foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge noticies3.png

Comencen obres de remodelació de la plaça de Mas Pla


imatge 216_MASPLA_206-2018

• Reconstrucció virtual de la plaça de Mas Pla [Foto arxiu juliol 2018].


A principi d'aquest mes de juny han començat les obres de remodelació de l'espai conegut com la plaça de Mas Pla, superfície de terreny comprés entre els carrers del Camí Reial, Sant Miquel, Josep Brunés i Josep Terradelles. La duració de les obres, en principi, serà de tres mesos i durant el temps que durin, la citada superfície restarà tancada amb una tanca metàl·lica d'obres i començaran els treballs de moviment de terres i enderrocs, la qual cosa deixarà fora d'ús l'espai que s'estava utilitzant els dissabtes com aparcament dels usuaris del mercat setmanal.

La reurbanització o remodelació de la superfície citada que té al voltant d'uns 2.300 metres quadrats i de la qual ja informàvem en aquesta revista el passat mes de juliol de 1918, tindrà un cost de 227.847,78 €. Les obres que aniran a càrrec de l'empresa CONSPAI, consistiran en la remodelació de tota la superfície, la qual, segons el projecte i com ja s'informava també en aquesta revista el passat mes de juliol, finalitzaran amb dos espais amb una superfície similar, però força diferents. Per una banda, hi haurà una plaça d'uns 1100 m² destinada a l'esbarjo i, per altra, un espai d'aparcament amb capacitat per a 47 places en una superfície de 1.200 m2.

Mentre que aquesta última serà una superfície dura amb sol drenant, la primera o pròpiament plaça serà de sauló en la seva zona central. Envoltada per una àmplia vorera i també zona verda, a un dels costats hi haurà una pèrgola i també diversos bancs. Evidentment, la reurbanització també inclou la millora dels accessos a la plaça, la qual estarà dotada d'una nova lluminària led i nova instal·lació elèctrica soterrada, etc. Les obres han estat adjudicades a l'empresa CONSPAI S.L per un pressupost de 227.847,78 €. La intenció des de l'ajuntament és d'ordenar aquest espai públic, delimitant un aparcament senyalitzat i il·luminat, i destinant la resta de la plaça com espai de lleure. Aquest espai actualment s'utilitza com a aparcament del mercat setmanal i quedarà fora d'ús durant l'execució de les obres.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5