foto de la revista núm. 198
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2017
núm 198
imatge esports3.png

Nova edició del concurs de Nadales Josep Mas organitzat per la Penya Barcelonista


imatge 198_CARTELL

• Cartellet del concurs de Nadales.

La Penya Barcelonista de Palau-solità i Plegamans acaba de convocar novament el concurs de Nadales Josep Mas que cada any organitza aquesta entitat soci esportiva. Aquesta iniciativa es dirigeix fonamentalment als escolars del municipi la impulsa aquesta entitat des de fa ja 25 anys en que el fundador de la Penya, Josep Mas va impulsar la primera edició.

El Concurs de Nadales «JOSEP MAS» és una iniciativa que consisteix en realitzar un dibuix, una targeta de Nadal que tingui com a lema o motiu bàsic qualsevol aspecte nadalenc i que estigui relacionat amb el FC Barcelona. Es fa en col·laboració amb la regidoria d'esports de l'Ajuntament i en ella poden prendre part tots els escolars (nois i noies) i també els adults que vulguin.

El concurs, igual que en anteriors edicions, està dividit en cinc categories o diferents trams en funció de l'edat dels participants.

La 1a categoria arriba fins els 5 anys. Els següents trams van fins als 7,9,12 anys i adults. També com en anteriors edicions, hi ha la categoria especial que està dirigida específicament als membres de l'Associació de Discapacitats de Palau (ADISPAP), associació per la que des de l'entitat esportiva senten un especial sensibilitat.

Entre els aspectes o bases que han de complir els participants hi ha la gran majoria que son bàsics tals com que cada concursant podrà presentar només 1 dibuix. El dibuix s' ha de realitzar en un format DIN-A4 i ha d'estar signat per la part posterior, etc.

Els treballs s'hauran de presentar a la seu de la Penya abans de les 20:00 hores del dilluns 11 de desembre de 2.017, etc.

Els dibuixos presentats s'exposaran després i durant el Nadal al vestíbul del pavelló Maria Víctor, concretament des del 15-12-2017 fins al 15 -01-2018.

Cal saber que tots els nens participants tindran un obsequi de la Penya Barcelonista, tot i que els guanyadors de les diferents categories tindran premis especials.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5