foto de la revista núm. 194
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2017
núm 194
imatge esports3.png

Bona participació a la Festa de l'Esport d'enguany


imatge 194_FESTAESPORT

• Part de l'espectacle de cloenda de l'acte.

El primer cap de setmana del mes de juny es va celebrar una vegada més a Palau la ja tradicional festa de l'esport que organitza la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Palau.

Una festa en la qual hi poden prendre part tots els escolars del municipi, perquè l'esport és el protagonista i en torn a l'esport es mou tota la festa. Es tracta que tothom faci esport i salut, perquè és molt positiu per a les persones (en aquest cas pels escolars), segons manifesta el regidor d'esports, Miquel Rovira.

La Festa es va iniciar el dissabte de bon matí amb el Torneig de Bàsquet Vila de Palau i sessions de spinning i zumba kids a les piscines Sant Carles. A la tarda va continuar amb tota mena de jocs i activitats a la Plaça de Ca l'Estruch.

A banda del taller «Pedala amb energia», organitzat per la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Pobles i Ciutats cap a la Sostenibilitat, hi havia xanques, pedals, pista americana, karts, airball, exhibicions d'esports de combat...

En paral·lel, al pavelló, s'hi jugaven partides de bitlles catalanes, un esport que s'està recuperant a nivell local.

El diumenge al matí es va celebrar l'acte més vistós, el Festival de Cloenda de les Activitats Esportives Municipals. En ell van prendre part desenes de ballarines i alguns ballarins que van demostrar tota mena de coreografies i balls.

El regidor d'Esports, Miquel Rovira va animar tothom a continuar practicant esport i van lliurar una tovallola commemorativa a totes les persones que van protagonitzar l'espectacle.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5