foto de la revista núm. 194
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2017
núm 194
imatge noticies3.png

Resposta massiva a la Festa de la Gent Gran


L'edició d'enguany de la festa de la Gent Gran ha aplegat com en anteriors edicions unes 800 persones que es van donar cita al pavelló d'esports municipal uns dies després de la sortida d'aquesta revista, concretament el passat dia 22 de maig.

La celebració que va tenir un cost al voltant dels 25.000€, incloïa un dinar per a tothom, amenitzat amb les actuacions del «showman» Ulises i Little Night Cabaret, de la companyia Núria Serra.

Com cada any, la festa es farcia de diverses iniciatives. Entre elles podem destacar l'homenatge a les persones de més de 90 anys.

Segons dades de la regidoria de la Gent Gran, al cap davant de la qual hi ha la regidora Carme Sanz, a Palau tenim 34 persones que superen els 90 anys.

Dues d'aquestes, fins i tot, passen dels 100. Totes dues tenen 102 anys.

La festa fou presidida per l'Alcaldessa, Teresa Padrós, i la tinenta d'Alcaldia i regidora de Gent Gran, Carme Sanz, que estaven acompanyades de més regidors del consistori. Tots van expressar l'emoció que suposa compartir aquests moments amb gent que «es mereixen això i molt més, afirma la regidora Sanz.

La regidora no dubta a l'hora de donar la seva opinió sobre l'esdeveniment.

«Aquest és un acte anual que esperen amb molta il·lusió».


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5