foto de la revista núm. 208
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2018
núm 208
imatge noticies3.png

La tormenta Leslie ens deixa sense llum i amb diversos arbres caiguts


imatge 208_TALL1

• Algunes de les destrosses fetes per la tormenta Leslie a banda del tall de llum.


Encara que a Palau no va tenir conseqüències personals, el denominat huracà Leisle si que va deixar mostres del seu pas pel municipi, tot i que la seva força en aquell moment, la nit del dia 14-15 en la qual superava Palau.

D'entrada va generar un tall de llum, un tall d'un considerable abast que va patir la majoria de la població per no dir quasi la totalitat.

Uns 4000 abonats dels 4.500 habitatges que te el municipi, van patir les conseqüències. L'avaria elèctrica produïda a conseqüència de la tempesta, va tenir l'origen en un fallo elèctric en la línia d'alta tensió de diverses poblacions properes com Granollers i Mollet del Vallès, i que ha afectat a la Vila.

Per altra banda, diversos arbres van caure a diferents indrets de la superfície que abasta el territori palauenc, essent la zona industrial i el Parc del Fum les zones més afectades.

Per la seva banda, l'avaria elèctrica va afectar l'enllumenat públic a una part del centre de la Vila, Avinguda Catalunya, Can Falguera i Can Puigoriol.

A la majoria de barris va durar fins primeres hores del matí.

208_TALL2


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5