foto de la revista núm. 195
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2017
núm 195
imatge esports3.png

Palauenques a la Xina a conquerir novament el campionat del món d'hoquei


imatge 195_HOQUEI

• Busquets, Vicente i Puigdueta, seleccionades per al campionat del món d'hoquei.

Una vegada més, la columna vertebral de l'equip d'hoquei femení Generali Palau continua formant part de la selecció espanyola d'hoquei que aquest pròxim mes de setembre competirà pel campionat del món a Nanjing (Xina). La portera del Palau, Laura Vicente, la gran Berta Busquets i el «messi» del Generali, Laura Puigdueta, tornen a formar part del selecte grup de les designades pel seleccionador espanyol femení d'hoquei, Ricardo Ares.

Les palauenques estaran acompanyades de quatre jugadores de l'equip campió de lliga, l'Hostelsur de Gijon, dues del Voltregà i de la portera de l'Alarcón, Teresa Bernades.

Les tres jugadores del Generali Palau tornaran a viure una experiència que volen que sigui igual a la viscuda l'any passat a Xile. Aleshores, les dues Lauras, Vicente i Puigdueta i la Berta es van proclamar campiones del món. Si l'experiència és igual que aquella, tornaran de Nanjing novament amb el títol d'un campionat del món que es disputarà entre el 26 d'agost i el 10 de setembre. Per això hauran d'arribar a la final i guanyar aquell partit. Abans ja saben els rivals que tindran a la fase de grups. Son les seleccions enquadrades en el grup A, Alemanya, Estats Units i França.

En la seva preparació de cara al campionat aquest divendres, la selecció espanyola juga (jugava, perquè aquesta revista sortia precisament el divendres dia 15) un partit contra el Generali Palau al Pavelló municipal.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5