foto de la revista núm. 214
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

ABRIL
MAIG
2019
núm 214
imatge noticies3.png

El bus de la UAB rep un total de 1.328 validacions en menys de dos mesos des de la seva entrada en servei


imatge 214_BUS-UAB

• La comitiva dins del bus el dia de la inauguració del servei (foto arxiu).


Des del passat dia sis de febrer en què es va inaugurar el servei, el bus que diàriament uneix Palau amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha enregistrat un significatiu nombre de validacions o el que és el mateix, el nombre d'usuaris que utilitzen el nou servei és significatiu. Segons dades de l'operador, l'empresa Sagalés, des del passat dia 11 de febrer fins finals del mes de març s'han validat un total de 1328 viatgers.

Malgrat que la xifra podria semblar relativament petita, aquesta dada únicament respon al nombre d'usuaris/ries que han realitzat el trajecte des de Palau a la UAB o viceversa i no recull els viatgers de la resta del trajecte. I és que el nou servei que es va inaugurar el passat dia 11 de febrer, dóna servei als i les estudiants de Sentmenat, Caldes, Palau, i Polinyà.

La nova línia inclou 6 parades al nostre municipi que són les següents: Av. Catalunya-Dalt, Avinguda Catalunya-L'Alzina, Avinguda Catalunya-Can Cortès, Avinguda Catalunya-Can Llonch, Avinguda Catalunya-Can Maiol i Avinguda Països Catalans. El trajecte dura uns 40 minuts de mitjana i per a realitzar el servei, els viatges poden fer servir el bitllet senzill de 2 zones (3,10 €), qualsevol de les targetes del sistema tarifari integrat (T-10, T-50/30, T-70/30, T-MES, etc.) o la targeta de l'empresa d'autobusos Sagalés S-2 (16,25 €).

La sortida del primer bus des de Palau-solità i Plegamans és a les 7.44 h a l'Avinguda Catalunya-Dalt. A l'anada, els autobusos des de Palau també surten a les 13.59 i a les 17.44 h. En sentit contrari, amb sortida des de la UAB, l'horari és a les 8.24 h, les 14.39 h i les 18.24 h.

Dintre del campus universitari de la UAB, l'autobús passa per davant de les facultats de Ciències i Biociències, Lletres i Psicologia, Educació, Veterinària i Rectorat, FGC-Eix Central, Eix Central, Enginyeria-SAF, Eureka, Medicina i Ciències de la Comunicació, Vila Universitària Sud, Vila Universitària Nord.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5