foto de la revista núm. 195
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2017
núm 195
imatge esports3.png

Jugones 98, campions de les 24 hores de futbol sala


imatge 195_JUGONES

• Jugones 98.

Corria l'any 2008. El meu cunyat, aleshores propietari del Restaurant Cal Sabater em va parlar d'un nou torneig de futbol7 que es preparava a Palau. El meu fill Alejandro i el meu nebot Carlos es van il·lusionar al moment i juntament amb un parell de companys de l'Alejandro de la Gramanet i altres de Palau, companys d'en Carlitos, vam fer el primer equip de Cal Sabater. Eren una mescla de benjamins (8-9 anys) de primer i segon any. Bé, vam guanyar el torneiga la nostra categoria.

Encara recordo les cares dels nens quan van recollir la copa. No estaven tan acostumats a guanyar. Però fou l'inici de una bonica relació entre aquest gran Torneig i l'equip que des de aquell any he tingut la sort de portar.

Puc dir amb molt d'orgull que hem guanyat el torneig en totes les categories (alguna que altre també hem perdut), però sempre i d'això també estic orgullós, hem sigut un equip que hem respectat i acceptat els resultats i els contraris.

Ara amb aquest nou nom JUGONES 98 (juvenils), que vam estrenar fa un parell d'anys, ens acomiadem d'aquest gran equip que integra el FC Palau (Francesc, Frederic, etc.) donant-li les gracies, primer per la seva amabilitat, segon per la increïble tasca que fan a l'hora de muntar aquest esdeveniment i, sobre tot, per la seva paciència amb els equips, pares i mares dels jugadors, arbitres i tots els que hem pres part d'aquesta FESTA DEL FUTBOL.


Paco Domínguez

CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5