foto de la revista núm. 212
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBRER
MARÇ
2019
núm 212
imatge noticies3.png

Neix un grup de suport als encausats per actuaccions davant el TSJC, entre ells, el palauenc Norbert Froufe


imatge 212_CDR

• El grup de suport als encausats el dia 11 davant el TSJC.


El passat diumenge, dia tres de febrer, es va materialitzar la creació a Palau d'un grup de suport als encausats, entre els quals hi ha el palauenc Norbert Froufe, per dos actes pacífics i reivindicatius duts a terme davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Prop de 200 persones, palauenques la seva majoria i també de poblacions veïnes com Mollet, Santa Perpètua i Caldes, es van concentrar el passat diumenge en un acte que es va desenvolupar a la plaça de la Vila.

El grup de suport que inicialment ja contava amb més de 50 persones, te com a principal finalitat donar suport a les persones encausades també per aquelles persones que vulguin estar informades de les actuacions a desenvolupar i com segueix tota la causa que encara és oberta, tot i que s'espera que es tanqui aquest mes de febrer.

Tot el tema es va iniciar ara fa un any en el decurs dues concentracions pacífiques convocades pels CDR davant el TSJC en febrer i en el mes de setembre de 2018. Les dues accions tenien com a objectiu, «denunciar de manera no violenta la injustícia que estan duent endavant els tribunals espanyols... Entre els dos actes, 20 manifestant foren identificats i posteriorment «encausats per defensar de manera pacífica els drets universals». Se'ls acusa de desobediència, desordres i atemptat a l'autoritat. En el primer cas (23F) que ja ha finalitzat la instrucció, les penes demanades per la fiscalia oscil·len entre l'any i cinc mesos per a dues persones i entre els dos anys i sis mesos de presó per altres 11. La instrucció del segon cas s'espera finalitzi aquest mateix mes. Froufe s'ha negat a declarar les dues vegades que ha estat citat al jutjat. La darrera el passat dilluns dia quatre.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5