foto de la revista núm. 198
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

NOVEMBRE
DESEMBRE
2017
núm 198
imatge esports3.png

Gran victòria del Generali Palau de Plegamans amb hoquei de nivell europeu


imatge 198_HOQUEI

• Final del partit benèfic.

El passat dia 23 de setembre es feia el sorteig de les diferents eliminatòries que hauran de superar els equips de l'OK Lliga femenina i masculina a la Copa d'Europa, entre ells, és el Generali HC Palau de Plegamans. Fou un sorteig altament capritxós si des de Palau es mira el resultat final, els enfrontaments entre els diferents equips i especialment la sort que va tenir l'Hoquei Club Palau.

A la primera eliminatori o fase preliminar, l'equip palauenc s'haurà d'enfrontar al SL Benfica portuguès, un dels màxims rivals que històricament i actual hi ha al continent europeu. Un enfrontament que perfectament es podria donar a la final continental —el Benfica és campió d'Europa— , ja que qualsevol dels dos o tots dos podrien formar part dels quatre equips que es classifiquen per jugar la final four.

Però la presència de tots dos a la final a quatre no serà possible. El capritxos sorteig va fer que un dels dos equips quedi fora a les primeres de canvi i així, el passat dia 11 de novembre, un pavelló municipal completament ple va gaudir del primer enfrontament entre els dos conjunts. Fou un partit jugat de tu a tu, un gran encontre en el que, tot i el major domini local, ningú dels presents va respirar tranquil fins que l'àrbitre no va xiular el final. I és que malgrat que l'equip palauenc es va avançar al marcador a la primera part mitjançant un gol de la Laura Puigdueta i que les palauenques pressionaven contínuament, el marcador no es va moure més. Les lusitanes per la seva banda, es defensaven amb criteri i en qualsevol moment també podien canviar els dígits del marcador. De fet, van gaudir d'algunes oportunitats, encara que no foren tantes com les del Palau. Les jugadores palauenques van tenir oportunitats i també es van presentar en diferents ocasions soles davant la portera portuguesa que, sense cap dubta, fou la millor del partit.

El resultat final és una mic curt i no permet moltes alegries, malgrat que «una victòria sempre és una victòria», com apuntava al final de l'encontre l'ex tècnic del Palau, Jaume Busquets. És una victòria que obliga l'adversari a marcar dos gols més que el Palau. I, si les Busquets, Puigdueta, Membreño, Vicente, etc.. practiquen a Lisboa un joc igual o similar al desplegat en el partit d'anada, és més que probable que continuem veient hoquei europeu al pavelló aquesta temporada.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5