foto de la revista núm. 195
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2017
núm 195
imatge noticies3.png

El palauenc Josep Maria Catalan, nou president de PIMEC al Vallès Occidental


imatge 195_CATALAN

• Josep Maria Catalán.

Des del passat dia 21 de juny, l'empresari palauenc Josep Maria Catalán és el nou màxim responsable de l'associació empresarial de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) al Vallès Occidental després que la junta directiva de la citada associació ratifiqués el seu nomenament com nou president de l'Associació en substitució al fins a aleshores en el càrrec, Francesc Elías.

El nou president assegura que afronta aquesta nova etapa «amb il·lusió i amb la voluntat de consolidar PIMEC Vallès Occidental com a única organització empresarial a la comarca que defensa els interessos de les petites i mitjanes empreses. Catalan vol potenciar la formació i els serveis a la comarca per donar suport a les pimes, autònoms i comerç. Afegeix que des de la PIMEC seguiran sumant sinèrgies amb els municipis de la comarca per fomentar la col·laboració publico/privada. Entre tots, diu el nou president, «aconseguirem una comarca més competitiva». De fet, en aquests darrers anys «la xarxa de empresarial s'ha consolidat amb una massa social de 6.000 associats i 14 col·lectius, circumstància que consolida PIMEC Vallès Occidental com un lobby important en defensa del col·lectiu».

L'empresari palauenc, gerent de l'empresa amb seu social a Santa Perpétua, Bacsa, firma especialitzada en bàscules i balances, és soci fundador de PIMEC i president de l'Associació Espanyola de Coordinació de la Indústria del Pesatge (AECIP).També forma part de l'Associació de Constructors Europeus de Coordinació de l'Indústria del Pesatge a nivell de tota la comunitat europea.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5