foto de la revista núm. 205
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2018
núm 205
imatge noticies3.png

Laura Navarro també serà candidata a l'alcaldia per Junts per Palau


imatge 205_LAURAJXC

• Laura Navarro, candidata de Junts x Palau.

L'actual regidora del PDCAT a l'Ajuntament de Palau, Laura Navarro que havia estat elegida com el número 1 del seu partit en qualsevol candidatura que es formés, també serà qui encapçalarà la llista i, per tant, la candidata a l'alcaldia de Junts per Palau en les pròximes eleccions municipals que se celebraran en 11 mesos, el mes de maig del 2019.

Tal com aquesta revista havia informat el passat mes d'Abril, el PDCAT no presentarà candidatura unitària a les eleccions municipals. De fet, ho farà juntament amb l'agrupació de Junts per Palau, una candidatura que a Palau representa el mateix paper que Junts per Catalunya té a tot Catalunya.

Navarro manifesta que està il·lusionada amb el repte pel qual l'han seleccionada els seus companys. Afegeix que «és un repte engrescador, per la qual cosa», diu l'actual regidora del PDCAT, «hem de treballar en equip, parlant i escoltant la gent de la vila per tal de saber què necessitem realment a Palau, com podem fer créixer i millorar el poble».

L'ara ja candidata, és una jove palauenca que ha treballat en una empresa familiar fins que va entrar en l'Ajuntament a les darreres eleccions ara fa tres anys. Des d'aleshores és membre del consistori i va formar part del govern municipal (PSC, Ganemos i PDCAT) al capdavant de la regidoria d'Empresa i Comerç fins a l'any 2017 en què el PDCAT va passar a l'oposició per diferències amb el PSC en el tema del Procés.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5