foto de la revista núm. 201
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

FEBER
MARÇ
2018
núm 201
imatge esports3.png

Berta Busquets entre les millors esportistes catalanes femenines de 2017


imatge 201_BERTA3

• Berta Busquets a la 70a. Gala de l'esport de «Mundo Deportivo».

La jugadora palauenca d'hoquei, Berta Busquets fou una de les esportistes finalistes i, en conseqüència, protagonista de la «Gran Gala del deporte» que organitza el Grup editorial Godó i concretament el diari esportiu, Mundo Deportivo que es va celebrar el passat dilluns dia 5 de febrer a Barcelona.

Busquests que amb Garviñe Mogurutza, Mireia Belmonte, Lydia Valentín, Ona Carbonell i Alba Torrens, formava part del selecte grup de nominades i/o finalistes, tenia molt difícil assolir el guardó a millor esportista femenina de Catalunya. Hi havia candidates més conegudes del gran públic i practicants d'esports amb més seguiment popular que l'hoquei, la qual cosa ja deixava entreveure que l'esportista palauenca, tot i el reconeixement dels dos campionats del món amb la selecció espanyola, estava en inferioritat davant d'esportistes com Mugurutza, Belmonte... Seria Mogurutza qui s'emportaria el guardó finalment, però la resta de participants també s'endugueren el reconeixement a l'esforç, l'esportivitat i la humilitat dels organitzadors i dels prop d'un miler de persones que van assistir-hi a la Gran Gala de Mundo Deportivo que enguany celebrava la 70 edició i que es va dur a terme el passat dilluns dia 5 a la Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya —MNAC—. A l'acte hi havia prop d'un miler d'invitats i una forta representació de personalitats del món de l'esport i de l'empresa. Paral·lelament el millor esportista masculí també fou elegit un tenista. En aquest cas fou per Rafa Nadal.

La Berta agraïa públicament la distinció. Ho feia mantenint la seva línia habitual, amb la senzillesa que caracteritza aquesta jove i competitiva esportista i jugadora d'hoquei. «Fou genial formar part de la Gala de Mundo Deportivo», diu manifestant la satisfacció per formar part d'aquest reduït nombre d'esportistes femenines de l'elit catalana. Busquets és conscient que aquest reconeixement és una conseqüència de la gran tasca —ella la denomina gesta—esportiva duta a terme en els dos campionats, però no se n'oblida de donar les gràcies a les seves companyes a les quals defineix com «les 9 incansables» per deixar-me viure el somni amb elles». «Incansables de ser les més grans del món i de superar-me constantment».

Palau ja havia reconegut Busquets
Des de fa temps, els palauencs sabem que Busquests és dalt de tot en el món de l'esport. Entre altres coses perquè aquesta infatigable esportista ho ha vingut demostrant en els darrers anys. I ja fa un grapat. Fins i tot, des d'aquest mitjà ho havíem apuntat quan parlaven del darrer acte en què es reconeixia els millors esportistes de Palau l'any 2017. Aleshores dèiem que la/el millor esportista de Palau era, sense cap dubte, la Berta Busquets. Aleshores, la jugadora del Generali Hoquei Club Palau Plegamans, va insinuar compartir la distinció amb dues companyes de l'equip i de la selecció. Una opinió que fou compartida pels membres del jurat que atorgava la distinció de millor esportista del municipi palauenc. Totes tres, Berta i les dues Laura(s), Puigdueta i Vicente, van ser distingides també com a millors esportistes femenines de Palau la temporada 2016-2017.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5