foto de la revista núm. 212
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBRER
MARÇ
2019
núm 212
imatge esports3.png

Caminant cap als 100 pels voltants de Palau


imatge 212_CAMINADA

• Els assistents a la primera caminada d'enguany «A cent cap als cent».


Unes 110 persones assisteixen a la primera passejada del curs d'enguany «A cent caps als cent», una iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona en la qual participen una setantena de municipis de la província de Barcelona.

L'objectiu fonamental de la trobada/caminada és impulsar i fomentar l'exercici, diu el regidor d'esports de l'Ajuntament, Miquel Rovira. Aquestes trobades, afegeix el regidor, també permeten intercanviar coneixements sobre la natura i afavorir les relacions entre els i les participants. La iniciativa va dirigida a persones, homes i dones més grans de 60 anys.

Els municipis es distribueixen en grups de 3 o 4 pobles, els quals participen conjuntament en 3 o 4 trobades al llarg de l'any. Normalment es realitza una sortida a cadascun dels municipis que formen part del grup. En el grup de Palau hi ha integrats altres dues poblacions: Està format per persones de Torelló, Molins de Reis i Palau. La primera trobada s'ha realitzat a Palau i els /les participants van realitzar un recorregut d'uns 9 km al voltant de la vila.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5