foto de la revista núm. 198
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2017
núm 198
imatge esports3.png

El Femisport Palau ja ha punxat dues vegades


imatge 198_FEMISPORT

• Enrere queda la imatge de les joves del Femisport Palau a la final de la Copa Catalunya.

Igual que la temporada passada, el Femisport Palau, equip de futbol sala femení que milita a la Segona Divisió estatal, ocupa el quart lloc a la taula de la classificació del seu grup, després de sis encontres disputats. Aleshores ja tenia per davant l'equip punter del grup, l'equip que enguany també ha derrotat les palauenques en l'únic partit que han perdut les noies que entrena Tati Torres. Es tractava i es tracta del Teldesportiu, el campió de la passada temporada o actual campió, tot i que enguany l'equip de les Illes no ha tingut un bon inici de campanya.

Cal apuntar però que l'equip palauenc va passar en el seu desplaçament a la ciutat de Telde un tràngol no gaire esportiu i gens dolç, ja que va jugar en un mal dia aquest partit. Fou el dia següent a la declaració virtual de la República Catalana i els seguidors/res de l'equip amfitrió van aprofitar l'esdeveniment esportiu per manifestar el seu desacord amb la iniciativa política que s'havia dut a terme al Parlament, carregant contra les components del Femisport. A tall d'exemple i segons alguns dels presents, el més bonic o afectuós que ens van dir/cantar a les jugadores del Palau fou el tristament conegut a por ellos, oé, a por ellos, oé,. Per cert, en castellà i en masculí, apunten amb certa ironia els responsables de l'equip.

El cert és que les palauenques van perdre els tres punts que amb la punxada al pavelló municipal dues jornades abans en que van empatar amb La Concordia, seleven ja a cinc els punts perduts i que ja les situen actualment en el quart lloc de la taula de classificació fora dels lloc d'ascens i de promoció.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5