foto de la revista núm. 205
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2018
núm 205
imatge noticies3.png

Acord entre l'Ajuntament i la Fundació Mapfre per a la integració laboral de persones amb discapacitat


imatge 205_DISCAP

• Montserrat Estrada, Teresa Padrós i Leo Arenas, al moment de la signatura.


L'Alcaldessa de Palau, Teresa Padrós, la gerent de la Fundació Privada Atendis, Montserrat Estrada i el director de Mapfre pel territori i representant de la Fundació Mapfre, Leo Arenas, van signar el passat dia 31 de maig un acord de col·laboració per a la difusió i el desenvolupament del programa «Junts ho podem fer — Juntos somos capaces», un programa que cerca la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental de la Fundació Mapfre.

Amb aquest acord, els signants es comprometen a dinamitzar la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual en empreses de Palau. L'Ajuntament farà difusió del programa a les empreses locals, a través de Palau Avança, per tal d'aconseguir la seva adhesió i la incorporació d'usuaris del Servei d'Inserció Laboral «Taina» de la Fundació Privada Atendis a la seva plantilla.

Durant l'acte, l'alcaldessa va ressaltar que iniciatives com aquesta «ajuden a crear una societat més digna, més justa i més igualitària i, en aquest sentit, va posar com a exemple el conveni que l'Ajuntament té, des de fa anys, amb l'Associació per a la Creació i Manteniment d'Espais Verds (CIMEV), la qual s'encarrega de les tasques de jardineria als espais públics, realitzades per persones amb discapacitat.

L'acord també implica l'acolliment en pràctiques de persones amb discapacitat intel·lectual en els diferents departaments de l'Ajuntament, facilitant la seva integració i potenciant les seves habilitats, sempre que es produeixi una vacant per a aquest col·lectiu.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5