foto de la revista núm. 194
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2017
núm 194
imatge esports3.png

El Palau fitxa un nou coordinador esportiu


Després d'una temporada negra i una vegada consolidat el descens del denominat primer equip, calia actuar ràpid i abans d'encetar una nova campanya, començar a posar les bases de la temporada següent. I la faena, en aquest cas, s'ha d'encetar per dalt de tot, i més concretament, pels dos puntals en els que es base tota la part esportiva de l'entitat.

Aquests dos pilars son el coordinador de futbol i l'entrenador del que podem considerar primer equip, si militar a la darrera categoria (la quarta catalana) dona per poder denominar el conjunt com primer equip de l'entitat.

De moment, els primers passes ja s'han fet i quasi s'ha assolit l'objectiu. Malgrat que els contactes amb el nou entrenador encara no han fructificat, si s'han avançats les converses i tot va per bon camí. L'altre part de l'objectiu si que s'ha assolit ja. El Palau si que ha arribat a un acord, és a dir, ha fitxat ja la persona que serà a partir del pròxim 1 de juliol el nou coordinador de tots els equips que conformen l'entitat esportiva. Es tracta d'en Joaquim Arroyos, persona lligada al mon de l'esport amb una dilatada experiència en la gestió al futbol base català, segons apunta el president del FC Palau, Francesc Garcia. Arroyos ha estat en diferents entitats esportives. Actualment exercia a l'equip de Sant Pere Nord de Terrassa.

El nou coordinador encetarà la seva tasca a l'entitat esportiva palauenca el pròxim dia 1 de juliol.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5