foto de la revista núm. 198
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2017
núm 198
imatge noticies3.png

Nerea Bassart i la Cabanya, guanyadors del concurs musical Palau Ressona


imatge 198_RESSONA

• Nerea Bassart a un moment de l'actuació al Palau Ressona.


La cantautora Nerea Bassart i el grup reggae la Cabanya s'han proclamat guanyadors del Palau Ressona 2017, el Concurs de Música Jove que organitza l'Espai Jove l'Escorxador de Palau-solità i Plegamans. El jurat va reconèixer la dificultat a l'hora d'adjudicar els premis, donada la gran qualitat que van demostrar els i les finalistes sobre l'escenari en els concerts en directe que van oferir aquest dissabte a la nit a la Sala Polivalent. El premi inclou la gravació d'una maqueta sota la supervisió d'un productor professional i la seva distribució en plataformes digitals

La Cabanya, una formació reggae de Lliçà d'Amunt, es va fer amb els premis de la Categoria B: gravació d'una cançó i un videoclip amb un productor professional i fer un concert en directe a Palau-solità i Plegamans en coordinació amb la programació d'activitats de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament.

El regidor de Joventut i membre del jurat, Marc Sanabria, es mostrava molt satisfet en valorar les actuacions. «Cada any s'està veient un creixement en la qualitat per part dels grups que participen al Palau Ressona». «Estem molt contents d'ajudar els grups novells i veure la qualitat, la implicació i les ganes que hi posen», afegia Sanabria.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5