foto de la revista núm. 194
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2017
núm 194
imatge esports3.png

Més de 600 persones participen a la segona caminada nocturna


imatge 194_CAMINADA

• L'inici de la caminada nocturna.

Després de l'èxit que s'havia assolit l'any passat amb la primera vegada que es feia la caminada nocturna, els organitzadors es van dur una gran sorpresa en veure que la segona edició superava quantitativament les expectatives per aquesta segona edició que es va dur a terme el dissabte, dia tres de juny. Uns 600 participants, -els organitzadors, la regidoria d'esports de l'ajuntament de Palau, el club d'Atletisme, el Centre Excursionista, Vaques i Cabres... van tallar les inscripcions, perquè un nombre superior requereix altres plantejaments de logística) es van donar cita a darrera hora de la tarda del dissabte -21 hores- per prendre part a la segona caminada nocturna pels voltants de Palau.

Aquesta segona edició va superar les expectatives inicials dels organitzadors i omplia de satisfacció el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Miquel Rovira que, per cert, també va prendre part i fa realitzar el recorregut plantejat. Un recorregut de 8,5 km -hi havia un altre una mica més curt per aquells que no tenien una preparació física adient o, simplement, que no volien caminar tant-, que es va iniciar al costat dels pavellons municipals i que els primers en arribar novament al punt de sortida van trigar 1h i 35 minuts.

La gent s'ho va passar pipa, diu el membre del Centre excursionista de Palau, Enric Feitó. A la cursa hi va prendre part gent de totes les edats, de totes les franges, des de petita edat (hi havia un nen que anava en cotxet), fins a avis d'edat avançada. Fou una caminada familiar...,segons en Feitó. Després de l'exercici lúdic esportiu, els participants es van reunir per gaudir d'un bon àpat que els voluntaris de les entitats organitzadores, (Vaques i Cabres, Centre Excursionista, Club d'Atletisme de Palau) havien preparat per als participants a la caminada que, malgrat que fou el dia abans, obria la gran festa o diada de l'esport que es celebraria al dia següent, diumenge.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5