foto de la revista núm. 195
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2017
núm 195
imatge noticies3.png

Foment adjudica el contracte de redacció de l'estudi informatiu del quart cinturó


A principi del passat mes de juny, concretament el passat dia vuit, el Ministeri de Foment del govern espanyol anunciava l'adjudicació del contracte per a la redacció d'un nou estudi informatiu per al tram entre Terrassa i Granollers de la B-40, l'autovia orbital de Barcelona coneguda com a Quart Cinturó Una via que, si s'acaba realitzant afectarà directament a la mobilitat dels palauencs i palauenques, ja que (el traçat actual previst), tot i que no passa pel terme municipal, tot just discorrerà pel costat del límits del municipi palauenc. L'adjudicació s'ha fet per un import d'1,14 milions d'euros.

L'objectiu de l'estudi és definir i comparar les diferents alternatives de traçat, de connexió i d'explotació per al nou tram d'autovia. El document hauria de servir, després, de base a l'expedient d'informació pública i al tràmit d'avaluació d'impacte ambiental amb l'objectiu de poder seleccionar l'alternativa més adequada. Foment havia licitat la redacció d'aquest estudi el mes de juny del passat any.

El pressupost previst de les actuacions totals arribaria als 403 milions d'euros, tot per construir un tram d'autovia d'uns 35 quilòmetres i en concret, entre Terrassa i l'enllaç amb l'AP-7 i la C-60, en terme de la Roca. Actualment, hi ha dos trams en servei d'aquesta via, entre Abrera (autovia A-2) i Olesa de Montserrat, i entre Viladecavalls i el nord de Terrassa. Actualment continuen les obres del segment Olesa-Viladecavalls, que es van reprendre el 2015 i ja funciona des de fa anys el tram que uneix Granollers amb Mataró.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5