foto de la revista núm. 208
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2018
núm 208
imatge noticies3.png

Núria Soley exposa a Barcelona


imatge 208_NURIA1

• Peces de Núria Soley presents a l'exposició. La foto número 1 és una agulla de pit i la foto número 2 un collaret.


L'exposició, titulada 4+1 Au delà de la zone de confort, és fruit d'un projecte del col·lectiu 4+1 format per Núria Soley i les també joieres ceramistes Édith Bellod (Berlín), Virginie Bois (Bordeus) i Violaine Ulmer (Albi).

L'exposició, la qual es va dur a terme a la seu de l'Associació Ceramistes de Catalunya (C/ Doctor Dou, 7 Barcelona) del 21 de setembre al 8 d'octubre i en el marc del programa OffJoya del Festival Joya Barcelona, és la segona etapa del projecte evolutiu del col·lectiu que es va presentar ara fa un any a la sala d'exposicions Patrick Roger de París.

El projecte expositiu es basa en un joc creat pel col·lectiu, en el qual cada membre elaborava un motllo de guix per crear, amb porcellana, unes arracades, un penjoll, una agulla de pit i un collaret.

Un cop feta aquesta feina, els motllos viatjaven de taller en taller de manera que cada membre havia d'elaborar la mateixa col·lecció de peces a partir del motllo que anava rebent, repetint aquesta operació fins a quatre vegades.

El final d'aquest joc es podia veure a l'exposició; una seixantena de peces on es podia observar la diversitat i riquesa creativa que suposa el treball sobre uns mateixos motllos segons l'estil de cada membre del col·lectiu.

208_NURIA2


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5