foto de la revista núm. 206
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JULIOL
AGOST
2018
núm 206
imatge esports3.png

L’equip de futbol sala Palau femení infantil assoleix el tercer lloc del campionat estatal


imatge 206_FEMISPORTPOIO

• Inma (entrenadora), Marta (portera) Aina, Carla, Jessy (portera), Ceci (delegada) Sandra, Anna, Lucia, Laia i Nerea.

L'equip infantil base del Futbol Sala Palau femení infantil es va fer amb la tercera plaça a escala estatal en el Campionat d'Espanya per equips que es va disputar a finals del passat mes de juliol a la localitat de Poio a Pontevedra. L'equip palauenc va assolir aquesta tercera plaça després de patir diversos entrebancs tot just a l'hora de desplaçar-se a la localitat gallega. I és que ja en el darrer moment i quan l'expedició estava a punt per agafar l'avió en què viatjarien a Galícia van patir la baixa inesperada de la seva entrenadora, Alicia Sanjurjo que va patir un pinçament que «literalment la va deixar clavada», diuen els responsables de l'entitat palauenca.

A corre-cuita van haver de cridar l'entrenadora del cadet juvenil, Imma Maldonado, que va agafar l'equip i el va dur a assolir el tercer lloc per equips de la categoria a escala estatal. És més, els responsables de l'entitat consideren que el Palau, a banda dels problemes ja esmentats, també va tenir molta mala sort en el sorteig, ja que, segons diuen, la veritable final fou la jugada en el primer partit de la lligueta entre el San Fernando (Madrid) i el Palau, que va caure del costat del primer per 2-1. Fou un partit molt disputat que podria haver guanyat qualsevol dels dos conjunts, tot i que finalment es va decantar per l'equip madrileny.

Després de perdre el primer partit, el Palau va guanyar clarament els altres dos disputats contra el conjunt amfitrió, el Poio i contra el Nara Toledo per 4 a 3 i 6 a 0, respectivament. Aquests bons resultats i el clar triomf del San Fernando a la final contra Alcantarilla de Murcia per un contundent 4 a 2, és el que permet els responsables del F.S. Palau apuntar la mala sort en el sorteig que va tenir l'equip palauenc en considerar que la veritable final fou el primer partit del torneig. Fou una final virtual, però jugada en el primer partit del campionat.


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5