foto de la revista núm. 209
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2018
núm 209
imatge noticies3.png

Activitats de l'Associació PessebristaQuedem poques setmanes per inaugurar la 36ena. Exposició de diorames a Can Malla i tots els pessebristes estem treballant a tot drap, tant des d'un punt de vista individual per enllestir cadascú el propi diorama, però sobretot des del punt de vista col·lectiu en que es treballa, no tan sols per fer que l'exposició sigui un gran èxit de acceptació, sinó també, en tot el seguit d'activitats complementàries que farem durant aquest proper cicle nadalenc.

En mig de tota aquesta moguda, hem portat i muntat un gran diorama a la exposició de la biennal de Vilanova i la Geltrú, en tenim acabat un altre pel Museu del pessebre de Catalunya de Montblanc, estem acabant de muntar els tres nous diorames, que com els ultimis anys, presentarem en el diorama mòbil i també estem reformant una sala del pis de dalt de Can Malla per presentar-hi nous diorames

Ara mateix la feina es centre en acabar el curset de l'Escola de Pessebrisme, la preparació de diorames per a altres entitats, tant de Palau-solità i Plegamans com de fora, una nova publicació del Grèvol i tot un seguit de novetats a Can Malla que tenim previstes també de cara la inauguració de l'exposició.

També estem preparant, com cada any, el Patge Reial i el Tió a Can Malla, la botifarrada i el brou del a vigília de Reis que organitzem a Can Cortés.

I en cara una cosa molt importat més. Estem avançant, i molt en la millora de les instal·lacions de Can Malla que aquest any es culmina en una nova organització de la Secretaria de l'entitat en que te el màxim exponent en un gran armari-vitrina de fusta que el nostre equip de fusters esta ultimant.

Properes Activitats:


Dimecres Pessebrista:
Tots els dimecres de 18:30 a 20:00 h a Can Malla (excepte festius).

Curset 2018 de L'Escola de Pessebrisme. A Can Malla
Divendres a la tarda fins el 30 de Novembre

36a exposició de diorames a Can Malla
Del 9 de Desembre de 2018 fins el 13 de gener de 2019.

Horaris:
Dissabtes de 17h a 20,30h, festius de 12h a 14 h i de 17h a 20,30h
Dies 2, 3 i 4 de Gener de 17 a 19

Caga tió: 25 de desembre de 12h a 14 h

Nit del Pessebre: Dissabte 29 de desembre de 17 a 1 de la matinada

Patge Reial: 2, 3 i 4 de gener de 17h a 19h.

Per informar-vos d'aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda.
Per saber totes les activitats que fem habitualment, també poden entrar a la nostra pàgina web: www.pessebrepalau.cat.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5