foto de la revista núm. 214
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

ABRIL
MAIG
2019
núm 214
imatge noticies3.png

La Festa del Roser es celebrarà el cap de setmana del 26 al 28 d'aquest mes


imatge 214_ROSER

• Dibuix creat per a la festa per Júlia Jiménez.


Una vegada més, els membres de l'Estadal del Roser de Sant Genís de Plegamans organitzen la festa del Roser, una iniciativa lúdica i cultural que es durà a terme durant el cap de setmana del divendres 27 fins al diumenge 28. Els organitzadors han programat diferents actes, la majoria dels quals tenen com a principal objectiu «fomentar la cultura, els valors, etc. en els més joves». «Transmetre a la població i sobretot als nens i nenes, la nostra cultura i les nostres tradicions», apunten.

Entre les activitats més importants programades per aquest any, els mateixos organitzadors destaquen l'exposició de roses prevista pel divendres 26, la qual és a càrrec de l'Associació d'amics de les Roses de St. Feliu de Llobregat. És una exposició estàtica de roses naturals cultivades per ells mateixos.

Per a l'endemà, el dissabte 27 d'abril és previst dur a terme el 3r Concurs de dibuix infantil. Un concurs en el qual podran prendre part tots els nens i nenes del poble fins a 16 anys. Hi haurà 3 premis en cada una de les 3 categories. L'organització facilita el material. Mentre els nens dibuixen, els alumnes de l'escola municipal de música faran un petit concert.

La Festa del Roser pròpiament dita se celebrarà el diumenge 28 d'abril. Durant el matí hi haurà la ja tradicional processó als voltants de l'església de Sant Genís «amb tots els nens que vulguin prendre part». «Ens acompanyaran el Ramat i les colles de Ball de Gitanes. Les nenes poden portar flors al cabell (ja s'ha fet un costum). Després es farà la missa i la venda dels tradicionals rams del Roser», expliquen des de l'organització.

Si el matí es podria denominar com a espiritual i religiós, la tarda d'aquell dia serà més festiva. Per a les 18 hores hi ha previst el Concert Simfònic a càrrec de l'orquestra Amics de la música. L'entrada és gratuïta però es demana un donatiu per ajudar a l'organització de la festa.

El lliurament dels premis del concurs de dibuix es durà a terme el dissabte 4 de maig.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5