foto de la revista núm. 197
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2017
núm 197
imatge esports3.png

Espectacular inici de temporada del Femisport Palau


imatge 197_FEMISPORT

• L’equip Femisport Palau a la Copa Catalunya.

Després de tres partits disputats, el Femisport Palau, equip de futbol sala femení que milita a la Segona Divisió Estatal, encara no coneix la derrota, una circumstància que situa les noies que entrena Tati Torres al capdavant de la classificació general.

A la consecució dels nou punts disputats es suma també la derrota que ja ha sofert l'equip que, en principi i en funció dels resultats de la temporada passada, torna a ser el seu màxim rival, el Teldesportiu.

L'equip palauenc va iniciar la lliga el darrer dia de setembre a la pista del Vallirana. I les jugadores palauenques la van iniciar de la millor manera possible, amb un triomf fora de casa i d'una manera contundent. Un 0-3 final amb gols de Sandra, Anna i Estefa.

La setmana següent, les noies del Femiesport s'estrenaven a casa contra l'Esparraguera. Certament, l'equip del Baix Llobregat es va mostrar com un conjunt fluixet i no van oferir una gran resistència. A més, una inspirada Estefa fou «la Messi» del conjunt local amb quatre gols. Vieites va fer altres dues dianes i l'Anna i la Carri van marcar els altres dos, fins arribar al contundent 8 a 0 amb el que finalitzaria el partit.

Les noies de Torres tenien aquesta passada setmana una de les sortides que en principi semblen de les més difícils de la temporada. Havien de jugar contra el Torrent, un dels també candidats al títol de campió. A més, el partit no podia començar pitjor per les noies de conjunt palauenc. Als tres minuts de joc ja encaixaven el primer tant, resultat negatiu que s'incrementaria minuts més tard amb un segon gol de les locals. Al final de la primera part però, seria la Collado qui marcaria el primer gol del Palau, la qual cosa donava esperances a les palauenques. Amb aquest resultat acabava la primera part.

La segona part de l'encontre fou una altra cosa, les palauenques es van entonar una mica més i els gols van arribar. Un gol de la Sandra serviria per empatar l'encontre que desfaria Vieites al marcar després d'una gran jugada col·lectiva de les jugadores de la Torres. A tres minuts del final, Carri faria el quart gol del Palau amb el que es rubricava una remuntada de l'equip visitant i que també servia per certificar el bon estat de forma amb la que ha iniciat la temporada el conjunt que entrena Torres.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5