foto de la revista núm. 194
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2017
núm 194
imatge esports3.png

La mala sort del Femiesport Palau dificulta l'eliminatòria d'ascens a primera


imatge 194_FEMISPORT

• El públic omplia totalment la grada del pavelló per animar l'equip palauenc.

En principi i després del sorteig de les eliminatòries de l'ascens a la primera divisió estatal de futbol sala femení, des de Palau es va pensar que el Guadalcacín FSF de Xerez podria ser un equip, si bé, econòmicament parlant, dels pitjors que podien tocar al Femisport Palau, esportivament parlant, podria ser un conjunt assequible per a les noies que entrena la Tatiana Torres. Dons, econòmicament i logísticament encara no ho saben els responsables de l'entitat palauenca, perquè el partit de tornada és aquest dissabte, dia 17, però esportivamen, l'equip andalús ja ha donat la campanada en vèncer´0 a 1 al Pavelló Maria Víctor el passat dissabte dia 10.

Tots els bons desitjos van quedar trencats i la majoria dels espectadors —al voltant de 600 persones omplien totalment la graderia— van sortir del pavelló sorpresos després que l'àrbitre xiulés el final de l'encontre que enfrontava l'equip palauenc a l'equip andalús. I és que en una de les poques vegades que van arribar a la porteria local, les jugadores andaluses van aconseguir marcar un gol. De res havia servit el domini del joc, les arribades continues de l'equip local, les pilotes als pals de les jugadores de Torres. De res servirien tampoc les jugades d'una contra una. Allà estava la portera, sense cap mena de dubta, la millor jugadora del conjunt andalús, al menys en aquest partit. L'equip palauenc no fou capaç de marcar.

Al final decepció de les jugadores locals que veuen com quasi s'esfuma una eliminatòria que veien amb possibilitats. El dissabte dia 17 desprès de la sortida d'aquesta revista, es decidirà definitivament l'eliminatòria allà a Cádiz. Està difícil, perquè l'equip palauenc haurà de marcar com a mínim dos gols, si vol superar l'eliminatòria. És difícil, però no impossible. Esperem que la tornada no sigui més pesada del que ja serà per la distància i que ha de realitzar tota l'expedició del Femiesport Palau.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5