foto de la revista núm. 212
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBRER
MARÇ
2019
núm 212
imatge noticies3.png

Activitats de l'Associació PessebristaEl passat dissabte dia 2 de febrer 42 pessebristes de Palau vam sortir en autocar cap a sitges a on van gaudir unes visites guiades al museus Cau Ferrat i Maricel de Sitges Tot el que allà vam veure i aprendre ens pot servir de font d'inspiració por crear les obres que cada any exposem. Acabades les visites i després d'una passejada per la vila, vam sortir cap a Vilanova i la Geltrú a on vam compartir un magnífic dinar. A la tarda vam visitar la Biennal del Pessebre català que havíem organitzat el companys pessebristes d'aquesta ciutat costera. Allà vam poder admirar, a més de les seves pròpies obres, més de 50 diorames fets per els millors pessebristes de Catalunya. Entre ells, també n'hi havia una de la nostre entitat.

Després, cap el vespre, vam tornar a Palau havent passat un gran dia d'aquells que fan entitat i de la bona.

Ara ja estem preparant la 37a temporada de l'Associació Pessebrista de Palau-solità i Plegamans en la que hi volem introduir algunes innovacions.

Encara que sembli estrany per una entitat pessebrista, estar ja en plena activitat el mes de febrer, per a nosaltres no ho és, a Can Malla, no parem en tot l'any.

De moment ja tenim planificada la desmuntada de l'exposició, l'assemblea general de socis la calçotada popular i estem plantejant la carrossa per Sant Isidre, canvis a fons en la propera exposició, millores de les instal·lacions, més sortides per fer visites culturals, els cursets de tècniques relaciones amb el pessebrisme, les col·laboracions amb altres entitats del municipi i de fora.

Ja ho veieu, si us animeu a participar només en ho heu de dir. Tothom hi és benvingut.

Properes Activitats:


Dimecres Pessebrista:
Tots els dimecres de 18:30 a 20:00 h a Can Malla (excepte festius).

Febrer:
Preparació de la Temporada 2019-2020.

Març
Assemblea General de socis:
divendres dia 8 a les 19,30 h

Tradicional calçotada Popular a Can Malla: diumenge dia 17 a les 14 h

Per informar-vos d'aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda.
Per saber totes les activitats que fem habitualment, també poden entrar a la nostra pàgina web: www.pessebrepalau.cat.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5