foto de la revista núm. 206
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2018
núm 206
imatge noticies3.png

Arrenca El Comú a Palau-solità i Plegamans


imatge 206_COMU

• Constitució de «El Comú de Palau».


El passat 29 de juny es va aprovar en assemblea local la constitució de «El Comú de Palau» i la configuració del seu Grup Motor. La proposta fou aprovada per unanimitat de les persones inscrites i presents a l'acte, totes ells integrants i vinculats a Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa i Podem.

El Grup Motor integrat per 11 membres: Àlex Argemí, Àngels Marcuello, Diego Martinez, Liberto Folch, Maria Marin, Mercè Ojer, Merche Medina, Mireia Garcia, Mireia Guimerà, Rafael Verjillo i Santiago, impulsarà i posarà les bases de El Comú de Palau, seguint l'ideari i principis de Catalunya en Comú. La formació s'organitza en quatre àrees: coordinació, organització, feminismes, i comunicació.

A partir d'aquests moments aquestes persones treballaran en la configuració de la nova organització que es presentarà a les municipals de l'any vinent, tal i com es va planificar a l'a la darrera assemblea organitzativa de Catalunya en Comú del dia 22 d'abril. Allà es van crear els mecanismes per ser-hi presents a tots els municipis de Catalunya amb la intenció «d'avançar i no quedar-nos atrapats en les fractures de partits polítics del passat», va afirmar Xavi Domènech, secretari general de la formació.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5