foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge esports3.png

Nova edició de les 24 hores al Francesc Serracanta el primer cap de setmana de juliolEls responsables del FC Palau oorganitzen una nova eedicióde les 24 hores ppelprimer cap de setmana del mes de juliol. Concretament seran els divendres, dia 5, dissabte i diumenge a mig dia.

A l'edició d'enguany s'eespera que vinguin mig centener d'equips —aquesta és la previsió inicial— procedent en la seva majoria del municipi, tot i que també hi ha inscrits de les poblacions del voltant com Caldes, LLliçà, Granollers, Mataró, l'Hospitalet. Fins i tot hi ha un equip de Girona i altra de Lleida, apunten els organitzadors, els quals basen la bona resposta en la qualitat o alt nivell de la iniciativa esportiva. Francesc Garcia, president del FC Palau argumenta que les 24 hores del Palau, que enguany arriben a la seva 12 edició, són considerades com «les millors del Vallès, d'una banda i l'altra i, fins i tot, poblacions veïnes esperen que Palau determini i anunciï les seves dates, abans de fitxar les que ells organitzen per no coincidir amb les que nosaltres organitzem al camp Francesc Serracanta».

Les 24 hores de PPalau han assolit un cert prestigi, donat el seu nivell, organització i, altre factor positiu, que tots els arbitres que prenen part en la iniciativa, son federats.

A les 24 hores poden participar nois i noies de totes les edats, ja que els partits abracen totes les categories, des de prebenjamí (nois i noies nascuts l'any 2011/12) i els juvenils (2003/04). Entremig d'aquestes dues també s'inclouen les categories de benjamí, aleví i cadet. De moment encara no s'arriba als 50 equips, però la inscripció va a bon ritme per assolir la xifra esmentada, màxima a la qual, de moment, poden donar resposta des de l'organització. Un major nombre d'inscrits seria difícil per capacitat i també per logística, segons els organitzadors.

Els partits es jugaran durant el dia i finalitzaran (es preveu) màxim a les 01 h de la matinada.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5