foto de la revista núm. 209
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2018
núm 209
imatge noticies3.png

«Nº 1» i probablement les millors hamburgueses que podem gaudir en l'actualitat a PalauFa uns mesos que és obert al públic un nou local que, sense la categoria de restaurant, és probablement el bar/restaurant/hamburgueseria que millors hamburgueses serveix a Palau.

Cal apuntar que no és un local ben situat, ni al centre del poble, ni en un lloc freqüent de pas. És, fins i tot, un local petit, excessivament petit. Únicament quatre taules, però és el punt ideal per cruspir-te una (o dues) hamburgueses en qualsevol tipus de les que en Joan Vilardell elabora. Molt probablement serà la millor hamburguesa que en l'actualitat et poden servir a Palau. I, si cal, es pot sortir a la terrassa, tot just a la plaça de la Pedra Llarga davant de l'oficina de Correus i/o de la Carnisseria i Xarcuteria Montserrat, el seu proveïdor habitual que garanteix que la carn amb la qual treballa Joan Vilardell sigui del dia i servida pràcticament en el moment en què el client que visita l'hamburgueseria Nº1 fa la seva comanda. Ah, ara també realitza servei a domicili. El client pot encarregar la comanda per telèfon (631952151) i en un temps prudencial tindrà el producte al seu domicili.

En Joan elabora hamburgueses amb carn de vedella de Girona, o de Black Angus. Totes elles porten de base tomàquet i enciam natural amb les diferents combinacions amb parmesà, ceba, bacó, xampinyons, rocafort, pebrot, fruits secs...

Cal dir que totes elles són per gaudir, especialment la que Joan presenta amb guacamole, una idea original pròpia amb un resultat que és per gaudir del moment i per repetir novament...

De vegades, en Joan també fa tripes «callos», cua de bou, i, si voleu, un «chuletón de vaca» o qualsevol carn cuinada a la planxa... El preu és molt, molt competitiu.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5