foto de la revista núm. 195
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2017
núm 195
imatge noticies3.png

35a Exposició de pessebresMalgrat la forta calor estiuenca, els pessebristes de Palau no estem aturats.Tot just s'ha acabat el curset de modelatge de figures que ja estem preparant la Casa de Can Malla per l'exposició de diorames que inaugurarem el proper mes de desembre en el que també volem presentar-hi, com cada any, unes novetats que creien que seran molt interessants.

També cada pessebrista està ja en marxa per construir el diorama que ha d'exposar a aquesta mostra. Uns encara pensant en el disseny, en que hi faran, en quines figures necessiten... i els altres iniciant ja la feina pràctica de preparar les construccions i el paisatge del diorama que volen fer. Tots amb l'objectiu d' aconseguir cada any un nivell de qualitat artística superior i també de aplicar i experimentar noves tècniques que ens ajudin a assolir aquest objectiu.

Escola de Pessebrisme
Hem convocat ja el curset de construcció de diorames que com ens els darrers anys es dividirà en dos grups el de nens i el d' adults:

• El que serà per a nens i nenes, s'enfocarà el curset des de un vesant més lúdica, intentant que construeixin el seu propi diorama com un joc, encara que el nivell tècnic sigui menys elaborat.
• I l' altre, de cara els més grans, prioritzant la vesant més artística, practicant tècniques més elaborades en els diorames però de manera que també ens ho passem bé experimentant-les.

Tots el diorames que s'acabin, durant les 10 setmanes del curset es podran veure a la 35a exposició

Tots aquells que hi pugueu estar interessats podeu fer ja les inscripcions a través del nostre correu electrònic o be passar per Can Ma lla un dimecres del mes de Juliol entre 18,30 i 20,00 h per poder-vos informar en detall.

Les places son molt limitades i ja tenim un bon nombre de pre-inscripcions.

Properes Activitats:Dimecres Pessebrista:
Tots els dimecres de 18:30 a 20:00 h a Can Malla (excepte festius i el mes d' agost)

Publicació del nº 27 del Butlletí «El Grèvol»
Principis de Juliol enviament a tots els socis i amics de l'entitat

Curset 2017 de L'Escola de Pessebrisme. A Can Malla
Divendres a la tarda des del 15 de setembre fins el 24 de Novembre
HORA: 17:30 a 20:00 h a Can Malla. Dos grups: Nens i Adults.
Places limitades i per estricte ordre de matriculació.
Els menors de 12 anys hauran d'anar acompanyats.
Preu: 18€, Socis; 25€, No-socis; Quota anual Associació: 12€ (familiar)

Per informar-vos d'aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda .
Per saber totes les activitats que fem habitualment, també poden entrar a la nostra pàgina web: www.pessebrepalau.cat.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5