foto de la revista núm. 212
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBRER
MARÇ
2019
núm 212
imatge noticies3.png

L'Ajuntament disposa d'una nova partida de cubells amb xip per la campanya «Jo reciclo, jo estalvio»


imatge 212_CUBELL

• El cartellet de la campanya «Jo reciclo, jo estalvio».


Des de la setmana passada tornen a estar disponibles els nous Cubells amb Xip de la campanya «Jo reciclo, jo estalvio» que a causa de la gran receptibilitat ciutadana, s'havien exhaurit en els primers de la citada campanya.

La bona acollida inicial per part dels ciutadans i ciutadanes de Palau va agafar per sorpresa els proveïdors que no van poder servir la demanda inicial. Ara, des del passat dia 11, és novament obert al públic el lliurament del cubell amb xip per a tothom que ho demani. Al tancament d'aquesta revista, segons les dades de les quals disposava la regidora de Medi Natural i Gestió Ambiental, Luisa Fernández, s'havien repartit més de 500 cubells amb xip o, el que és igual, més de mig miler de famílies s'havien (aleshores) apuntat voluntàriament a participar en una campanya en la qual l'usuari adquireix un compromís per reciclar bé. L'objectiu «és premiar qui ho fa bé i animar a fer-ho a tothom qui encara tingui reticències en separar tots els residus», explica Fernández.

La campanya Jo reciclo, jo estalvio es va posar en marxa a principis de mes. La finalitat de la mateixa és millorar encara els percentatges de reciclatge que porten a terme els municipis de la comarca del Vallès Occidental. Tot i que Palau està entre els municipis que més i millor reciclen (les dades fetes públiques pel Consell Comarcal i publicades el mes de novembre passat en aquesta revista, així ho confirmen), també impulsa la iniciativa i premiarà els habitatges (les persones) que participen i ho facin bé. Aquells habitatges que separin correctament els residus orgànics podran gaudir d'un descompte del 10% en la taxa d'escombraries.

Abans rebran, a més del cubell, un obsequi: el lot Residu Zero, amb bosses compostables gratuïtes durant un any, un porta entrepans, una cantimplora, un got i una bossa reutilitzable.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5