foto de la revista núm. 198
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2017
núm 198
imatge noticies3.png

Crèdit a l'Ajuntament de la Diputació de Barcelona


imatge 198_DIBA

• Inici de l'asfaltat a Can Maiol.


L'Ajuntament de Palau podrà disposar pròximament d'una important partida econòmica, concretament de 800.000€ que la Diputació de Barcelona li concedeix en un préstec en unes condicions altament beneficioses, desprès que la institució provincial firmés el dijous de la passada setmana crèdits per valor de 45,9 milions d'euros que estan destinats a 21 ajuntaments de la província de Barcelona.

Aquests crèdits els concedeix la corporació provincial als ajuntaments en unes condicions altament positives ja que es fan a interès cero i es retornen a un llarg termini.

Des del govern municipal veuen amb satisfacció que la Diputació hagi donat el seu vist i plau i no amaguen que esperaven que es fessin efectius mesos abans, ja que normalment tenen llum verda durant el primer semestre de l'any. La demora de la concessió paralitza les inversions que els ajuntaments tenen planificades per dur endavant amb aquests diners. En el cas de Palau algunes d'aquestes inversions s'acaben d'iniciar aquest mateix mes i altres encara no se s'han començat.

Des de la regidoria d'economia, el regidor Marc Sanabria diu que els 800.000€ ja estén perfectament distribuïts, tal i com s'avançava en el pressupost municipal d'enguany. Sanabria diu que gran part de la xifra esmentada va a parar a arranjaments, sanejament i enllumenat de carrers del municipi , 113.000€ a millores de parcs i jardins i 30.000€ a millores d'instal·lacions esportives.

En aquest aspecte, cal dir que l'Ajuntament acabà d'iniciar una campanya d' asfaltats de carrers, campanya en la que es dediquen 127.000€. És una actuació que s'inicia al carrer Migdia, a la Plana de Can Maiol, i que te continuïtat a altres carrers del barri com el Carrer Boters, Sant Joan, Flequers, Rajolers, Carrer Llibreteria, Carrer Oficis, etc. L'actuació, segons la regidora de Via Pública, Carme Sanz, seguirà al carrer St. Jaume de La Sagrara i als carrers Rambla del Molí i Arquitecte Puig Boada del barri del Pla de l'Alzina.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5