foto de la revista núm. 212
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBRER
MARÇ
2019
núm 212
imatge noticies3.png

El Conseller Bargalló i l'alcaldessa Padrós inauguren oficialment l'institut Can Periquet


imatge 212_PERIQUET

• El Conseller d'Educació, Josep Bargalló i l'alcaldessa Padrós, descobrint la placa.


Després que des de principi de curs, iniciés l'activitat com a nou institut, aquest passat dimecres, dia 13, el conseller d'Educació, Josep Bargalló i l'alcaldessa de Palau, Teresa Padrós , van inaugurar oficialment el nou edifici de secundària de l'Institut Can Periquet.

L'acte inaugural i protocol·lari va consistir en la descoberta d'una placa situada a l'entrada de l'Institut. Fou una descoberta realitzada per tres alumnes del centre amb el conseller i l'alcaldessa d'observadors, els quals havien delegat en les tres alumnes. La directora del centre, Montserrat Pedrol va acompanyar la comitiva durant l'acte inaugural i al llarg de la visita que els polítics van realitzar per les noves instal·lacions.

Al llarg del recorregut, la comitiva va entrar a diverses classes i a diferents equipaments de l'institut. Abans però, havien pogut conèixer un consell d'alumnes de 2n d'ESO, els quals van agrair la construcció de l'edifici. També van aprofitar per transmetre algunes millores que creuen que s'haurien de fer. Can Periquet és un centre de 123 alumnes de primer i segon d'educació secundària, i aquest és el segon curs des de que va entrar en funcionament. El pressupost del nou edifici era de 2.400.000 euros, i incorpora un laboratori, menjador i cuina, gimnàs i aules de secundària.

Agraïments
Durant l'acte, l'alcaldessa va agrair la feina feta des de la conselleria i de tot el departament i va aprofitar per regalar al conseller un llibre sobre els espais i racons i el conte il·lustrat «Història del nostre temps» de Iolanda Blesas, Susanna LLoret amb il·lustracions d'Emma Bravo.

Per la seva banda, el conseller, referint-se a la construcció del nou Institut, va afirmar que «hem après que la innovació educativa té a veure amb l'espai, condiciona molt la manera d'ensenyar, i és molt important anar adequant els nous plantejaments educatius amb els nous tipus d'espais com el que inaugurem avui aquí».

A finals del curs escolar actual es realitzarà una festa final d'inauguració de l'Institut Can Periquet.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5