foto de la revista núm. 198
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2017
núm 198
imatge esports3.png

Gran inici de temporada de l'equip aleví de futbol sala


imatge 198_ALEVIA

• D'esquerra a dreta començant per dalt. 2n entrenador Gerard Gamazo, Ferran Plans, Eric Lucas, Eudald Pereira, Raúl García, Aleix Molist, Ibai Romero (porter) i 1r entrenador Kevin Campos. D'esquerra a dreta també: Aleix Rubio, Pablo Espíndola, Marc Jiménez i Hugo Otero (porter).

Després de vuit jornades disputades des de l'inici de la present temporada, de sorprenent com a mínim s'ha de qualificar la situació que ocupa l'equip Aleví A del Futbol Sala Palau que entrena en Kevin Campos.

Aquest equip que enguany juga a la divisió d'honor de Catalunya després d'haver assolit la passada temporada l'ascens de categoria, s'ha estrenat a la nova divisió amb uns resultats sorprenents.

Es pot dir que la seva inexperiència a la categoria no ha incidit gaire o gens si mirem els resultats. I és que, l'Alevi A ha guanyat cinc encontres, ha empatat un i únicament ha perdut dos, la qual cosa situa els palauencs dalt de la taula de la classificació i segurament per amunt de les previsions inicials.

Cal però recordar que aquets bons resultats probablement son fruit d'un treball que ve de lluny i que el gruix de l'equip és el mateix de la passada temporada. Alguns dels components porten tres anys amb el mateix tècnic, en Kevin CAmpos. A banda, aquest mateix estiu es va reforçar l'equip amb quatre noves incorporacions, la qual cosa ha augmentat el potencial del conjunt palauenc.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5