foto de la revista núm. 208
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2018
núm 208
imatge noticies3.png

Els Deixebles del dimoni organitzen la Primera Nit


imatge 208_DIMONI

• Focs, llums i colors a la segona fase de la nit dels Deixebles.

La primera Nit dels Deixebles fou una festa que per primera vegada organitzava l'Associació Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga de Palau, realitzada el passat dissabte dia 29 setembre entorn de la masovera de Can Cortès a la plaça de la Porxada. L'objectiu de la iniciativa era engalipar els palauens i palauenques durant una jornada que girava entorn del foc, veritable essència de l'Associació. I per aconseguir-ho, els Deixebles van organitzar la jornada festiva del dissabte en tres etapes diferents.

La primera estava dirigida expressament a la infantesa, la segona a la gent en general, perquè en ella el foc era el referent bàsic i la tercera dedicada a enlluernar els joves que, en principi, es suposa com els més participatius. Durant aquesta primera fase que va durar des de les 18.00 a 20.00 h., els menuts van tenir la seva estona de lleure aprenent a fer jocs malabars, tocar el tabal, pintar-se la cara i/o. pintar dibuixos de dimonis. Segons els organitzadors, fou una tarda rodona on hi va haver molta participació i els tallers no van parar, apunta orgullós en Vicenç Grau membre de l'Associació.

La segona fase girava quasi exclusivament entorn del foc, un l'espectacle de foc i música en el qual prenia part tota la colla dels Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga. Segons els organitzadors, hi van participar més de 140 persones i al llarg de l'acte totes les seccions de la colla van tenir el seu moment de glòria, Malabars de Foc (Carioques i Bufadors), els diables grans i petits, el Dimoni, la Masovera i l'Abraxas tot ambientat pels Tabalers de la Colla i els Músics (Gralles i Tabals) de la bèstia.

La tercera fase amb la qual es tancava l'espectacle de foc, fou la més musical amb un DJ MISS HOOK que va animar la festa fins a les 02.00 h. de la matinada.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5