foto de la revista núm. 195
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2017
núm 195
imatge esports3.png

Gran participació a les 24 hores del F. C. Palau


Si l''any passat ja fou un èxit total, l'edició d'enguany de les 24 hores de futbol que organitza el FC Palau i que es va dur a terme el passat cap de setmana del 30 de juny, 1 i 2 de juliol al Camp Francesc Serracanta, no fou menys que en anteriors edicions.

Més de 5000 persones entre mares, pares i amics dels jugadors, segons apreciacions dels organitzadors, es van donar cita per veure un, o varis partits dels 143 encontres que es van disputar al llarg dels tres dies que va durar la competició.
I si quantitativament parlant les 24 hores foren un èxit, no menys important fou la branca esportiva de l'edició d'enguany.
D'entrada el nombre d'equips que van participar fou de 50, un topall que havien determinat els organitzadors per tal de donar un bon servei i no patir problemes de logística i d'horari.
Es van quedar fora altres 12 equips que foren els darrers en demanar la inscripció.

Així, uns 500 jugadors van prendre part a les diferents categories en que per edats estava dividit els equips.

Des de prebenjamí fins a benjamí, passant també per les altres categories d'aleví, infantil i cadet.

Els campions de cada categoria foren els equips (que no responen a entitats concretes ni poblacions, sinó que son conjuncions nascudes de criteris subjectius per afinitat, zona o amistat): Transmundo, Coimbra, Elitte Soccer, Seat Caldes Motor, Macabi de levantar i Jugones 98, respectivament des de prebenjamí fins a juvenils.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5