foto de la revista núm. 216
WEB OFICIAL EDICIONS L'ALZINA

REVISTA INDEPENDENT
DE PALAU-SOLITÀ
I PLEGAMANS

JUNY
JULIOL
2019
núm 216
imatge comments3.png

Acte de la Junta Local de Palau en el Dia Mundial Contra el Càncer


La Junta Local de Palau-solità i Plegamans de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (Aecc) organitzà el passat dissabte, 4 de febrer, un acte per tal d’informar als palauencs sobre els efectes del càncer i els serveis i recursos que ofereix l’aecc per ajudar les persones afectades de càncer i llurs famílies.
L’acte es desenvolupà al “mercadet” que cada dissabte es fa al municipi i, segons els organitzadors, va tenir una gran resposta per l’elevat nombre de palauencs que es van apropar a la paradeta informativa que s’havia muntat amb la finalitat de conscienciar a la població sobre el càncer i informar de les accions, programes i serveis que desenvolupa l’aecc.
A la taula hi estaven els voluntaris de la Junta Local de Palau-Solità i Plegamans que informaven els ciutadans de la importància de la conscienciació i prevenció en càncer, així com també de les possibilitats que tenen per sumar-se a la seva lluita. “Volem fer costat a tota la gent que pateix aquesta malaltia i mostrar-les que no estan sols”, apunta Francesca Cassajoana, presidenta de l’associació a Palau.
L’Associació Espanyola contra el Càncer (aecc) és una entitat social privada, sense afany de lucre amb presència a més de 2.000 localitats. Actualment suma més de 14.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats.
La Junta Provincial de Barcelona, amb seu social al carrer de Marc Aureli, 14 baixos, gestiona els seus propis programes i ajudes que destinen íntegrament al seu àmbit d’actuació. Des de la Junta Provincial de Barcelona en depenen actualment 128 Juntes Locals distribuïdes a les comarques de: Anoia, Alt Penedès, Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Berguedà, Garraf, Maresme, Osona, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

data del tema: 15-02-2012


CONTRACTA
LA TEVA
PUBLICITAT

anuncia't
Publi 2
Publi 3
Publi 4
Publi 5