foto de la revista núm. 203
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

ABRIL
MAIG
2018
núm 203
imatge noticies3.png

La UAB, Eurecat i l'Associació Àmbit B30 impulsen el Hub b30 per resoldre els reptes d'innovació d'empreses


imatge 203_HUBB30

• Acte de presentació del Hub b30, a la UAB.


La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Parc de Recerca UAB, Eurecat i l'Associació Àmbit B30 han creat el Hub b30 per fomentar la innovació de les petites i mitjanes empreses del territori. Es tracta d'una plataforma que dóna suport a les empreses i institucions per detectar els seus reptes i necessitats per millorar la seva competitivitat, i oferir-los la solució més adequada, a través de la col·laboració i la interacció.

La iniciativa que es va presentar el passat dijous, dia 12 d'abril en un acte a la sala d'actes del Rectorat de la UAB, permetrà a les empreses accedir a equipaments i infraestructures d'alt nivell i treballar amb personal investigador d'alt nivell científic i a l'avantguarda del coneixement. Es desenvoluparan projectes a mida, dissenyats per cobrir necessitats específiques de cada empresa o institució. A través de formació, assessorament, recerca col·laborativa o accés a talent, el Hub b30 pretén ajudar a les empreses i entitats a ser més innovadores i competitives.

L'aliança entre Eurecat, la UAB i l'Associació Àmbit B30, a través del Hub b30, permetrà oferir a les empreses el coneixement i les tecnologies més trencadores», ha assenyalat Xavier López, director general corporatiu i d'operacions d'Eurecat. I és que, la

«Universitat té el compromís de transferir el coneixement que genera i, per tant, és necessari un diàleg amb la societat a través de la creació d'estructures de cooperació amb el teixit empresarial, social i institucions públiques», va destacar Javier Lafuente, vicerector d'Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB i director del Parc de Recerca UAB.

«El Hub b30 esdevé un projecte de cohesió de les entitats del territori per tal d'incrementar la competitivitat de les empreses» i, segons Josep Monràs, president de l'Associació Àmbit B30 i alcalde de Mollet del Vallès, «el projecte és fruit del treball conjunt i del compromís d'institucions i organitzacions presents a la zona de la B30 per situar aquest territori com al referent al sud d'Europa» en diversos camps de l'activitat econòmica».


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5