foto de la revista núm. 194
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2017
núm 194
imatge noticies3.png

Podemos de Palau es queda sense cap regidor en el consistori palauenc


El cercle palauenc de Podem s'ha quedat definitivament sense representació al consistori palauenc després de la nota pública que ha fet el Circulo Podem de Palau en la que asseguren que tenen en el seu poder la renúncia del regidor Jose Luís Heras i que la formació política es desvincula de les decisions que pugui realitzar el citat regidor.

Els responsables del cercle de PODEM a Palau han arribat a prendre aquesta decisió davant la «incomprensible actitud» que, segons diuen, ha mantingut i encara manté l'únic regidor que la citada formació política tenia fins ara. I és que Heras «du varis mesos deixant de banda les seves obligacions» (plens, consells municipals, comissions...) a l'Ajuntament sense cap explicació que justifiqui la seva actitud. Per altra banda, des de la formació política mantenen que des del passat dia 6 de febrer romana en el seu poder una carta del regidor amb la seva renúncia a l'acta. En ella, Heras argumenta que deixa el càrrec per problemes personals i professionals. Però, el cert de tot plegat és que a aquells problemes, que son certs, es suma també la solitud que pateix el regidor que no dubta en afirmar que en els darrers mesos no ha trobat la col·laboració necessària dels seus companys de formació i que es veu obligat a realitzar les iniciatives i prendre decisions sense aquells que han deixat les tasques i obligacions de la formació. Amb tot i malgrat la citada carta, la veritable renúncia a l'acta de regidor no ha arribat allà on és imprescindible que arribi, a l'Ajuntament.

Després de tres mesos i al dia en que tancàvem aquesta revista, la renúncia del regidor no s'havia presentat i, en conseqüència, no és efectiva. Retornar l'acte que és personal, tampoc ho te clar el regidor Heras, perquè, diu, no es clar a mans de qui anirà a parar. Qui seguia a la llista electoral (si es fes efectiva la renuncia d'Heras) no vol continuar. I el següent sembla ser que fou expulsat de la formació i, per tant, no renunciaria, amb la qual cosa tampoc passaria a mans de PODEM. Cal dir que PODEM no es va presentar a les municipals, sinó que fou la formació Ganemos Palau.

Des del partit apunten que no saben gaire cosa més del que hem apuntat fins ara. Però els responsables del Circulo a Palau si deixen clara la postura de la formació. «Desconocemos por completo los motivos de sus reiteradas ausencias a los plenos, aunque consta en nuestro poder una carta firmada por el, con fecha 6 de febrero, renunciando al acta (de regidor) por motivos profesionales y personales».

Els responsables de la formació consideren que «cuando el regidor (Heras) decida dar explicaciones, las dará a quien considere oportuno y donde se las requieran», tot i que (des de Podem) son contundents a l'hora de definir la relació amb el que fins ara era el seu regidor. «Nos desvinculamos públicamente de sus decisiones como regidor i reiteramos que «Podem Palau no tiene ningun regidor en el Ajuntamiento».


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5