foto de la revista núm. 214
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

ABRIL
MAIG
2019
núm 214
imatge esports3.png

Més de 380 alumnes participen en el 7è Cross EscolarProp de 400 escolars dels diferents centres educatius de primària i secundària del municipi van prendre part en el 7è Cros Escolar que es va celebrar al Parc de l'Hostal del Fum el darrer diumenge del passat mes de març.

L'esdeveniment esportiu que organitza la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Palau compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Esportiu Sabadell. A l'organització també hi participen les AMPA dels diferents centres i diverses entitats esportives com el Club Atlètic Palau-solità i Plegamans, la Joventut Atlètica Sabadell, Cal Fruitós i voluntaris i voluntàries.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és afavorir la participació dels nens i nenes de forma conjunta, i difondre als centres escolars la possibilitat de participar en una activitat esportiva atractiva i divertida. Es vol potenciar la participació i per tal d'augmentar-la respecte a anys anteriors, enguany s'ha canviat de dia, del dissabte al diumenge. «Molts infants i joves no podien participar-hi per tenir el dissabte ocupat amb altres activitats esportives. Amb aquest canvi s'ha produït un increment molt important de les inscripcions», va dir Rovira.

Tot i que el més important és la participació, també cal ressaltar la classificació final dels esportistes en cadascuna de les categories. La distància de les quals s'ajusta als diferents grups d'edat. Els nens i nenes guanyadors/es i classificats/des en primer, segon i tercer lloc de cada categoria, són els següents:

Infantil masculí, 2.000 m
• Eric Bello Oliver (IES Can Periquet); Eric Martín Escudero (IES Ramón Casas i Carbó); Joel Fontan Reina (IES Ramón Casas i Carbó)

Infantil femení, 1.500 m
• Daniela Moral Cruces (IES Can Periquet); Anna Puig Pérez (IES Ramón Casas i Carbó); Judit Parras Cruz (IES Ramón Casas i Carbó).

Aleví masculí, 1.500 m
• Pol Fontan Reina (Escola Palau); Ruben Torrent Bello (Can Periquet); Ignasi Caroz UIlastre (Marinada).

Aleví femení, 1.500 m
• Elena Vallespín Tua (Marinada); Shirelle Hope (Escola Palau); Berta Lluch Castillo (Marinada).

Benjamí masculí, 1.000 m
• Adrià Busquets Carbonell. (Escola Palau). Marc Tellez Romo (Escola Folch i Torres). Querol Martín Sannicolás (Escola Can Cladellas).

Benjamí femení, 1.000 m
• Jana Civit Soler (Marinada); Irene Gea Sánchez (Marinada); A— Mariona Fernández Rueda (Marinada); B— Martina Miró Pacheco (Marinada)

Prebenjamí masculí, 500 m
• Jorge López Gardía (Escola Palau); Damià Sampera Comas (Marinada) Pol Montlló Rubiella (Marinada).

Prebenjamí femení, 500 m
• Carme Osuna Cosín (Can Cladellas); Martina Milagro Soley (Marinada); Samara Forga Benslimane (Can Cladellas).

Iniciació masculí, 500 m
• Eudald Busquets Carbonell. (Escola Palau); Pol Tàpies Selva. (Marinada); Áxel Caño Camacho (Marinada).

Iniciació femení, 500 m
• Martina Huertas Baldris (Can Cladellas); Kiara Subirats Meneses (Marinada); Samantha Méndez Romero (Can Cladellas).


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5