foto de la revista núm. 205
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2018
núm 205
imatge noticies3.png

Padrós fa un pas al costat i «beneeix» Marc Sanabria com candidat del PSC a l’alcaldia


imatge 205_SANABRIA

• Teresa Padrós i Marc Sanabria fa tres anys, després de guanyar les darreres eleccions municipals.


En el decurs de l’assemblea oberta celebrada el passat dia 15, els militants socialistes que omplien l’aforament de l’auditori de Can Cortés, van acceptar amb certa resignació la decisió de l’actual alcaldessa de Palau, Teresa Padrós de no optar a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals, però en el mateix acte van elegir amb entusiasme Marc Sanabria com candidat a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals que es celebraran el mes de maig del pròxim any.

Sanabria que fou elegit per unanimitat ocuparà així el primer lloc de la llista del PSC, un primer lloc que havia ocupat l’actual alcaldessa des de fa 24 anys o, dit d’altra manera, en les darreres sis eleccions municipals celebrades. En total, sis comicis en els quals ha guanyat sis vegades, fins i tot el PSC també va guanyar les eleccions aquella legislatura del 2007/11, període en què no va poder exercir l’alcaldia per culpa de un pacte surrealista entre CiU, PP i ERC.

Amb aquest pas al costat, Padrós fa efectiva la seva decisió de no presentar-se novament, tal com havia anunciat en el moment de guanyar les darreres eleccions municipals fa tres anys. Aleshores aquella afirmació no va tenir transcendència i ningú li va donar més importància, ni els seus propis companys, però ara Padrós l’ha fet efectiva. Padrós dona un pas al costat per deixar pas a «un candidat jove, però amb experiència i molt preparat», diu l’encara alcaldessa.

Sanabria és llicenciat en Publicitat per la UAB i màster en lideratge per a la gestió política. Actualment és regidor d’Economia, Empresa i Comerç i segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5