foto de la revista núm. 195
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2017
núm 195
imatge esports3.png

Participació de record a la Milla Urbana de Sant Pere


imatge 195_MILLA

• Els guanyadors de la Milla Urbana d'enguany amb el regidor d'esports, Miquel Rovira.

Dintre de les festes populars que es desenvolupen especialment durant el mesos de Juny i juliol als diferents barris del municipi, hi ha una iniciativa que ressalta força, perquè és molt popular i fa anys que es desenvolupa. Es tracta de la revetlla de Sant Pere que es du a terme des de fa 28 anys al barri de La Sagrera.

I dintre dels actes que es duen a terme en aquesta festa, destaca per sobre de la resta la cursa esportiva coneguda com la Milla Urbana de Sant Pere. Enguany ha estat una milla de record. Així ho manifesta un des seus pilars quan a l'organització de l'esdeveniment esportiu, en Francesc Duran. Duran argumenta que enguany hi ha hagut més de 240 participants en les diferents categories, des del mes petits fins a la categoria d'elit.

Un dels motius pels que ha augmentat el nombre d'inscripcions, probablement radica en el dia en que es celebra la cursa. S'ha canviat del dissabte al diumenge, apunta Durant. També en la qualitat dels atletes que cada vegada son d'un nivell més elevat, afegeix.

Els guanyadors de la proba elit d'enguany son atletes foranis, tot i que membres d'equips federats catalans com el vencedor de la cursa. Es tracta d'en El Mhhhyhhedi Aboujanah. L'atleta del FC Barcelona va realitzar la milla en un temps de 4'21».

En segona posició va entrar Youssef Taoussi i en tercer lloc, Ibrahim Ezzaydouni.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5