foto de la revista núm. 209
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2018
núm 209
imatge esports3.png

Lucia Duarte, campiona de la Copa d'Europa de patinatge artístic per parelles


imatge 209_PATINATGE

• Duarte, amb la seva parella de ball i els seus monitors.

La jove palauenca de 13 anys, Lucia Duarte, patinadora del CPA Bigues i Riels acaba de tancar una excel·lent temporada amb l'obtenció de la medalla d'or en proclamar-se campiona de la Copa d'Europa de patinatge artístic a la modalitat de parelles. Lucia fou la campiona a la categoria cadet formant parella amb en Biel Jané del Foment Cardoní.

En aquest mateix campionat, Duarte també va assolir la quarta posició en la modalitat de Figures Obligatòries a la categoria Infantil. El campionat europeu es va desenvolupar a la localitat de Fuengirola (Màlaga) des del passat 29 d'octubre fins al tres de novembre. En aquest campionat van prendre part més de 200 patinadors/res de 9 països diferents.

Aquesta fita aconseguida per la jove palauenca que sense cap mena de dubta és un gran èxit, té encara una importància superior si tenim presents els antecedents i les circumstàncies que van envoltar i que va viure l'esportista durant els mesos anteriors a la cita del Campionat celebrat a Fuengirola. La jove va patir el trencament de la tíbia i el peroné, la qual cosa la va tenir aturada durant tres mesos. L'aturada va impedir la participació de Lucia durant la temporada en la modalitat de lliure, però sí que ho va fer en la modalitat de Figures Obligatòries, modalitat en la qual es va proclamar campiona de Barcelona, Catalunya i Espanya a la categoria Infantil. En la modalitat de parelles i a la categoria cadet també es van proclamar campiona de Barcelona, sots campions de Catalunya i Tercer classificats a Espanya.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5