foto de la revista núm. 208
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2018
núm 208
imatge esports3.png

Berta Busquets i les Lauras es podrien quedar sense el campionat d'Europa de seleccions d'hoquei


imatge 208_BERTA

• Berta Busquets.

El Club de Futbol Sala Palau, l'entitat esportiva més important del municipi en funció del nombre de membres que formen part de l'entitat, acaba d'iniciar oficialment el cap de setmana passada del 16 de setembre la nova temporada 2018-2019. Una vegada més ho va fer amb el Memorial Miquel Corbí, torneig que es va desenvolupar al llarg dels tres dies del cap de setmana. Des del divendres, dia 14 en què van començar a disputar-se els primers partits, fins al diumenge dia 16 en què es van disputar les respectives finals de les diferents categories, des del juvenil fins al benjamí.

En aquesta edició que enguany es desenvolupava per dècima vegada consecutiva, hi van prendre part cinc entitats, Indústries Garcia de Santa Coloma, C.F. Sala Manresa (equip que ha participat en totes les edicions del Memorial), el C. Natació Sabadell, F.S. Les Corts i F.S. Ripollet. Tots ells van portar els equips respectius a les cinc diferents categories.

Els campions de cada categoria menys en juvenil han estat els equips d'Indústries Santa Coloma. La classificació ha estat:

• benjamí: Industrias Sta. Coloma, CFS Palau, FS Manresa i FS Ripollet
• aleví: Industrias Sta. Coloma, Natacio Sabadell, Manresa i CFS Palau
• infantil: Industrias Sta Coloma, FS Manresa, CFS Palau i Natacio Sabadell
• cadet: Sta Coloma, Natacio Sabadell, FS Manres i CFS Palau
• juvenil: FS Manresa «B», Natacio Sabadell «B», UBAE Les Corts «B», CFS Palau

Abans de la final es va procedir, com ja és habitual en cada edició del Memorial, el tradicional lliurament d'un ram de flors i el reconeixement a Dolors Silvestre, viuda d'en Miquel Corbí, pare del futbol sala a Palau. I després de les corresponents finals es va procedir al lliurament de trofeus. L'acte fou presidit per l'alcaldessa de Palau, Teresa Padrós i el regidor de Joventut, Marc Senabria que acompanyaven el president del Futbol Sala Palau, Josep Costallusà.

Amb la celebració del Memorial de Futbol Sala Miquel Corbí, el F.S. Palau feia oficialment la seva presentació per la temporada que ara s'enceta, tot i que extraoficialment els equips que formen part de l'entitat esportiva, ja va iniciar els primers entrenaments el passat dia tres de setembre. Ho van fer un total de 20 equips, 16 masculins i quatre femenins, els quals abracen pràcticament totes les edats i donen resposta a les necessitats de la població escolar palauenca que tingui interès a practicar aquest esport que cada vegada arrela més entre el jovent del municipi. Tant és així que actualment, el F.S. Palau és l'entitat esportiva del municipi amb un major nombre de participants i/o jugadors/res.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5