foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge noticies3.png

Cap de setmana solidari de Càritas i també amb la lluita contra el càncer


imatge 216_AECC

• Sopar contra el càncer organitzat per l'AECC, 8 de juny.


Aquest passat cap de setmana del 8 i 9 de juny es van dur a terme dos actes amb un contingut altament solidari que, evidentment tenien com a objectiu principal la solidaritat entre les persones. El dissabte, dia vuit es va celebrar un sopar amb la finalitat de recaptar diners per lluitar contra el càncer, acte que fou organitzat per l'Associació Espanyola contra el Càncer (AEEC) de Palau. Era la 49 edició que es porta a terme i que, segons apunta la presidenta a Palau de la citada entitat, Francesca Casajuana, enguany no va assolir una resposta tan nombrosa com havia tingut en edicions anteriors. Amb tot, Casajuana va mostrar el seu agremiant, perquè la recaptació va superar els 3000 €, una xifra significativa que servirà per ajudar les persones que sosté l'Associació.

Per altra banda, tot i que quasi amb la mateixa solidària finalitat, el diumenge, dia 9 es va organitzar un dinar solidari, aquest però sense una finalitat recaptatòria. Un dinar de germanor impulsat per Càritas Palau que tenia com a objectiu bàsic aconseguir el suport emocional amb les persones foranies que han vingut a Catalunya en recerca d'una vida millor i que, d'alguna manera, esperen i volen trobar un punt, un indret on sentir-se com a casa», argumenta la presidenta, Francesca Casajuana.

La idea/objectiu de l'acte no era la recaptació de diners, sinó mostrar a aquesta gent que ve de fora que aquí tenen un lloc en què se'ls tracta com si fossin a casa seva, diu Casajuana que és la presidenta de les dues entitats.

La resposta de la gent enguany fou inferior a altres edicions anteriors. Casajuna ho atribueix a la concentració d'actes (que es desenvolupen al municipi) durant aquest mateix cap de setmana. Entre d'altres cal ressenyar la festa de segar (informem banda), l'aplec de la sardana, etc. Aquest darrer es portava a terme terme a la plaça de la Vila. Fou un acte que va aplegar unes 300 persones. Es va celebrar a la plaça de la Vila. Fou un aplec que enguany convocava únicament l'entitat sardanista de Palau. En anteriors edicions estava organitzat conjuntament amb l'entitat de Caldes.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5