foto de la revista núm. 208
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2018
núm 208
imatge noticies3.png

Activitats de l'Associació PessebristaCurset de l'Escola de Pessebrisme 2018
El curset de Escola esta en marxa, tant en el grup de nens com en el d'adults

  • En el de nens i nenes, aquest any hi ha hagut menys inscrits que en anys anteriors, de totes maneres s'ho estan passant molt bé. Cadascú fa el seu diorama i en el cas dels més petits, van acompanyats d'algun dels pares o avis. L'activitat s'està enfocant com un joc, tot practicant les técniques pessebristes bàsiques de pastar guix, gravar plaques, construir coves, cases i muntanyes, pintar,...
  • I l'altre, de cara els grans, s'han començat 10 diorames, un per cada participant. La novetat d'aquest any ha estat utilitzar nous materials, com plaques de poliestirè substituint les clàssiques plaques d'escaiola, cosa que obre més possibilitats al nous pessebrista. Aquí donem prioritat a la vesant més tècnica i artística, aplicant conceptes de perspectiva, càlculs de dimensions i d'espais, diferents estils de gravat, de com fer les cases i els paisatges i també aplicarem tècniques de pintura, vegetació, il·luminació etc. però ho fem de manera que també ens ho passem bé experimentant-les.


36a Exposició de diorames a Can Malla
Som ja dins de l'època de l'any en que el pessebristes tenim més feina, L'activitat bull cada dia més. No només estem preparant els diorames que dada pessebrista presenta a la exposició anual i tenim el curset de l'escola de pessebrisme en marxa, com hem dit, sinó que estem preparant diorames també per portar a altres llocs, tan de Palau (A l'Ajuntament, Església i fundació Foch i Torres) sinó també a fora: al museu del pessebre de Montblanc i a la Biennal de Vilanova i La Geltrú i potser algun altre.

També estem preparant una nova publicació del Grèvol, una nova versió del diorama triple, tota l'activitat complementària que fem durant el cicle nadalenc: Tio, Patge Reial, Brou i botifarrada de la vigília de Resis i també un seguit de novetats que volem presentar a Can Malla.

Tot ho fem la il·lusió renovada per oferir una exposició que agradi molt, cada any més i que sigui visitada per moltíssima gent.

Sobretot, no us la perdeu, Ah!!, i ajudeu-nos a fer-ne difusió.

Properes Activitats:


Dimecres Pessebrista:
Tots els dimecres de 18:30 a 20:00 h a Can Malla (excepte festius)

Curset 2018 de L'Escola de Pessebrisme
Divendres a la tarda fins el 30 de Novembre
HORA: 17:30 a 20:00 h a Can Malla. Dos grups: Nens i Adults.

36a exposició de diorames a Can Malla
Del 9 de Desembre de 2018 fins el 13 de gener de 2019.

Per informar-vos d'aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda.
Per saber totes les activitats que fem habitualment, també poden entrar a la nostra pàgina web: www.pessebrepalau.cat.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5