foto de la revista núm. 201
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBER
MARÇ
2018
núm 201
imatge esports3.png

El Club de Petanca Palau guanya el campionat de lliga i vol formar un equip femení


imatge 201_PETANCA

• L'equip de petanca de Palau.

Després de proclamar-se campió del seu grup, el grup VI de la segona divisió catalana, el Club Petanca de Palau (CPP) va assolir un lloc d'ascens a la següent categoria.

Aquest primer lloc en el campionat que van aconseguir els jugadors palauencs —ho van fer sense perdre cap partit al llarg del campionat i tres jornades abans de la finalització del campionat—, dóna esperances als integrants del Club per pensar també en assolir també uns bons resultats a la seva participació en el Campionat de Petanca de Catalunya que ara iniciaran els integrants del Club amb diversos triplets. Aquest és un campionat que es juga en la modalitat de triplets i que el Club Petanca de Palau ja va guanyar ara fa dos anys, l'any 2016.

Davant d'aquestes perspectives esportives tan optimistes, els responsables del CPP veuen amb bons ulls la possibilitat de formar a Palau un nou equip femení de petanca. De moment, ja han aconseguit que un nombre de jugadores, unes 15 que fins ara jugaven a altres equips de la zona, acabin formant l'equip de petanca de Palau. La idea dels responsables del Club Petanca Palau és que l'equip es materialitzi aviat i que ja pugui jugar el campionat que s'inicia el pròxim mes de setembre.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5