foto de la revista núm. 214
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

ABRIL
MAIG
2019
núm 214
imatge noticies3.png

El comerç palauenc, un any més, mostra el seu potencial i la seva diversitat durant el Comerç Fest


imatge 214_COMFEST

• Palauencs al saló del Comerç Fest d'enguany.


Els passats dies sis i set d'aquest mes d'Abril, el Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor va acollir l'edició d'enguany del Comerç Fest, la fira de comerç i serveis de Palau que, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitza l'Associació de Comerciants del municipi.

Malgrat que el format i també l'organització dels diferents actes difereixen força de l'antiga Fira Palau, el nombre de visitants durant els dos dies que ha durat l'esdeveniment, fou significatiu fins al punt que en moments puntuals com el dissabte, dia 6 a darrera hora de la tarda es feia quasi impossible aparcar pels voltants i les proximitats del pavelló (cal ressenyar que en aquella mateixa franja horària hi havia al costat un esdeveniment esportiu important. Al pavelló antic es jugava el partit d'hoquei femení entre el Generali Palau de Plegamans i l'equip Holtelsur Gijón). Segons els organitzadors, quasi 4000 persones, concretament 3.849 van passar en algun moment pel passadís d'entrada al recinte de l'exposició. D'aquest total, 1700 ho van fer el dissabte a la tarda.

Amb tot, probablement aquells moments del dissabte foren els més concorreguts (1700, segons els organitzadors), ja que coincidien amb les desfilades de moda que es desenvolupaven dintre del pavelló Maria Víctor, recinte en què es duia a terme l'esdeveniment. Eren unes desfilades que van organitzar els membres de bona part dels comerços presents a la fira. En total, una trentena de diferents iniciatives comercials que exposaven els seus productes en el marc del Comerç Fest 2019. Hi havia quasi de tot. En total, una trentena d'expositors i/o botigues de roba, estètica, automoció, herbolari, òptica a veterinaris, floristeria, etc.

Premi de 2000 €
Encara que menys que durant tot el matí del diumenge en què van visitar el recinte més de 1.200 persones, altre dels moments que podem ressaltar quan a l'afluència de públic, fou el diumenge a la tarda (874), concretament en el moment en què es va dur a terme el sorteig del premi de 2000 € que l'Associació atorgava al tenidor o a la tenidora del tiquet guanyador en el sorteig públic que es va realitzar aquella tarda. La guanyadora, en aquest cas, fou Mª José López, a qui l'havia lliurat la butlleta la botiga de nens/nenes, Chiquitines. Es va gastar els 2000 € en dues hores i entre els expositors del Comerç Fest. Era una de les bases del sorteig.

El Comerç Fest d'enguany va obrir les seves portes a primera hora de la tarda del. A l'acte inaugural hi van assistir l'Alcaldessa de Palau, Teresa Padrós, la presidenta de l'Associació de Comerciants, Montse Flores, el president de PIMEComerç, Xavier Olivé, el membre de la junta de la Cambra de Comerç de Sabadell, Josep Maria Porta, el tinent d'Alcaldia d'Empresa i Comerç, Marc Sanabria; i altres regidors i regidores de l'Ajuntament.

La presidenta de l'Associació defineix el Comerç Fest com «el resultat d'un intens treball per crear un esdeveniment de promoció del comerç local capaç d'atreure el màxim de públic possible amb un programa d'activitats interessant».

Per la seva banda, el tinent d'alcalde i regidor de comerç, Marc Sanabria, va parlar del «compromís de l'Ajuntament amb totes aquelles iniciatives de l'Associació de Comerciants que millorin les relacions amb el comerç local i els consumidors». També va destacar «la importància del comerç de proximitat per generar vida i cohesió social i potenciar l'activitat econòmica de la vila.»


La guanyadora del premi de 2.000 €, Ma. José López
• La guanyadora del premi de 2.000 €, Ma. José LópezCONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5