foto de la revista núm. 197
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2017
núm 197
imatge noticies3.png

Futura biblioteca de Palau


imatge 197_ARQUITECTES

• Els arquitectes que presentaran dissenys de la biblioteca visiten els terrenys.

Membres dels cinc equips/despatxos d’arquitectura que han estat finalistes per presentar la seva proposta/disseny de la futura biblioteca de Palau, van visitar el dijous de la primera setmana d’octubre els terrenys en els que s’ubicarà el nou equipament cultural del municipi. I és que els avantprojectes que han d’elaborar els diferents despatxos han de tenir en compte les característiques de la ubicació on es construirà, el terreny que ara acull les pistes de petanca i que està delimitat per les avingudes Catalunya i Nostra Sra. de Montserrat, la plaça de l’Alzina i el carrer Juli Garreta. A més, han de complir amb les directrius que marca el «Programa funcional de la Biblioteca Municipal» elaborat per la Diputació de Barcelona i aprovat al Ple Municipal del juliol del 2016

Els equips han d’elaborar i presentar les seves propostes que els responsable de cultura i urbanisme municipals preveuen que tindran ja a finals d’any per poder determinar la proposta guanyadora. Malgrat tot, fins ara solament es pot parlar de previsions, ja que els tràmits administratius poden escurçar o allargar aquest calendari, havia manifestat en el seu dia l’encara regidor de cultura, Jordi Pujol. (El PDeCAT ha deixat el govern municipal per problemes d’indole ideològic respecte a l’ independentisme).

El disseny guanyador obtindrà un premi de 20.000€, uns diners que es descomptaran de la redacció del projecte executiu, que es preveu que suposarà una inversió de 150.000€. Cadascun dels altres quatre avantprojectes finalistes rebran 3.000€.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5