foto de la revista núm. 197
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2017
núm 197
imatge noticies3.png

El PSC i Guanyem Palau assumeixen totes les regidories per la sortida del PDeCAT del govern municipalDesprés que els regidors del PDeCAT van fer efectiva la seva sortida del govern municipal del que formaven part conjuntament al PSC i Guanyem Palau, el grup municipal socialista ha decidit continuar governant en minoria amb la regidora de Guanyem Palau, Luisa Fernández.

La passada setmana, l'alcaldessa, Teresa Padros va fer públic el nou cartipàs municipal. Els cinc regidors socialistes i la regidora de Guanyem Palau es repartiran les carteres que fins ara estaven en mans dels tres regidors del PDeCAT, Jaume Oliveras, Jordi Pujol i Laura Navarro.

En aquesta nova configuració cal destacar que s'elimina Manteniment d'Edificis i Projectes que s'integra a Urbanisme, i Acció Social que ara passa a integrar Serveis Socials i Voluntariat, Cooperació i Solidaritat. Pel que fa a Espai Públic, ara quedarà dins de l'àrea de Via Pública.

En aquesta nova distribució de responsabilitats en que la majoria de regidors assumeixen més competències, cal destacar l'ascens del regidor Marc Sanabria que, a banda de noves carteres, des d'ara també passarà a ostentar la segona tinència d'alcaldia. És la tinència de l'àrea d'Economia,empresa i Comerç, amb les regidories de Comunicació, Joventut, Participació Ciutadana i Transparència. Una àrea de molt pes en la persona del també primer secretari del partit a Palau, que també apunta a substituir Padrós quan decideixi donar un pas al costat.

Les altres tinències d'alcaldia queden de la següent manera: La primera tinència continua en mans de Carme Cabeza com regidora d'Educació, Escoles Bressol, Salut Pública, Sanitat, Consum i Turisme. La tercera i com Àrea de Territori i Serveis (Via Pública, Parcs i Jardins, Mobilitat, Gent Gran, Festes Populars, Serveis Municipals, Fires i Mercats) en mans de Carme Sanz. La quarta i cinquena tinències d'alcaldia quedaran a càrrec de la regidora de Guanyem Palau, Luisa Fernández com regidora de l'Àrea d'Acció Social i Sostenibilitat i de Miquel Rovira Badia (PSC) com regidor de l'àrea de ciutadania i Esports amb Urbanisme, Habitatge, Esports i Cultura i Patrimoni.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5