foto de la revista núm. 214
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

ABRIL
MAIG
2019
núm 214
imatge noticies3.png

Totes les formacions, excepte el PP i Guanyem, tenen definit qui encapçalarà la candidatura a l'alcaldiaLa majoria de les candidatures que es presenten a les eleccions municipals que es celebraran el pròxim dia 26 de maig, ja han aprovat la seva llista i també qui serà el seu o la seva candidata a l'alcaldia de Palau. En definitiva, qui encapçalarà la candidatura. En el dia en què tancàvem aquest número, únicament dues formacions no havien decidit qui seria el o la seva candidata i, en conseqüència, tampoc qui formaria part de la candidatura i en quin lloc anirien les persones susceptibles de formar part d'aquesta.

Aquesta darrera setmana, dues noves formacions es van sumar a la resta. Ens referim a la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i a Ciutadans (Cs). Els primers van triar en Dani Cama com candidat a l'alcaldia. En el segon lloc de la llista anirà n'Albert Pardo i en tercer, l'Adriadna Díaz. Per la seva banda, l'actual regidor de C's, Joan Martínez serà el candidat de Ciudadanos a l'alcaldia. El també regidor Andrés Martínez tornarà a ocupar el segon lloc de la llista, mentre que el tercer serà per Jorge Dieguez.

En el moment de tancar aquesta revista, únicament dues formacions no havíem definit la seva candidatura i tampoc qui serà la persona escollida. Ens referim a Guanyem Palau i al PP. En referència a aquesta darrera formació havíem apuntat a la passada revista que possiblement l'actual regidora, Mercedes Rodríguez podria encapçalar novament la candidatura popular, però el mateix dia del tancament ens va assegurar que no serà ella i que encara no hi havia cap persona designada.

En el cas de Guanyem Palau, la formació que va néixer la passada legislatura ha estat en converses amb PODEM per anar-hi novament junts a les eleccions. Les converses no han fructificat i cada formació competirà per separat. Amb quasi total seguretat serà l'actual regidora, Lluïsa Fernández qui encapçalarà la llista d'aquesta formació.

Quan a la resta de formacions, ja hem informat en anteriors revistes. A la darrera Alzina apuntàvem que Jordi Aznar, Àngels Marcuello i Núria Solà serien el candidat i les candidates de PODEM, En Comú Palau i Primàries Palau, respectivament. I ja a la revista de febrer, també informàvem que Marc Sanabria, Laura Navarro i Oriol Lozano serien els caps de llista de les candidatures del PSC, Junts per Palau i ERC, respectivament.

De moment i mentre que es tanqui el registre de candidatures, nou formacions es presenten. Si totes elles aconsegueixen representació, tornarem a veure novament un consistori fragmentat.

Noves candidaturesDani Cama, nou candidat a l'alcaldia de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a les municipals de maig 2019

imatge Dani CamaJoan Martínez, encapçala la llista de CIUDADANOS als propers comicis municipals
imatge Juan Martínez


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5