foto de la revista núm. 197
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2017
núm 197
imatge esports3.png

Reconeixement a un gran nombre d'esportistes a la primera edició de la Nit de l'Esport de Palau


imatge 197_NITESPORTS

• Busquets, Vicente i Puigdueta.

El passat divendres 29 de setembre es va desenvolupar la Iª Nit de l'Esport a Palau, un acte que servia per a reconèixer els mèrits esportius tant dels i les esportistes com de les entitats i equips del municipi que durant la temporada 2016-2017 han tingut intervencions i actuacions destacades. Així mateix, des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Palau que fou l'organisme que organitzava l'acte va aprofitar l'esdeveniment per reconèixer també l'esforç, dedicació o qualsevol altre aspecte de l'esportista, directiu, entitat, etc. que per la seva trajectòria, implicació i/o qualsevol altre aspecte hagi destacat en el mon de l'esport /o en el seu foment al municipi... , segons afirma el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palau, Miquel Rovira.

Durant la passada temporada, dos equips han dut el nom de Palau arreu i ho han fet molt dignament. Es tracta dels equips femenins d'hoquei i de futbol sala. Per a ells ha estat el màxim guardó per equips, mentre que tres components de l'equip d'hoquei que es van erigir campiones del món formant part de la selecció espanyola ( Berta Busquets, Laura Puigdueta i Laura Vicente), també foren proclamades millors esportistes femenines.

Tot i que el guardó és dona normalment a la millor (única) esportista i que la Berta Busquets era qui estava en boca de tothom com a màxima candidata, la pròpia jugadora del Generali Hoquei Palau Plegamans en una iniciativa que l'honora encara més, va voler compartir la distinció amb les seves companyes a l'equip i a la selecció, una opció que fou compartida per la majoria dels membres que van participar a l'elecció dels millors esportistes del municipi. Així doncs, aquest és el motiu que siguin tres, Berta i les dues Laura (s), i no una la millor esportista de Palau. Per la seva banda, el millor esportista masculí major de 16 anys fou en Joel Navarro Gómez.

L'acte es va desenvolupar el divendres 29 de setembre a la tarda/nit a la pista coberta en la que es van donar cita un gran nombre de persones relacionades amb el món de l'esport del municipi. Evidentment hi havia mols esportistes entre els que rebien la distinció i els seus amics o companys i també familiars que van gaudir en veure com el seu fill/a, amic/amiga, etc., pujava a l'escenari en el qual, l'alcaldessa, Teresa Padrós, el regidor d'esports, Miquel Rovira i l'ex jugador internacional de futbol sala i ara també col·laborador del Futbol Sala Palau, Dani Salgado, lliuraven els reconeixements als/les esportistes que foren molts/moltes i que apuntem a continuació

Relació de guardonats i guardonades

• Millors esportistes masculí/femení menors de 16 anys
Liam Arjona Hmmersley/ (1a) Laura Gómez Funes, (2a) Aïna Bejarano

• Millors esportistes masculí/femení major de 16 anys
(1r) Joel Navarro Gómez/ Berta Busquets, Laura Puigdueta i Laura Vicente, (2a) Amor Giménez Isern

• Millors esportistes masculí/femení major de 16 anys competint fora del municipi
(1r) Francisco José Molina Burgueño (2n) Joan Palomeras Clavaguera/(1a) Jazmín Leah Arjona Hammersley, (2a) Mara Sánchez

• Millor entrenador/a del municipi
(1r) Joaquim Rocabruna Vilardell, (2n) Kevin Campos Bena, (3r) José Andrés Olivares Aguilera

• Millor equip del municipi
(1r) OK Lliga Femení (Hoquei), (2n) Primer Equip Femení (Futbol Sala), (3r) Equip Femení de Gimnàstica Rítmica

• Millor entitat esportiva en la promoció de l'esport
(1r) Hoquei Club Palau, (2n) Bitlles Catalenes

• Reconeixement d'un equip per ascens o títol
Equip femení Sub16A (Hoquei). Campiones de Catalunya
Aleví 1 (Gimnàstica Rítmica). Ascens a Nivell promoció B
Aleví A (Futbol). Ascens a Segona Divisió
Aleví A (Futbol Sala). Ascens a Divisió d'Honor

• Reconeixement d'una activitat esportiva
Casal d'Estiu d'Hoquei, Trial Day, Vila Palau Bàsquet, 24h Futbol 7, Milla Urbana, Caminada Nocturna

• Reconeixement al millor patrocinador
Generali (Hoquei), Idefo (Bàsquet)

• Reconeixement a esportista o directiu per trajectòria o implicació
Miquel Busquets, Nicolás Rodríguez, Luís González, Peter Nicolae, Josep Costajussà, Roque Lucas, Francesc Serracanta, Rocío González, Cristina Mañosa, Dani Salgado, Héctor Bueno.

• Homenatge a la memòria d'un/a esportista local
Maria Víctor

Des de la regidoria d'esports volen potenciar aquest acte anual tractant que evolucioni en els propers anys i «que es converteixi en un esdeveniment imprescindible i que es vagi adaptant a les diferents necessitats», diu el regidor d'esports. Per això amb aquest acte «volem reconèixer l'esforç i donar suport a totes les entitats i totes les persones que dia a dia afavoreixen la pràctica esportiva a Palau», va dir en Rovira a la finalització de l'acte.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5