foto de la revista núm. 201
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBER
MARÇ
2018
núm 201
imatge noticies3.png

L'Ajuntament neteja el tram de la riera de Caldes, entre Can Parera i Can Cladellas


imatge 201_RIERA

• La Riera de Caldes vista des del sud del Pont de Can Cladellas.


L'Ajuntament està duent a terme la neteja de la llera de la Riera de Caldes en el tram compres entre els ponts de Can Cladellas i el pont de Can Parera. En total, una superfície d'11,36 hectàrees, en la neteja de la qual l'Ajuntament inverteix. 20.618,40 € en aquesta actuació.

De moment, ja s'ha actuat i netejat el tram entre els ponts de Can Parera i de Can Cladellas. L'actuació ha consistit a desbrossar i netejar la vegetació no autòctona, sobretot de canya americana, i d'altres plantes invasores com els esbarzers. També s'han talat i retirat els arbres morts (oms) a la Ronda Verda i s'ha podat el brancatge baix de l'arbrat. L'actuació també comportava retirar les deixalles i abolir els abocadors incontrolats que es prodiguen per la superfície en què s'ha actuat.

La setmana pròxima, l'Ajuntament reprendrà els treballs de neteja en el tram entre els ponts de Can Cladellas i del passeig de la Carrerada. La intenció és d'enllestir la feina com més aviat millor i que s'acaben els treballs amb temps suficient perquè el procés de neteja no incideixi en el procés de nidificació de les aus i petits mamífers. En aquest aspecte cal ressenyar que entre l'1 de març i el mes de setembre, no es poden realitzar cap tipus d'actuacions a les lleres de rius i rieres, perquè comença l'època de nidificació d'aus i petits mamífers

Les actuacions que es duran a terme en aquest segon tram són molt semblants a les realitzades al tram anterior. La inversió és molt més petita, els treballs tenen un cost de 4.200€.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5