foto de la revista núm. 195
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2017
núm 195
imatge noticies3.png

La Plaça de la Vila i la cruïlla Cami Reial / Estació plenes a besar la nit de Sant Joan


imatge 195_REVETLLA

• Gran sopar a la fresca, a la revetlla de Sant Joan.

Una vegada més, la revetlla de Sant Joan fou una festa participativa i multitudinària que va tenir el seu epicentre a la Plaça de l'Ajuntament. Allà es van donar cita els palauencs i palauenques que, per una banda, es van congregar en el sopar a la fresca -unes 700 persones inscrites, segons fons municipals- i, per altra, les persones que es van apropar per gaudir de la música de l'Orquestra Titanium i de la sessió posterior de discjòque que es va prollongar fins ben entrada la matinada. A unes i altres també hem de sumar els clients que gaudien de la nit a les terrasses dels bars de la zona de vianants.

El resultat de tot plegat fou altament positiu, tant que la regidora de Festes, Carme Sanz no dubta en afirmar que «tot ha anat molt bé, fins al punt que «amb tanta afluència de gent al sopar a la fresca i al ball posterior, la plaça se'ns ha quedat petita». La regidora reconeix que l'espai comença a ser-hi petit per a la concentració de persones que es donen cita. «Necessitem més espai –se sincera Sanz-. Hem de fer la valoració conjunta i plantejar-nos el trasllat de la revetlla a una altra ubicació més àmplia».

Petits incidents
Abans de tot això, s'havien desenvolupat els actes tradicionals de la revetlla amb l'arribada de Flama del Canigó a Can Cortès de mans d'un grup de corredors del Club Atlètic Palau. Des de Can Cortès es va traslladar a la Plaça de la Vila. Diverses entitats van farcir després amb les seves actuacions el final de la tarda. El punt final fou la lectura del missatge de la Flama del Canigó a càrrec dels alumnes de l'escola de gralla del grup El Ramat.

Des de la plaça de la Vila, la comitiva es va desplaçar fins l'esplanada del Pavelló, lloc en que els Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga van encendre una foguera de grans dimensions.

Dos petits incendis sufocats ràpidament (un solar al barri de Can Periquet), dos contenidors cremats i alguna bústia rebentada foren els incidents que es van enregistrar durant el dia més llarg i la nit més curta, segons fons de la policia local.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5