prop de 120 persones. És l'any en que més persones ens han volgut acompanyar. Va ser un gran èxit, tant per la participació, per la organització, com per el que s'hi va poder menjar i també pel bon temps que ens va acompanyar. Agraïm la assistència de tots els que ens hi van venir i esprem que l'any que ve puguem ser-hi molts més.

Ara l'activitat a Can Malla es centra en la preparació de la Carrossa. Que encara que no hi hagi desfilada a la festa de Sant Isidre d'aquest any, la presentarem igualment.La feina de la preparació de la carrossa es fa com a treball en equip, i aquest any hi participem més de 20 pessebristes i això ens permet compartir i aprendre tècniques entre els uns i els altres i es torna una activitat molt enriquidora tant des del punt de vista artístic com del associatiu.

Tots els que us agradin les activitats manuals, la creativitat i el treball en equip ens hi podeu acompanyar, sereu molt benvinguts.

Una altre novetat molt importat per a nosaltres és que per fi s'han fet, per part del nostre Ajuntament, les feines de sanejament i arrebossat de les façanes laterals i posterior de Can Malla que tants any portàvem demanant. Aquesta renovació, ha millorat molt la imatge de la casa i indirectament, també, de la nostra entitat.

N'estem molt contents!! Ara falta les millores pendents del interior.

En paral·lel amb tot això també estem treballant en el programa d'activitats de la temporada i en especial en las novetats que hi volem introduir com serien diversos tallers pràctics de tècniques pessebristes, millores de les nostres instal·lacions en temes de seguretat, reformes de les sales del pis superior de Can Malla per presentar-hi nous diorames, i reformes i noves que volem fer en el diorama triple.

Properes Activitats:


Dimecres Pessebrista:
Tots els dimecres de 18:30 a 20:00 h a Can Malla (excepte festius)

Abril i Maig (fins el 18):
Preparació de la carrossa de Sant Isidre. A Can Malla a les tardes, bàsicament els dimecres.

Funciona com a taller de maquetisme per reproduir i recrear espais Històrics o d'interès cultural a escala reduïda. És obert a tots als que els hi pugui agradar l'activitat creativa i manual.

Per informar-vos d'aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda.
Per saber totes les activitats que fem habitualment, també poden entrar a la nostra pàgina web: www.pessebrepalau.cat.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5