foto de la revista núm. 194
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2017
núm 194
imatge noticies3.png

La cultura popular protagonitza les festes de Sant Isidre


imatge 194_ISIDRE

• Ball de Gitanes, típic a les festes de Sant Isidre.

Palau-solità i Plegamans ha tornat a viure el cap de setmana del 20-21 de maig, uns dies després de la sortida d'aquesta revista del mes de maig, la celebració de Sant Isidre, la festa que organitza el Patronat de Sant Isidre i la festa que més ens apropa al mon rural i de la pagesia en els que es movien els nostres antecessors dels que únicament resten algunes notes significatives.

Amb tot, l'aportació de i col·laboració de les entitats culturals del municipi foren el complement que va farcit l'espai que quedava vuit entre la cavalcada o rua i el dinar que tradicionalment son dos dels exponents de la diada de Sant Isidre. I ho van farcit plenament, ja que van omplir la plaça Onze de Setembre entre participants, familiars i espectadors que allà es van donar cita el diumenge al migdia.

Abans, com cada any, es va dur a terme la desfilada de carros, cavalls...i les carrosses que van participar en un concurs en el què es valoren aspectes com la decoració o la simpatia. Totes elles van rebre un obsequi. Després de les actuacions, es va servir el tradicional dinar a l'altre part de la Plaça.

Les carroces participans foren: El pati de Can Boada, El canyer de Can Clapés, Tractor antic, Maqueta de Can Seixanta (Associació Pessebrista), La cuina de la Dona (Associació Dones per les Dones), 30 anys sembrant (Penya Barcelonista), Superherois de la Natura (Escola Mar).


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5