foto de la revista núm. 212
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBRER
MARÇ
2019
núm 212
imatge noticies3.png

Residencial Palau amplia el nombre de places amb la construcció de 34 «apartaments amb serveis»


imatge 212_PALACENT

• Estat actual de les obres d'ampliació de les places del Residencial Palau.


A principi d'aquest mes de febrer, els responsables del centre assistencial Residencial Palau, especialistes en el sector de la geriatria, han iniciat els treballs de construcció d'un nou edifici al costat de l'actual residència geriàtrica, situada a l'Avinguda Catalunya de Palau. La nova edificació constarà de 30 apartaments amb serveis i una ampliació de 18 habitacions de Residència, així com diferents sales d'ús polivalent. La duració de les obres es preveu que serà d'un any i mig i la inversió a realitzar serà de 3,5 milions d'euros.

La durada de les obres és en principi una mica llarga, però la idea dels responsables de Residencial Palau i com recull el projecte, és de dotar els apartaments amb tots els serveis i que aquests estiguin adaptats a qualsevol necessitat que puguin tenir els potencials usuaris. Això si, serà un habitatge que permetrà als residentes mantenir la seva intimitat, la seva independència i una autonomia pròpia, és a dir, la mateixa llibertat de moviments de la que podrien gaudir si fossin en el domicili familiar. I és que, els apartaments amb serveis, així és com es denomina a aquest tipus d'habitatge residencial, són habitatges adaptats, una solució poc coneguda dirigida a persones amb un alt grau d'independència i que volen continuar mantenint el seu estatus i, a la vegada, sentir-se segures i acompanyades, vivint en un entorn agradable.

Aquest serà el cas dels futurs ocupants dels nous apartaments de Residencial Palau, centre asistencial que en la seva dilatada experiència, «hem pogut comprovar com la societat ha evolucionat i com les persones majors volen gaudir d'una major qualitat de vida», diuen els responsables de Residencial Palau. I, amb el nou projecte «volem donar una atenció integral i uns serveis adaptats a les seves necessitats», asseguren. Per aconseguir que sigui així, tots els apartaments disposaran de cuina independent, bany adaptat, terra antilliscant, dispositiu d'urgències, telèfon, Internet... els usuaris gaudiran dels avantatges de les zones comuns (biblioteca, jardins, gimnàs, cafeteria... i espais polivalents, els quals els permetrà mantenir unes relacions socials amb altres persones amb aficions i interessos comuns, la qual cosa els servirà per augmentar les relacions, convivència, integració...

Els apartaments, d'una o dues habitacions, disposen de terrassa i vistes, les quals els permetran gaudir de l'aire i del paisatge rural, una gran panoràmica que s'escampa al llarg i ample de l'espai entre els municipis de Sentmenat i Polinyà. Tots disposen d'una plaça d'aparcament, per la qual cosa, aquells usuaris que ho desitgen podran tenir el seu vehicle dintre del mateix edifici i podran també fer ús del mateix quan considerin oportú.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5