foto de la revista núm. 197
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

OCTUBRE
NOVEMBRE
2017
núm 197
imatge esports3.png

La Penya celebra el 30è aniversari de la fundació


imatge 197_PENYA

• Sopar de germanor de la Penya amb motiu del 30è aniversari.

El passat dia sis d'octubre, la Penya Barcelonista de Palau va organitzar un acte de commemoració del seu 30è aniversari que va acabar amb un sopar de germanor al restaurant Can Joan, «una gran festa que no us podeu perdre, plena de sorpreses, bon ambient i sobretot envoltats de Barcelonisme i bona gent», va dir el seu president, Vicenç Aixàs, dies abans del citat sopar.

Donada la gran resposta rebuda des del barcelonisme del F.C. Barcelona i des de l'Ajuntament de Palau, els responsables de l'entitat esportiva mitjançant el seu president han fet pública una carta en que volen manifestar el seu agraïment als socis de l'entitat i a les autoritats que, en nom de la institució que representaven o a títol personal, van assistir-hi a la festa de la Penya.

Agraïment
La Penya Barcelonista de Palau està molt agraïda a totes les persones que es van donar cita al sopar del 30 aniversari de la fundació de la nostra penya.

Gràcies a la alcaldessa de Palau solita i Plegamans, Teresa Padros, al regidor d'esports de l'ajuntament, Miquel Rovira, a l'Avi del Barça «Joan Casals», al president de la confederació mundial de penyes del FCBarcelona Antoni Guil, als ex-jugadors del Barça Paco Fortes y Miquel Tarin, a Toni Closa redactor del diari Sport, a Joan Poqui redactor del diari Mundo Deportivo, al vocal de la Junta Directiva del Barça Oriol Tomàs, a Josep Maldonado membre de la fundació i de Barça jugadors. També agrair al rector de Palau que va fer la benedicció del local i ha la coral de l'escola de música que ens va cantar de meravella l'himne de la Penya. També donar les gràcies a tots els penyistes assistents per haver posat el vostre granet de sorra perquè aquesta gran festa hagi estat possible i per acabar un reconeixement especial al nostre president Vicenç Aixàs peça fonamental de la penya perquè gràcies a ell el sopar va tenir un color especial.


VISCA EL BARÇA Y VISCA LA PENYA DE PALAU SOLITA I PLEGAMANS

CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5