foto de la revista núm. 206
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2018
núm 206
imatge noticies3.png

L’Ajuntament exigeix 1.092.000€ a Ensenyament abans de denunciar el deute a la Generalitat per les escoles bressol


imatge 206_PATUFET

• Escola Bressol «El Patufet».


L'Ajuntament de Palau ja ha donat el primer pas davant del Departament d'Ensenyament sol·licitant el pagament del deute que el citat organisme té amb l'Ajuntament per deixar de pagar durant els darrers quatre anys en concepte de subvenció/manteniment de les escoles bressol de Palau. La xifra demanada des de la regidoria d'Economia l'Ajuntament de Palau ascendeix a 1.092.000 €, una xifra que des de la citada regidoria consideren que és la quantitat que el citat departament de la Generalitat va deixar d'abonar des del curs 2014/15 fins ara.

Aquest primer pas és necessari, ja que es podria donar la circumstància que el Departament acceptés el deute i que la fes efectiva. En aquest supòsit ja no procediria el següent pas que serà la denúncia corresponent, apunta el regidor d'Economia de l'Ajuntament, Marc Sanabria. El regidor afegeix que la denúncia, si procedeix, es farà conjuntament amb altres ajuntaments que pateixen el mateix problema.

Fins ara, des de l'Ajuntament es mantenien a l'espera dels passos que seguís el Departament d'Ensenyament després de les primeres sentències favorables als ajuntaments en les que s'obliga a la al Generalitat a fer efectiva la subvenció que havia deixat de pagar, tal com ja vam avançar en aquesta revista el mes de març passat. Aleshores també també informaven que l'Ajuntament exigiria a la Generalitat el pagament del deute i que el ple ordinari municipal havia aprovat per unanimitat de tots els grups que formen part del consistori, inclosos el PDeCAT i ERC, exigir el deute a la Generalitat per deixar de pagar la subvenció a les escoles bressol (vegeu Alzina núm. 202 del passat mes de març).

Aleshores no se sabia amb exactitud la xifra a demanar i ara tampoc amb total seguretat, perquè es pot donar la circumstància que s'hagin de descomptar les aportacions que en substitució de la Generalitat ha realitzat la Diputació de Barcelona. En qualsevol dels casos la xifra que demanarà l'Ajuntament és l'apuntada abans, 1.092.000 €, corresponents als cursos de 2014/15 fins al 2017/18.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5