foto de la revista núm. 197
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2017
núm 197
imatge noticies3.png

La deixalleria disposarà d'un nou espai de reparació per potenciar la reutilització d'aparellsDes de la passada setmana, l'Ajuntament de Palau està duent a terme obres d'ampliació del cobert de la Deixalleria Municipal per habilitar un nou espai destinat a acollir un taller per fer reparacions de tota mena d'objectes -com electrodomèstics, mobles o aparells-, amb la finalitat que puguin ser reutilitzats per altres persones en lloc d'esdevenir un residu per reciclar i/o destruir.

Donat que aquestes obres estan força avançades, es preveu que les noves dependències estiguin acabades a finals de novembre i es puguin inaugurar coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

«Fins ara teníem un espai de reutilització d'on tothom pot endur-se articles en bon estat. A partir d'ara tindrem també un nou espai de reparació, per tal què més objectes puguin tenir una segona vida», explica Luisa Fernández, regidora de Gestió Ambiental i Medi Natural. I és que, els aparells, mobles, electrodomèstics o articles que es puguin reparar, deixaran d'anar a les plantes de tractament per ser reciclats i valoritzats o, en última instància, incinerats o dipositats de manera controlada. «Ara es podran reparar i una altra persona podrà treure'n profit donant-li una segona vida», afegeix la regidora.

Les obres d'ampliació es porten a terme amb una subvenció de 83.294,08€ atorgada per l'Agència de Residus de Catalunya. L'ajut inclou el sou de la persona que es contractarà durant un any per fer-se càrrec del nou espai de reparació. De fet, el cobert actual de la deixalleria va ser construït l'any 2011 amb el finançament d'una altra subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya, dotada amb 23.107,98€.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5