foto de la revista núm. 203
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

ABRIL
MAIG
2018
núm 203
imatge noticies3.png

Laura Navarro, cap de llista del PDeCAT


imatge 203_LAURANAVARRO

• Laura Navarro, nova cap de llista del PDeCAT.

L'actual regidora del grup municipal del PDeCAT a l'Ajuntament ha estat elegida com cap de llista del citat partit a les pròximes eleccions municipals que se celebraran en 13 mesos. Navarro fou elegida en el decurs d'un acte dels militants de la formació, un acte que la mateixa candidata qualifica de protocol·lari i que en realitat segueix els tempos marcats pel partit a escala nacional.

Segons Navarro no era necessari formalitzar tan aviat l'elecció de qui serà el cap de llista del partit, però l'elecció és un tràmit que s'havia de fer abans de posar-nos a treballar tots junts, diu l'actual regidora del PDeCAT en referència a la col·laboració amb Junts per Palau (informació al costat).

De fet, amb anterioritat a l'acte, el PDeCAT ja havia deixat que es fes públic que no presentaria candidatura a Palau i que s'integraria en la llista de Junts per Palau. Navarro assegura que no entrarà en cap tipus de disputa pel primer lloc de la llista, perquè, assegura la regidora «el que realment volem és formar un bon equip que treballi per Palau, independentment que les persones que l'integrin formen part de la llista o no».


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5