foto de la revista núm. 206
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2018
núm 206
imatge esports3.png

Les seleccions de Catalunya i la sots-22 de la Gran Bretanya disputen un partit de bàsquet al Pavelló


imatge 206_BASKET

• La selecció catalana en moments de concentració abans de començar el partit.

Les seleccions de basquet sobre rodes de Catalunya i sots-22 de la Gran Bretanya es van donar cita el passat dia cinc al Pavelló Maria Victor per disputar un partit de preparació per a l'edició del 25è Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes i 8è Memorial Joan Palau i Francàs que es va disputar del 6 al 8 de juliol a les instal·lacions del CEM de l'Espanya Industrial de Barcelona.

El partit disputat entre aquestes dues seleccions a Palau, per cert i encara que sigui intranscendent, va acabar amb el triomf de la selecció catalana per 47 a 42, fou una iniciativa de l'Associació Club Bàsquet Palau (ACB Palau) i la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Palau en col·laboració de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCDEF). Des de l'ACB destaquen la bona predisposició dels components del combinat britànic que van venir a jugar el partit directament des de l'aeroport, és a dir, sense passar per l'hotel i sense descansar desprès del desplaçament.

Aquest mateix enfrontament es tornaria a repetir a la final del torneig de Barcelona, però amb triomf final dels britànics. En tercer i quart lloc quedarien la selecció femenina espanyola i la selecció de Portugal que foren els altres dos equips que van prendre part en el Torneig.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5