foto de la revista núm. 209
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2018
núm 209
imatge noticies3.png

La Generalitat no sancionarà la Menorquina per la fuita de gas amb ferits del mes de juny passatLa Generalitat de Catalunya i més concretament el Departament d'Empresa ha tancat l'expedient obert per l'episodi de la fuita de gas que es va produir el passat mes de juny a la planta de la Menorquina a Palau.

Amb el tancament es posa fi a la possibilitat que la Generalitat sancionés la planta de Palau en considerar que aquesta última complia amb els requisits necessaris i exigibles per la normativa.

El citat organisme no podia aplicar cap sanció perquè sembla que tots els papers de la planta estan en regla i perquè en el moment de l'incident ja s'havien iniciat els treballs de millora i manteniment d'aquells elements que podrien ser susceptibles de millora a les instal·lacions. Les mesures correctores sembla que ja s'havien iniciat abans que el passat dia 25 de juny es produïx la fuita de gas que va provocar la posada en marxa de tots els sistemes de seguretat i va finalitzar amb 11 ferits que foren donats d'alta quasi immediatament.

Malgrat tot, la Generalitat va obrir un expedient que ara es tanca i que descarta sancions a l'empresa.

L'expedient ja es va tancar fa dies i en el es constata que documentalment tot és tot en regla i que les mesures correctores de manteniment i de millora ja estaven en marxa en el moment en què es va produir la fuita.

Aquestes mesures consistien en el canvi de la canonada que va des dels dipòsits d'amoníac fins a la càmera de refrigeració que l'empresa ja havia decidit avançar.

Les suposades irregularitats foren denunciades per un empleat de l'empresa i que, en funció de l'expedient, no han estat constatades pels serveis del Departament d'Empresa de la Generalitat.CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5