foto de la revista núm. 194
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2017
núm 194
imatge noticies3.png

Docents del Vallès participen de la 4a Jornada d'Escoles d'Adults


imatge 194_DOCENTS

• Assistents a la 4a Jornada d'Escoles d'Adults.

A finals del mes de maig, es va celebrar a l'Espai Jove l'Escorxador la 4a Jornada d'Escoles d'Adults, un acte organitzat per l'Ajuntament de Palau amb la finalitat que els professionals dels diferents centres educatius del Vallès Occidental posin en comú experiències i bones pràctiques.

A banda de l'Escola d'Adults local, a l'acte hi van prendre part docents d'una vintena de centres de diversos municipis. Hi havia docents de Caldes de Montbui, Santa Perpètua, Castellar del Vallés, Polinyà, la Llagosta, Sentmenat, Lliçà de Vall i Lliçà d'Amunt.

A la jornada van intervenir varis ponents, Miquel Àngel Fort, de l'Escola d'Adults de la Verneda; Gemma Argelaga, del CFA el Roure de Polinyà; i Montse Pedrol, directora del nou Institut Can Periquet, amb una llarga experiència com a professora i cap d'estudis de l'Institut Ramon Casas i Carbó —tots dos centres, de Palau—. Els tres ponents van explicar experiències que estan duent a terme als seus respectius centres i la necessitats de desenvolupar actes com aquest per exposar idees en comú.

La directora del nou institut de Can Periquet va donar una xerrada sobre la medicació i els seus beneficis. Segons va explicar, la mediació és una estratègia que serveix com a alternativa a la resolució de conflictes entre dues o més parts. Una alternativa que, segons va deixar palès la directora, s'utilitza a l'àmbit escolar i també en el món judicial, comunitari, familiar i laboral.

La jornada s'ha desenvolupat de forma molt participativa i satisfactòria per als i les professionals.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5