foto de la revista núm. 212
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBRER
MARÇ
2019
núm 212
imatge noticies3.png

La nova formació Primàries Palau presenta els candidats a encapçalar la llista a l'alcaldia a les eleccions municipals


imatge 212_PRIMARIES

• Presentació dels candidats de la nova formació Primàries Palau, el passat dia 11.


El passat diumenge, dia 11 de febrer, la nova formació o associació política Primàries Palau —que és a Palau el mateix que a Barcelona respon a la iniciativa impulsada pel filòsof Jordi Graupera—, van fer un pas més en el seu camí vers a les eleccions municipals que es celebraran el pròxim mes de maig.

Aquell rúfol matí del diumenge a causa del vent que bufava, es van presentar els candidats i candidates que opten a encapçalar la candidatura a l'alcaldia de Palau en els citats comicis. Finalment fou un total de 10 persones les que es van presentar i que en un acte celebrat a la plaça de la Vila van exposar algunes de les raons per què consideren que són aptes per encapçalar la llista de Primàries al municipi.

Entre els candidats, persones de diferents tendències, però tots, segons alguns dels candidats, amb dues premisses bàsiques, «república i independència». La majoria dels/ de les participants són persones que no han estat gens o gaire vinculats a la política municipal. Alguns, altres sí que són ja coneguts, «perquè s'apunten a qualsevol iniciativa que sorgeix al municipi», comentava alguna persona present a l'acte. També hi ha algú políticament més conegut i, fins i tot, hi ha un polític en actiu, com és el cas de l'actual regidor, Miquel Truyols. La resta de candidats/tes són l'actual coordinadora de l'ANC a Palau, Núria Solà, primera per l'esquerra a la foto, a qui acompanyen a l'acte, la resta de candidats/tes, Tere Mayoral, Jordi Serravinyals, Davinia Martínez, Joan Esteller, Elisabet Alberich, David Ferrete, Jordi Folch, Daniel Ruiz i Miquel Truyols.

El passat dia 14, dia en què ja era a la impremta aquesta revista, tots/tes 10 van realitzar una nova trobada pública, un col·loqui al teatre de la vila en el que exposaven novament els seus desitjos per encapçalar la llista de primàries. El col·loqui estava moderat per l'historiador Josep M Solé i Sabaté. Les eleccions per elegir el cap de la llista de la formació seran el pròxim dia 23. Durant tot el dia es podrà votar a l'Institut Ramon Casas. Els resultats es faran públics dos dies després.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5