foto de la revista núm. 201
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBER
MARÇ
2018
núm 201
imatge noticies3.png

Activitats de l’Associació PessebristaJa tenim davant nostre la 36ena temporada de l'Associació Pessebrista.

Que penseu que aquesta època de l'any l'activitat dels pessebristes de Palau satura s'atura? ..., res mes lluny de la realitat, ara ve la part menys visible de la nostra feina, la que cada any fem de portes endins, com és desmuntar tot el referent de la passada exposició i planificar en detall tota l'activitat que volem oferir aquest any: la carrossa, els tallers, els diorames que hem de portar a altres entitats, la distribució del diorames de la propera exposició a Can Malla, els cursos de pessebrisme, sortides per fer visites culturals,col·laboracions amb altres entitats del municipi i de fora, millora de les instal·lacions, les novetats d'aquest any...

Aquesta, si bé és una feina menys agraïda, és la que ens permet oferir any rere any, totes les activitats que organitzem.

Però abans de tot això estem preparant un taller per aprendre a fer motlles per poder-nos fer nosaltres mateixos algunes figures menys complexes com podrien ser ovelles, oques i altres animals.

També estem organitzant la nova Assemblea General de Socis per poder aprovar aquest programa, la Calçotada popular del mes de març que com cada any fem a Can Malla i que oferim a tothom que ens hi vulgui acompanyar i també una sortida cultural a una part de la «Ruta del Císter» amb el doble objectiu: el d'inspirar-nos per fer els futurs pessebres i també per gaudir d'una jornada per fer caliu d'entitat.

Si alguna d'aquestes coses que fem penseu que us pot interessar, no dubteu de venir un dimecres a la tarda a Can Malla o contactar amb nosaltres.

Properes Activitats


Dimecres Pessebrista:
Tots els dimecres de 18:30 a 20:00 h a Can Malla (excepte festius)

Febrer:
• Preparació de la Temporada 2018-2019, carrossa, 36a exposició, cursets, novetats, etc.
• Dissabtes 17 i 24 de Febrer: Taller de motlles a Can Malla

Març
• Diumenge, 5: Participació amb la carrossa 2017 a la Festa de Sentmenat
• Divendres, 9: Assemblea General de socis a Can Malla
• Diumenge, 11: Calçotada Popular a Can Malla

Abril
• Diumenge, 6: Sortida cultural en autocar a L'Espluga de Francolí, Vallbona de les Monges i Guimerà

Per informar-vos d'aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5