foto de la revista núm. 195
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2017
núm 195
imatge noticies3.png

Palau tindrà castells els pròxims quatre anys


L'Ajuntament de palau s'assegura que els palauencs I palauenques puguin gaudir i prendre part de les diades castelleres que realitzin les colles de Terrassa, Mataró i Caldes durant les pròximes quatre festes majors de Palau. Així ho recull l'acord de col·laboració signat el passat mes de juny entre l'alcaldessa de Palau i els representants de les citades colles castelleres, Jordi Juanico (Minyons de Terrassa), Raquel del Río (Capgrossos de Mataró) i Maria Font (Colla Castellera de Caldes de Montbui), en un acte que es va dur a terme al saló de plens de l'Ajuntament de Palau.

Totes les parts van ressaltar el significat de l'acord. L'alcaldessa Padrós va lloar els valors associats al món casteller, perquè «aposteu per la cultura, feu pinya i una gran tasca per la cohesió social». Els representants de les colles signants per la seva banda, també van expressar la seva satisfacció. Maria Font, de Caldes, va afirmar que «actuar a Palau és fer-ho a casa». Raquel del Río, de Mataró, afegint que «és un plaer gaudir de la plaça i actuar amb les altres colles» i Jordi Juanico, de Terrassa, assegurant que als minyons «ens va molt bé participar a Palau, al final de l'estiu i just abans de la Diada de Sant Fèlix».

En principi, quest any la tarda castellera tindrà lloc el dissabte 26 d'agost.. Aleshores podrem gaudir dels castells de les tres colles a la plaça de la Vila


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5