foto de la revista núm. 195
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2017
núm 195
imatge noticies3.png

Palau s'adhereix a la xarxa de municipis LGTBI


imatge 195_LGTBI

• L'alcaldessa Padrós encetant la placa d'adhesió a la xarxa de municipis LGTBI.

En un acte més institucional que reivindicatiu (pels nombre de persones assistents), el passat dia 28 de juny, dia en que es celebrava el dia den l'Orgull LGTBI ( Lesbianes, Gays, Transgèneres, Bisexuals i Intersexuals), Palau s'adheria a la xarxa de municipis LGTBI de Catalunya .

En el decurs del citat acte que es va dur a terme a la Plaça Garcia Lorca, l'alcaldessa, Teresa Padrós a qui acompanyaven un gran nombre de regidors i regidores del consistori va descobrir una Placa commemorativa de l'adhesió a la xarxa. Padrós va aprofitar l'acte per animar al col·lectiu LGTBI i per recordar «que, tot i els avenços en respecte i tolerància, encara es continuen cometent discriminacions i agressions contra les persones LGTBI i això és absolutament intolerable».

El manifest en el que s'exigia igualtat plena, respecte i llibertat afectiva i sexual per a totes les persones, independentment de l'orientació sexual fou llegit per Teresa Castillo, jove palauenca que va recordar que l'homosexualitat encara és delicte en molts països i que, en alguns d'ells, està castigat amb la pena de mort!». Referint-se a l'àmbit local, Castillo apunta que «treballem per les persones LGTBI del nostre municipi amb orgull i empoderant a totes les persones a estimar i ser com vulguin».


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5