foto de la revista núm. 208
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2018
núm 208
imatge noticies3.png

El PSC enceta un procés de participació ciutadana en el qual basarà el seu programa electoralEls socialistes palauencs han posat en marxa una iniciativa mitjançant la qual inviten els ciutadans i les ciutadanes palauenques a realitzar tota mena de suggeriments i propostes que consideren oportunes per dur a terme els pròxims quatre anys i en el futur.

La idea, segons afirma el candidat a l'alcaldia de Palau, Marc Sanabria, és recollir i estudiar les propostes dels veïns i veïnes i fer-les servir com a punt de partida per a l'elaboració del programa electoral del PSC per a les municipals de 2019.

Tot i que «la prioritat dels socialistes palauencs és i serà la de treballar per garantir el benestar dels vilatans i vilatanes», Sanabria afegeix que vol arribar a les pròximes eleccions municipals encapçalant el programa més inclusiu, ambiciós i també rigorós». I, per això, continua afegint l'actual regidor d'Economia, «ens agradaria conèixer les propostes dels nostres veïns i veïnes per continuar millorant Palau».

Sanabria afirma que aquesta iniciativa també vol posar de manifest «el compromís del PSC local amb el foment de la participació ciutadana en el disseny i implementació de les polítiques públiques de la vila».

I és que, segons diu, les opinions i suggeriments de la ciutadania ajuden a enriquir i enforteixen la qualitat democràtica del municipi».

Amb aquesta iniciativa, el dirigent socialista sembla que vol potenciar la idea de la participació ciutadana de la qual és responsable a l'Ajuntament. De fet, com a regidor de Participació Ciutadana és el responsable polític de les dues darreres iniciatives que l'Ajuntament ha posat en marxa darrerament i que han estat pioneres.

Per una banda, la participació ciutadana per l'elaboració d'una part del pressupost municipal de 2019 i, per altra, la iniciativa de participació ciutadana en el desenvolupament de la que serà la nova biblioteca. Totes dues són obertes.

El procés de participatiu constarà de la repartició casa per casa d'una butlleta informativa amb un formulari en el qual escriure les propostes, que podrà ser lliurat a un punt informatiu del PSC al mercat setmanal els pròxims dissabtes 20 i 27 d'octubre i 10 de Novembre. També s'hi podrà participar electrònicament a través de la pàgina web www.marcsanabria.cat.

Una iniciativa similar també l'ha posat en marxa la candidata de Junts per Palau, Laura Navarro. El dia de la seva presentació el passat dia 6 de setembre va deixar palès que necessitava les propostes i idees dels ciutadans i ciutadanes de Palau per confeccionar un programa electoral que donés resposta a les necessitats dels palauencs i palauenques.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5