foto de la revista núm. 197
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2017
núm 197
imatge esports3.png

Els equips de bàsquet es presenten el 4 de novembre


Aquesta temporada el club de bàsquet de Palau participarà quasi totes i diferents categories. Ho farà amb els diferents equips que conformen l'entitat, des de l'equip de veterans, fins s a l'escola de pre-mini.

Aquest ventall estarà omplert amb la resta d'equips que omplen l'entitat esportiva. Van des dels nois sots 25 i sots 21, fins als pre-mini, passant pels junior i els infantils negre i infantils groc, els Mini, pre-mini i Cadet femení.

Des de l'entitat consideren que encara es pot afegir/muntar, una vegada superada la fase preveia, algun altre equip, ja que, segons diuen, hi ha jugadors/jugadores apuntats que podrien acabar esdevenint un equip oficial. Per això, des de l'entitat no descarten l'augment del nombre d'equips, si finalment hi ha jugadors/res suficients per muntar algun altre equip.

Per això, si algun jugador/ra està interessat/da en jugar a basquet, des de l'entitat demanen que passi pel pavelló d'esports qualsevol dimarts i/o dijous de 17 a 20 hores. Podrà provar la pràctica del bàsquet sense cap tipus de compromís, diuen els responsables de l'ACB de Palau.

La presentació oficial de la pròxima temporada 2017-2018 i els equips que formen part de l'entitat, es farà el pròxim dia 4 de novembre a les 20 hores al pavelló Maria Victor.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5