foto de la revista núm. 194
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2017
núm 194
imatge noticies3.png

David Gutiérrez presenta a Palau l'espectacle «Tiempo Nuevo»


imatge 194_BAILAORDG

• L'alcaldessa Padrós amb David Gutiérrez.

El palauenc i bailaor flamenco, David Gutiérrez acaba d'estrenar el passat dia 9 de juny el seu espectacle Tiempo Nuevo a la sala Barts de Barcelona (l'antic Gran Teatre Espanyol) quasi plena —te un aforament per 1200 persones—, la qual cosa dona una idea de la força i de les expectatives que aixeca aquesta iniciativa del jove artista.

Abans de l'èxit assolit a Barcelona, el jove palauenc va voler presentar el projecte al seu poble de sempre, «un lloc del que sempre em sentiré orgullós i del que mai deixaré d'estimar», va dir públicament Gutiérrez davant de l'alcaldessa de Palau, Teresa Padrós, varis regidors (dos exregidors de cultura) i d'un gran nombre de persones que amb els seus amics i familiars omplien totalment l'auditori de Can Cortès.

David que es veu ja com un professional consagrat —en el seu espectacle en el que intervenen 25 persones, entre elles 6 ballarines i 9 músics—, marxa immediatament a Madrid. Des d'allà farà una gira per altres ciutats de l'Estat. Segons diu, la previsió és que «Tiempo Nuevo», espectacle en que predomina la fusió del flamenc, es desenvoluparà a les diferents sales de capitals de l'Estat durant dos anys.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5