foto de la revista núm. 201
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBER
MARÇ
2018
núm 201
imatge esports3.png

L'Hoquei Palau té una difícil eliminatòria de quarts a la Copa de la Reina


El sorteig del calendari de la pròxima edició de la Copa de la Reina no ha estat gaire agraciat amb l'equip palauenc d'hoquei femení, el Generali Hoquei Club Palau Plegamans. L'equip palauenc jugarà el primer encontre, el de quarts de final amb el probablement més difícil equip que li podia tocar dels quatre que eren cap de sèrie, Hostelcur Gijón, Voltregà, Manlleu i Cerdanyola.

El Generali HC Palau que va quedar cinquè classificat al final de la primera volta de la lliga Ok, s'haurà d'enfrontar el divendres dia 2 de març a l'Hostalcur de Gijón.

El camí per arribar a la final de la Copa no és fàcil per a les palauenques, ja que, si supera l'eliminatòria de quarts, molt probablement hauria d'enfrontar-se al Voltregà que, en principi, és el favorit en l'eliminatòria contra el Bigues i Riells.

A la final, molt probablement arribarà per l'altre costat el, en principi, favorit Manlleu que en quarts s'enfronta a l'organitzador, el CP Vilanova i en semifinals (si passa) al guanyador de la semifinal entre el Cerdanyola i el Vila-Sana.

El sorteig es va celebrar el passat dia set de febrer a la Sala Noble de la Casa Olivella de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ciutat a la qual se celebrarà els dies 2,3 i 4 de març la Copa de la Reina d'hoquei. Hi participen els vuit primers classificats al final de la primera volta de l'OK Lliga femenina o els set primers i l'equip organitzador que, en aquest cas és el Vilanova, raó per la qual ha quedat fora l'equip madrileny de Las Rozas fou el vuitè classificat.

Aquesta d'enguany és la segona vegada que la ciutat del Garraf acull aquest torneig que enguany es celebrarà a la seva 13a edició. Els partits de les semifinals seran el dissabte a les 18 i 20 hores i la final a les 16 hores del diumenge, 4 de març.

MiniCopa femenina
Tampoc i a priori ha estat benèvol amb les jugadores més petites del HC Palau el sorteig de la primera edició de la MiniCopa Femenína —és la primera vegada que la Federació Espanyola d'Hoquei organitza aquest torneig en el qual intervenen jugadores menors de 12 anys. Es podria anomenar com Fem 12—.

A les semifinals, les jugadores del Palau hauran d'enfrontar- al Voltregà, un conjunt que, en principi i si les jugadores que integren aquest conjunt segueixen els passos de les integrants del primer equip, també es podria dir que és dels més forts.

Si les jugadores palauenques superessin l'eliminatòria que es jugarà el dissabte a les 11 hores, s'enfrontarien a la final a les guanyadores de l'altra semifinal que disputaran l'equip amfitrió, el CP Vilanova i l'Hostelcur Gijón.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5