foto de la revista núm. 209
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2018
núm 209
imatge noticies3.png

Campanya de foment del reciclatge per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental


imatge 209_alcaldesa

• L'alcaldessa Padrós acompanyada d'algunes persones presents a l'acte de presentació de la campanya.


El Consorci per a la gestió de Residus del Vallès Occidental, organisme dependent del Consell Comarcal de la comarca vallesana, organitzarà un Festival de pintura i art urbà al Mercat Setmanal de Palau d'aquest pròxim dia 24 de novembre.

L'acte s'engloba dintre de la campanya iniciada pel Consorci amb la que es busca la proximitat amb els veïns i veïnes amb diferents accions de carrer als diferents municipis de la comarca. Per això, aquest 24 de novembre, aprofitant la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, es durà a terme al mercat setmanal de Palau un concurs de grafits sobre el reciclatge de la matèria orgànica en què participarà l'alumnat de Batxillerat de l'Institut Ramon Casas i Carbó, amb l'animació musical de DJs locals i un punt informatiu. Al Pati lúdic de Nadal, el Consorci també organitzarà una scape room per a públic familiar.

L'objectiu de la campanya, que té com a lema «Excuses o separes? I tu de quin equip ets?», és conscienciar la ciutadania sobre la importància del reciclatge, centrant-se en les fraccions següents: matèria orgànica, oli, envasos, paper i cartó, vidre i malbaratament alimentari.

Presentació
La nova campanya del foment del reciclatge del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i els municipis de la comarca, es va presentar el passat dilluns dia 12 de novembre al Parc Audiovisual de Catalunya. L'acte fou presidit pel president del Consorci, Ricard qui va destacar els excelents resultats i les bones xifres de reciclatge a Palau (un 75%), juntament amb altres dos municipis vallesans que (igual que Palau) també utilitzen el servei de recollida porta a porta. Són els municipis de Matadepera i Vacarisses. Aquests bons percentatges situen el nostre municipi, molt per sobre de l'objectiu fixat pel 2020 pel Pla de Gestió dels Residus i Recursos del Vallès Occidental (PREVOC) i la pròpia Unió Europea que situen la recollida selectiva l'any 2020 en el 60% respecte del total de residus. A l'acte de presentació hi eren presents l'alcaldessa, Teresa Padrós i la regidora de Medi Ambient i Gestió Ambiental, Lluïsa Fernández. Entre el públic hi havia algunes de les jugadores de l'Hoquei Club Palau i l'artista palauenca, Teia Moner, que faran d'influencers i referents locals per tal d'estendre el missatge de la campanya. Eloi Cordomí, que va fer una intervenció en vídeo durant l'acte, i Francesca Casajoana també seran protagonistes palauencs de la campanya,


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5