foto de la revista núm. 212
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBRER
MARÇ
2019
núm 212
imatge noticies3.png

Festa blaugrana amb el lliurament de premis del Concurs de les nadales Josep MasPer al pròxim divendres, dia 22 de febrer és prevista la gran festa del lliurament de premis als participants en el 26 Concurs de Nadales que cada any organitza la Penya Barcelonista de Palau, concurs en el qual enguany van prendre part més de 250 escolars de les diferents escoles del municipi.

La relació dels i de les guanyadores ja la van apuntar a la revista del passat mes de gener. Aquests i la resta de participants rebran un obsequi en el decurs de l'acte que s'iniciarà a les 6,30 hores al teatre de la vila.

Els organitzadors esperen que l'aforament, tal com ha passat en anteriors edicions, s'ompli aquest pròxim divendres, ja que l'acte estarà farcit d'actuacions com la dels pallassos Panettone Brothers, que ens faran riure tant als petits com als grans, diuen els organitzadors. Aquests ja avancen algunes personalitats que hi seran presents, tot i que fins a darrera hora els jugadors que vindran no estan confirmats. Si que poden avançar la presència de l'avi del Barça, que «per a nosaltres és com un més de la família!!!. També la de dos membres de la directiva...

A banda del lliurament de premis als primers classificats de la 26a edició del concurs de nadales Josep Mas i d'obsequis per a tots els assistents, es faran una sèrie de sortejos com el d'una samarreta del FC Barcelona signada pels jugadors del primer equip, una pilota també signada, un sopar per dues persones en el restaurant Tapas Bar, etc.

Tot i que ja van donar els/les guanyadors/res a les diferents categories de la 26a edició del concurs de Nadales Josep Mas, tornem a publicar la relació dels/les premiats/des:

• 1a Categoria:
Josué Vázquez, Marc Segarra, Fanta Konate

• 2a Categoria:
Amelia Luna, Sergi Jiménez, Edith Martínez i Nil Souto

• 3a Categoria:
Aarón Caño, Luca Celada, Valeria Clemente

• 4a Categoria:
Ona Navarro, Jana Solei, Martina Mas

• 5a Categoria ADULTS:
Mireia Soler, Aixa Vidal Aixàs

• 6a Categoría ADISPAP:
Raúl Fernández, Victor Ruiz i Natalia Álvarez.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5