foto de la revista núm. 203
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

ABRIL
MAIG
2018
núm 203
imatge noticies3.png

La nova formació Junts per PalauA finals del mes de març, concretament el passat dia 22 es va presentar públicament una nova formació política que, segons els organitzadors, té l'objectiu de presentar llista electoral a les pròximes eleccions municipals que se celebraran en 13 mesos. L'acte es va dur a terme a l'auditori de Can Cortés en què un grup de persones van detallar els objectius de la nova formació i alguns punts de la relació que tenen amb el PDeCat.

De fet, aquesta és una nova formació formada per persones «de diversa adscripció política», que pretén ser-hi a escala local el que (la llista del President) Junts per Catalunya representa en l'àmbit de Catalunya, és a dir, acabarà engolint el PDeCAT. De fet, la nota feta pública després de l'acte ja ho ho dona per fet quan afirma que «el PDeCAT ja ha anunciat que dóna suport a aquesta iniciativa i no presentarà llista pròpia a les eleccions».

Segons els organitzadors, «es tracta d'un projecte obert, que s'ha gestat durant els darrers dos anys, i ara que s'acosten les eleccions municipals ha arribat el moment de concretar el debat i convertir-lo en acció de govern».


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5