foto de la revista núm. 209
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2018
núm 209
imatge noticies3.png

Èxit de la nova edició de fira del formatge i el vi (cont.)


imatge 209_VI2

• Molts palauencs fent els «tastets» a la fira.

El passat cap de setmana (10 i 11 de novembre) es va dur a terme, una vegada més, la Fira Internacional del Formatge i el Vi que en aquesta edició, i ja és la quarta, es va desenvolupar al voltant de l'Ajuntament, concretament a l'àrea de vianants i al Parc Onze de Setembre.

L'edició d'enguany fou una gran festa respectada per la climatologia, la qual cosa va permetre una bona receptibilitat per part dels ciutadans i ciutadanes palauenques que van respondre a la crida realitzada des de la regidoria de Festes, Fires i Mercats, al capdavant de la qual hi ha la regidora Carme Sanz. La regidora destaca l'evolució d'aquest Festival al llarg de les seves quatre edicions. Sanz considera que la fira s'ha consolidat. «S'ha convertit, diu, en un dels esdeveniments de la temporada de tardor que la gent ja espera, tant veïns i veïnes com gent de fora». I si mirem la resposta ciutadana, la regidora no s'equivoca, ja que tant el dissabte com el diumenge, especialment a darrera hora del matí, el nombre de visitants que es van donar cita fou realment important i nombrós. Un públic participatiu que va voler visitar, degustar i/o comprar algú dels productes que una vintena d'expositors de formatge i vi oferien als visitants, juntament amb altra vintena d'expositors locals que oferien també productes de tota mena en aquesta fira del formatge. Uns i altres oferien tast de vi i formatge de DO i productes de km 0.

Carme Sanz no amaga la seva satisfacció per la gran acollida ciutadana que va tenir la fira i no dubte en qualificar la resposta ciutadana com un gran èxit, perquè, segons diu, «ha estat espectacular, tant des del punt de vista del nombre de visitants com també des del punt de vista participatiu». I és que els serveis complementaris instal·lats i/o que es van desenvolupar al llarg del cap de setmana també van tenir una bona acollida per part dels visitants.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5