foto de la revista núm. 201
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBER
MARÇ
2018
núm 201
imatge noticies3.png

El CAP Palau tanca una hora abans


imatge 201_CAP

• El CAP de Palau.


Des del passat dia 1 de febrer, el Centre d'Assistència Primària (CAP) de Palau tanca ja a les 20 hores en lloc de les 21 com venia fent fins a principi de mes. Segons els responsables, la decisió i modificació horària no afectarà els usuaris, ja que, segons diuen, per aquesta última hora del dia ja no es programaven visites i a causa de la minsa afluència, el personal sanitari desenvolupava altres tasques durant aquesta franja horària, com ara revisions d'analítiques o historials mèdics, programació de visites domiciliàries o trucades rutinàries a usuaris.

Urgències
Segons fons municipals, els nous horaris del CAP Palau no alteraran el servei d'urgències, ja que es reforça el servei domiciliari. Per altra banda, el CAP Caldes, centre de referència fins a la mitjanit per a Palau, obre el servei d'urgències una hora abans, a les 20 h. A partir de mitjanit (24 h), el CAP la Llagosta pot gestionar diverses problemàtiques en lloc d'acudir a l'Hospital de Mollet.

Es recomana que qualsevol persona que necessiti atenció mèdica urgent, contacti amb el telèfon 061 CatSalut Respon. Un equip de professionals sanitaris valorarà les molèsties del pacient i l'adreçaran al centre més adequat.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5