foto de la revista núm. 205
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2018
núm 205
imatge esports3.png

Busquets, Puigdueta i Vicente, seleccionades per al Campionat d'Europa d'hoquei


imatge 205_NENES

• Berta Busquets, Laura Puigdueta i Laura Vicente.

Una vegada més, els tres pilars que formen la columna vertebral de l'equip Generali Hoquei Club Palau Plegamans, la portera Laura Vicente i les jugadores de pista, Berta Busquets i Laura Puigdueta, son novament a la llista definitiva de jugadores de la Selecció Española d'Hoquei que disputarà el Campionat d'Europa que se celebrarà del 7 al 14 d'octubre en Mealhada (Portugal).

De fet i des de fa temps, totes tres són habituals de les llistes finals del seleccionador nacional femení, Ricardo Ares, entrenador amb el qual les palauenques han guanyat títols i, entre altres, son les actuals campiones del món en guanyar els World Roller Games disputats a la Xina l'any passat.

El Generali HC Palau és l'equip que més jugadores aporta a la selecció després del Gijón que aporta quatre. Fins i tot, inicialment eren quatre les jugadores del Palau preseleccionades i per Ares.

Es tracta de la jove Carla Fondegloria que també estava a la llista de les 28 millors jugadores de l'OK lliga que hi havia preseleccionat el tècnic, però que després del primer «Draft RFEP Femenino» absolut d'hoquei sobre patines celebrat el passat cap de setmana, la jove Fontegloria s'ha quedat fora de la llista definitiva.

Solament han quedat 10 jugadores, 4 de l'equip asturià Hostelsur Gijon, les tres del Generali HC Palau i les tres restants son jugadores del Voltregà, Manlleu i Vila-sana, respectivament.

Les jugadores palauenques amb la resta de seleccionades iniciaran la preparació a mitjans del mes d'agost, concretament el dia 20 a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5