foto de la revista núm. 208
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2018
núm 208
imatge noticies3.png

Èxit del primer «OktoberFest» que es celebra a Palau


imatge 208_OKTOBERFEST

• Participació massiva al primer «OktoberFest».

Al voltant d'unes 11.000 persones van passar al llarg del primer cap de setmana (5,6 i 7) d'octubre pels voltants de la pista coberta per a participar en la primera festa de la cervesa (Oktoberfest) que es desenvolupa a Palau i que enguany va organitzar l'empresa E7V Esdeveniments i la Regidoria de festes de l'Ajuntament de Palau. La protagonista de l'esdeveniment, evidentment, era la cervesa alemanya de la qual es van oferir 20 tipus diferents. Amb ella i paral·lelament també es van oferir diferents productes de la gastronomia germànica dels quals es van vendre 150kg de frànkfurts i bratwursts. L'esdeveniment es va desenvolupar a la pista coberta del costat del Pavelló. Un recinte decorat pel moment amb motius alemanys, tots ells reciclats, per gaudir de les 25 activitats i propostes que va acollir la celebració, entre les quals hi havia concursos, tallers infantils i concerts de música tradicional alemanya.

La iniciativa finalment va sortir molt bé. Inclús va superar les expectatives inicials dels responsables de l'organització de la fireta que no les tenien totes, perquè era la primera vegada que es desenvolupava i per tant, «una aposta arriscada», com la qualifica la regidora de Fires i Festes, Carme Sanz. «Fou una aposta positiva per una festa amb un fort component familiar amb activitats pels infants i pel públic adult», diu Sanz.

El més positiu de tot plegat, la resposta de la gent que en tot moment ha sabut gaudir de l'oferta de manera serena i cívica, la qual cosa serveix perquè la regidora argumenti que «hem ofert una celebració diferent no només pels veïns i veïnes, sinó per a tota la comarca, que encara no tenia el seu propi Oktoberfest», explica la regidora. Sanz ho diu perquè, segons un sondeig realitzat per l'empresa organitzadora entre els assistents a l'esdeveniment, la majoria procedien de Palau, però també hi havia força presència d'altres municipis, com ara Caldes de Montbui, Santa Perpetua de Mogoda, Mollet del Vallès, Sant Feliu de Codines, Sentmenat, Lliçà d'Amunt, Barcelona, etc. Un 48% de les persones enquestades van assistir a l'Oktoberfest acompanyats de la seva família, un 41% amb amics i un 10%, soles.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5